REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Patru ani de la tragedia din restaurantul Beirut, unde trei fete au murit arse de vii!

Patru ani de la tragedia din restaurantul Beirut, unde trei fete au murit arse de vii!

Replica API 6 aprilie 2018 | 00:00 221

Patru ani de la tragedie, patru ani de durere pentru familiile îndoliate. Este vorba despre incendiul de la restaurantul Beirut din municipiul Constanța, în care dansatoarele Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu, cât şi cântăreaţa Nicoleta Cengher au ars de vii, aflându-se la mansarda localului. Victimele au fost comemorate la data de 5 aprilie 2018, în fața restaurantului morții!

”Acum patru ani, fetele noastre și- au făcut pentru prima și ultima dată poze la restaurantul Beirut! Conștiincioase, au mers și seara următoare… Seara fatidică de 5 aprilie 2014! Fericite, zâmbitoare, își făceau planuri de viitor! Nu credeau, dragi colegi, dragi pompieri, că în seara care va urma voi, indolenți și fără pic de suflet, nu le veți răspunde la țipetele disperate de ajutor : Vă rugăm, vă implorăm, salvați-ne!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook ”R.I.P Nicoleta Ioana Cengher”.

Precizăm și faptul că, pe 2 aprilie, familia Nicoletei a participat la parastasul de 4 ani. ” Înainte să se întâmple tragedia Nico, parcă acum o văd, s-a îndreptat spre geam și a zis: Când o să mă mărit, amândoi tați ai mei mă vor însoți la altar! Ce fericită o să fiu ! Îi iubesc enorm de mult pe amândoi! Așa a fost doar că amândoi au condus-o în rochie de mireasă în altă parte…”, este mesajul mamei Nicoletei.

Amintim că, după finalizarea cercetărilor, anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a lui George Karam, patronul restaurantului Beirut, pe 5.08.2015, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de distrugere din culpă - una în formă agravată, a infracţiunii de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, a infracţiunii de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora - forma agravată, a infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, a infracţiunii de construirea fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, a infracţiunii de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi a 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată. Alături de el, în fața magistraților au ajuns și SC Middle East Parteners SRL, Constantin Pavel, SC Tinel Cristi SRL, Dumitru Jurca, Gheorghe Nirlu, Sultana Nirlu, Florentina Gica Coroianu, Mihaela Zdru și Florin Iordache.

Liliana CHIRU

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/judecatoria-s-a-pronuntat-in-dosarul-restaurantul-mortii-10-ani-de-inchisoare-pentru-patronul-george-karam-329477/

https://www.replicaonline.ro/lovitura-in-dosarul-incendiului-de-la-restaurant-beirut-se-reia-ancheta-in-cazul-pompierilor-care-au-actionat-in-noaptea-tragediei-324703/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sifilis ti-a dat ma-ta cand te-a fatat in fundul curtii,ba boule!
0
0
Ba muisti retardati ce relevanta are ca se futeau cu arabi sau nu?Futu-va-n gura de idiotic au trecut aproape 30 de ani de la Revolutie si tot cu mentalitatea clasica de idiotic comunisti indoctrinati ati ramas.Faceti umbra degeaba pamantului!!!
1
2
Trei panarame ce cantau arabilor, erau considerate ingeri de toata natia asta de retardati.
2
4
SA CRAPI IN CHINURI CAP DE OAIE.
1
0
De nu te tratezi de sifilis, ajungi arab sifilitic...
3
1
Un local dubios , niste fete serioase nu aveau ce cauta acolo , este lesne de inteles cu ce se ocupau...Dumnezeu sa le ierte !
5
5
4 curve ordinare. Mi-au dat sifilit.
4
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614