REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Patru bulgari au INTERDICŢIE în România! Li s-au confiscat şi maşinile

Patru bulgari au INTERDICŢIE în România! Li s-au confiscat şi maşinile

Replica API 3 martie 2017 | 00:00 491

Dosar instrumentat de procurorul Niţă

Dosar instrumentat de procurorul Niţă

Stoyanov Lyubomir a fost condamnat la 3 ani de închisoare în regim privativ de libertate și interzicerea dreptului de a se afla pe teritoriul României. De asemenea, Vasilev Vasil a primit 2 ani și 6 luni și s-a ales cu aceeași interdicție, la fel și Slavov Mitko și Koyumdzhiev Asen. Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. Inculpații au fost menținuți în arest.

Totodată, precizăm că a fost dispusă confiscarea specială asupra autovehiculului marca Hyunday Trajet, înmatriculat în Bulgaria, și asupra unui Audi A4, înmatriculat tot în Bulgaria. Amintim că poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat şase cetăţeni irakieni, patru adulţi şi doi copii, care au încercat să intre ilegal în ţară din Bulgaria, pe jos, cu scopul de a ajunge în Germania. Persoanele în cauză au beneficiat de sprijinul a patru călăuze bulgare care ar fi trebuit să îi transporte până în Germania.

Totul s-a petrecut în data de 27.11.2016, în jurul orei 10.00, când poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Ostrov au desfăşurat, în baza unei informaţii, o acţiune de combatere a migraţiei ilegale în zona de competenţă. "Știți care este impactul, care sunt consecințele acestor infracțiuni de trafic de migranți, de pătrundere pe teritoriul României. Știți că ne-am mai confruntat în ultima perioadă cu infracțiuni de acest gen și de fiecare dată s-au luat măsuri ferme prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor implicați.

Voiam să vă informez, legat de consecințe, că nu se cunosc nici un fel de date cu privire la sănătatea, apartenența la grupuri infracționale privind identitatea lor. Pentru că mulți dintre ei pătrund pe teritoriul țării noastre fără acte de identitate", a declarat Gigi Valentin Ştefan, șeful Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța despre acest caz. Precizăm că dosarul a fost instrumentat de procurorul Teodor Niță.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se poate si mai rau.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614