REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Patronul salonului de masaj erotic Pink Cats zice că e „fată mare”: „Mă vor vinovat pentru că n-am vrut să dau şpagă!”

Patronul salonului de masaj erotic Pink Cats zice că e „fată mare”: „Mă vor vinovat pentru că n-am vrut să dau şpagă!”

Replica API 6 noiembrie 2015 | 00:00 1154

Judecat pentru trafic de minori

Judecat pentru trafic de minori

Claudiu Giorson Belecciu (sursa foto: facebook)

Bărbatul judecat pentru trafic de minori, el fiind administratorul unui salon de masaj erotic din Constanţa, respectiv Pink Cats, lucrează ca taximetrist în aşteptarea deciziei instanţei. Claudiu Giorson Belecciu, pentru că despre el este vorba, susţine că este nevinovat şi că totul a plecat de la faptul că nu a vrut să dea şpagă.

Claudiu Giorson Belecciu, trimis în judecată pentru trafic de minori, se află sub control judiciar, cu interdicţia de a părăsi judeţul Constanţa. Astfel, în timp ce aşteaptă decizia primei instanţe, bărbatul lucrează ca taximetrist. În plus, acesta susţine că i se face o mare nedreptate întrucât nu există probe împotriva lui. „De doi ani mă judec. Nu sunt probe împotriva mea! De ce credeţi că durează atât? Ei mă vor vinovat şi gata. Le-a întrebat pe fete, acesteau au spus că nu e cum zic ei, dar ei nu bagă nimic în seamă.

Eu aveam salon de masaj, de unde să ştiu ce se întâmplă în spatele uşilor?”, a declarat, pentru „Replica”, Belecciu. Totodată, acesta susţine că totul a plecat de la faptul că i s-ar fi cerut o şpagă de 2.000 de euro pentru a nu se face controale la salonul său de masaj erotic şi, cum nu a vrut să dea, s-a trezit cu mascaţii peste el. Însă, toate aceste amănunte vor fi stabilite de către judecători. Reamintim că o profesoară de la Liceul Mihai Eminescu, Margareta Drăguţ, un poliţist din cadrul Secţiei III, Lucian Borcea, şi un fost jandarm, Silviu Nicolae Peniu, erau pioni importanţi în gruparea infracţională, care racola minore şi le puneau să se prostitueze, sub paravanul unui salon de masaj erotic, potrivit anchetatorilor.

Este vorba despre Pink Cats, al cărui administrator este Claudiu Giorson Belecciu, chiar concubinul cadrului didactic. Se pare că treburile erau bine împărţite: profesoara posta anunţuri pe internet, poliţistul îi ţinea la curent cu controalele oamenilor legii şi ajuta la transportarea acestora de la o locaţie la alta, iar fostul jandarm punea la dispoziţia acestora un apartament.

Însă, la data de 26 ianuarie 2014, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Constanţa şi procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, inclusiv la sediul Pink Cats, de pe strada Dumbrava Roşie, în urma cărora suspecţii au fost arestaţi, după care au fost eliberaţi, sub control judiciar. Apoi au fost trimişi în judecată, dosarul aflându-se pe rolul Tribunalului Constanţa. Următoarele termene sunt stabilite pentru 9 şi 20 noiembrie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108