REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Patronul restaurantului Bacco, MORT în accidentul ce a avut loc la ieșire din Techirghiol

Patronul restaurantului Bacco, MORT în accidentul ce a avut loc la ieșire din Techirghiol

Replica API 5 februarie 2017 | 05:50 1729

Destin tragic pentru patronul unui restaurant celebru din Constanța! Richard Eduard Onescu a murit după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier grav ce a avut loc vineri noaptea (n.r. 3 spre 4 februarie a.c.) între Techirghiol și Agigea. Vestea morții sale a căzut ca un trăsnet pentru cei care l-au cunoscut. "Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, Richard Onescu. Mi-ai fost chef și prieten, am învățat multe de la tine. Vă jur că nu îmi vine să cred!", "DUMNEZEU SĂ-L IERTE! RICHARD ONESCU, NU TE VOM UITA NICIODATĂ" sunt doar câteva dintre mesajele transmise de prieteni.

Richard Onescu figurează ca asociat la firma A&A Madison Division SRL pe care funcționează restaurantul New Pizzico, dar și la firma Sea & Sun Business SRL pe care funcționează restaurantul Bacco.

Amintim că la data de 4 februarie a.c., ora 01.37, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din orașul Cernavodă, a manevrat un ansamblu de autovehicule pe DN 38, ulterior semiremorca respectivului ansamblu fiind lovită în partea din spate de un autoturism condus de Onescu Richard Eduard, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Techirghiol. În urma impactului, conducătorul auto din mașină a decedat pe loc.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A mai murit o jigodie de patron borat.
0
0
Bine ca era singur in masina.ca nu a omorat si pe altcineva nevinovat.viteza .crezi ca daca ai o masina de lux esti miezul .daca adapta viteza la conditile de drum.nu se intampla.nu cred ca a fost prima data in care a circulat cu viteza.orice vitezoman va intinde copita in acest mod.calci acceleratia sarputea sa pleci in celalalt spatiu.el alege soarta singur.as ca dumnezeu sa il ierte.
2
0
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Despre morti, numai de bine...
1
1
L-am cunoscut, super baiat... Sa ii fie tarana usoara.
2
3
ce misto ar fi fost
1
3
Pacat, astfel de incidente se pot evita
1
2
Dumnezeu sa-l ierte e
4
1
Whisky a baut pe banii lui, dar dupa s-a suit la volan, asta e problema. Si putea sa intre in masina ta, dobitocule, si sa iti omoare familia.
4
2
Ehe ... Nene ....Suntem cei mai buni la criticat ....Ehe....
4
5
,,Prieteni sunt aceia care stiu totul despre tine si te accepta asa cum esti,,! Pacat,un om a murit iar cativa ordinari isi dau cu parerea despre el. De ce nu l-ati facut atent prind caracterul sau cat a fost in viata. Oameni de nimic,pentru care strugurii de sus sunt prea acri pentru a ajunge la ei. Aviz amatorilor,vedeti sa nu-i luati pacatele!
6
3
Ala cu porcul, a baut wisky pe bani tai, cacat cu ochi?
6
10
Sa fereasca Bunul Dumnezeu cat puteti fi de dobitoci. A intrat in pamant un suflet tanar,aveti probleme cu capul dragilor.Sa va apere D-zeu de asa o tragedie P.S nu era un bautor inrait TAMPITILORRRRR
6
6
Sa va ia dracu de rahati care vorbiti de rau un om mort . Sa va fie rusine nenorocitilor care ati scris asa de urat . Se vede ca sunteti niste gunoaie , niste excremente umane . De capul vostru sa fie , celor care vorbesc asa urat de o persoana care si-a pierdut viata !
16
11
Indiferent ce om a fost, de doi bani sau nu. Trebuie vorbit cu respect! Oameni diabolici, dasta nu onsa reusiti cu nimic in viata!
7
10
celebrul restaurant bacco e o spelunca de doi lei , cu mancare de doi lei si servire de doi lei si un fost patron de doi lei...
15
7
Este make si umbla cu cu TEo de la crema , adica sa ne pisam pe ei doi ! TEO tu esti next .
14
11
Sa-l planga cine vrea! Dupa masina si ocupatie ne dam seama ce fel de om a fost! Se vede si cine a fost vinovat asa ca nu uitati: nu luati nimic cu voi dincolo!
17
13
Da te n sloboz daca era tactu futute n gura . Asa va da Dumnezeu dupa suflet pisamas pe tn asta de sub mn care comentezi de rau.
11
30
Pina la ora 1 noaptea a stat in restaurant si a crapat in el whisky.intrbati-i pe ceilalti 2 care au fost cu el la masa.un betiv notoriu,un caracter de cacat..se credea buricul pamintului.bine ca nu a murit nimeni din cauza lui.
42
24

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614