REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Patru cetățeni turci au încercat să intre ilegal în România

Patru cetățeni turci au încercat să intre ilegal în România

Replica API 17 ianuarie 2019 | 00:00 109

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu au depistat patru cetăţeni turci care au încercat să intre ilegal în România, folosind cărți de identitate eliberate de autoritățile bulgare, ce aparţineau altor persoane.

La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, în data de 16 ianuarie 2019, au fost depistaţi călătorind ca pasageri în două autoturisme patru bărbați care au prezentat la controlul de frontieră cărți de identitate eliberate de autoritățile din Bulgaria.

Procedând la identificarea persoanelor şi verificarea documentelor, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat că persoanele prezente la control nu sunt aceleași cu cele din fotografiile cărților de identitate, motiv pentru care s-au efectuat verificări suplimentare.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit, în bagajele persoanelor în cauză, pașapoartele personale emise de autoritățile din Turcia.

Față de cele constate, bărbații au declarat că sunt cetăţeni turci şi că au procurat cărțile de identitate bulgărești de pe teritoriul Bulgariei, contra sumei de 1.000 de euro fiecare. Aceştia au mai declarat că au încercat să folosească această metodă deoarece doreau să ajungă în Germania și nu deţineau documente de călătorie.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, cetăţenii turci şi şoferii bulgari au fost preluaţi de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Albaceanu de la Pol frontiera Cta-Sud Agigea daca era le lua banii si treceau rupe tigarile la controlul de sosire al navelor il ajuta Retardul ala de Dinica. DNA,DNA. Sa vina sa va ia
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218