REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Patronul barului Gopo, înjunghiat de un vecin

Patronul barului Gopo, înjunghiat de un vecin

Replica API 20 noiembrie 2017 | 00:15 549

Polițiștii Secției 5 au fost solicitați, prin 112, să intervină, sâmbătă seară, în jurul orei 21:00, pe bulevardul 1 Mai Vechi, unde un bărbat a fost înjunghiat în urma unei altercații. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între patronul barului Gopo, în vârstă de 41 de ani, și un vecin de bloc, s-a iscat un conflict spontan, care a degenerat în înjunghierea în abdonen a proprietarului localului cu un obiect ascuțit.

Odată cu polițiștii, în zonă a sosit și un echipaj al Serviciului Ambulanță, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Bărbatul era conștient și a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat în local iar agresorul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost reținut și depus în arestul IPJ. Polițiștii efectuează cercetări, momentan sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. În continuare se așteaptă rezultatul medicilor legiști care vor stabili cu exactitate dacă viața bărbatului a fost pusă în pericol sau nu. Dacă se va stabili că victima și-ar fi putut pierde viața în urma loviturii, încadrarea juridică a faptei va fi schibată în ”tentativă la omor”, infracțiune sancționată aspru de legea penală.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA IMI BAG PULA IN TOTI MORTI LU PATRAT ALA BAGAMIAS PULA IN FAMILIA LUI SI IN RASA LUI LA PUSCARIE SA PUTEREZESTI BULANGIULE CARE PISAMASI PE TINE SI SA ITI IAU TOT NEAMU IN PULA DE LA MIC LA MARE .. O SA TE FUTA LUMEA LA PUSCARIE ACUMA .. SA VEZI CATE CUTITE ITI EI IN CUR BAGATIAS PULA IN GURA DE BOSCHET HUAAAA FUTUTI RASA MATII
0
0
A pus si el o poza cu salvarile era greu sa se duca sa faca o poza la bar
3
1
Moldovenii frustrati au pica pe armani . huo moldo
5
7
Sigur ai fost abuzat de vreun machidon de te comporti asa sau io fi bagato vreunu lu nevastata .Ai grija ca deobicei ti se intoarce ce doresti la alti.
4
2
de ce nu dati numele lu ala care la injunghiat
1
1
Mars la puscarie, acolo va este locul vostru, machidoni inputiti. Moarte etniei voastre!
14
7
Sugeti belitele la machidoni pasaricilor
7
19
Inchiderea barului cand sunt moldoveni la bauta inauntru e o activitate mai periculoasa decat dezamorsatul de bombe.
15
1
acccident la locul de muca? cum este tratat astfel de caz? dl director marian becheanu ce spune?
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614