15.9° Constanța Lun., 3 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6141
15.9° Constanța Luni, 3 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6141

Patru ANGAJATE CFR Constanța au COVID-19! UNA a DECEDAT!

Replica API 25 august 2020 2011

Patru angajate care lucrau la caseria din Gara CFR Constanța au fost confirmate cu COVID-19. Din păcate, una dintre angajate a decedat în weekend. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 62 de ani, din Constanța, decedată la Spitalul Municipal Medgidia. Pacienta avea și comorbidități (obezitate, insuficiență venoasă cronică), iar decesul a fost raportat luni, 24 august.

“Am demarat o anchetă epidemiologică. Sunt patru cazuri depistate. Din păcate, un caz confirmat a decedat sâmbătă. Alte trei cazuri au fost confirmate luni. Ne interesează în acest moment identificarea contacților și carantinarea lor. Din primele informații, angajații lucrau separat”, a declarat, pentru Replica, Cristina Schipor, șefa Direcției de Sănătate Publică din Constanța.

Alte trei angajate CFR Călători au fost depistate pozitiv cu SARS-CoV-2, două dintre ele fiind internate în prezent la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și una la Spitalul Municipal Fetești. Direcția de Sănătate Publică din Constanța a deschis o anchetă epidemiologică și a recomandat purtarea măștii și a mănușilor pe toată durata programului. În paralel, CFR Călători, derulează o anchetă epidemiologică prin propriul serviciu de asistență sanitară.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Du-te la dracu cu virusul tau inexistent. Are dreptate 25 aug 19:10 !!! Morte Ocultei Mondiale! Moarte Guvernului Mondial! Moarte guvernelor care sug pula Guvernului Mondial si moarte presedintilor din tarile unde guvernele nationale sug pula Guvernului Mondial si se supun orbeste aceastei minciuni la nivel global numita Pandemia Covid-19!!!
15
0
E un cacat se viroza, da voi sunteti spalati pe creier. Cand a dat gripa cu voi de pamant si ati stat la pat 7 zile cu cartofi la cap, cu ceai din coji de ceapa etc, ati uitat. Acum spalatii pe creier urla masca si spalat pe maini. Pai ba prostea, sa te speli pe maini e ceva cw inveti in 7 ani acasa, ce mortii vostri ati descoperit acum apa calda cu coronacacat? Mars
15
1
Sa vezi viroza cand o sa dea peste tine sa vezi ce o sa porti masca si te speli pe maini si cand o sa dormi somnul cel de veci
4
15
Adica au o viroza!!!!! Si?????
15
9

Local

LOTO

6/49
36629102023
5/49
261840203229
joker
2531937347