REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Patru epidemiologi au demisionat de la DSP București: Este un volum prea mare de muncă

Patru epidemiologi au demisionat de la DSP București: Este un volum prea mare de muncă

Replica API 1 august 2020 | 00:00 1277

Patru medici epidemiologi au demisionat de la DSP Bucureşti, din cauza volumului prea mare de muncă, a anunţat, vineri seară, la Digi 24, directorul adjunct al instituţiei, Florentina Iacobi. Şeful DSU, Raed Arafat, a afirmat că demisiile sunt sub semnul întrebării, dată fiind situaţia de criză sanitară în care ne aflăm. ”Este ca soldatul care în timpul războiului îţi spune: «Este prea greu pentru mine în război, am plecat»”, afirmă Arafat, scrie stiripesurse.ro.

Directorul adjunct al DSP Bucureşti, Florentina Iacobi, a declarat, vineri seară, la Digi 24, că instituţia se confruntă cu deficit de personal, amplificat de demisia în această săptămână a patru medici epidemiologi.

Întrebată din ce motiv au demisionat medicii, Iacobi a precizat că ”din cauza volumului mare de muncă”.

Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat, la rândul său, că este ”sub semnul întrebării” demisia unor oameni de specialitate, în timpul unei pandemii, când este clar că volumul de muncă este mare.

”Când vine cineva şi-ţi spune că e prea mult volum de muncă în timpul bătăliei, e ca şi soldatul care în timpul războiului îţi spune: «Este prea greu pentru mine în război, am plecat!» (...) Faptul că-ţi depui demisia să pleci pentru că volumul de muncă e mare în timpul unei pandemii şi să fii din domeniu este, totuşi, un pic sub semnul întrebării. Cu toţi ştim că este foarte mult de muncă, pentru că e pandemie”, a declarat Arafat.

La DSP Bucureşti au fost detaşaţi şi vor începe munca de luni 90 de medici de medicină şcolară şi 13 medici epidemiologi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti promotii de medici mai numeroase,fara taxa cu contract de a profesa 10 ani in RO.Nu respecta contractul plateste scolarizarea ce a fost gratuita integral.Spagarii care sunt medici doar pe timp de pace aut!
2
0
Sa condamni un om ca face ce vrea el si nu ce spun altii, inseamna ca omul a depasit o bariera mentala ce zace din comunism in mintea plebei. Prostimea tot cu ce societatea il spala pe creier ramane, doctorul trebuie sa sacrifice ar tipa dobitocii, uitand ca si respectivul e om, poate ii este frica sau s a saturat ori numai are chef, nu stii ce e in mintea lui, in schimb prostimea tot vor tipa tampenii uitand ca poate unil din astia i or fi vindecat vreodata. jalnica prostime..
0
2
Pai foarte bine harapul arafat trebuia sa angajeze si sa plateasca mai multi medici. Au dat un fel de mita pentru televiziuni si radio de 50 milioane euro sa vorbeasca despre covid, cu banii aia puteau aduce sute de medici si aparatura.
3
4
Si atunci daca salariul sau cum spui tu salarul e mare de ce nu te ai facut si tu dr sau asistenta
3
4
De acord cu ei, si ar trebui ca toti medicii de la infectioase sa-si dea demisia. Pt. niste cocalari, babuini care nu respecta niste reguli sanitare simple, medicii astia sa se expuna atat riscului de contaminare a lor si a familiei lor, dar mai ales sa munceasca zi si noapte de atatea luni pana la epuizare. Si pt. ce , pt. niste cretini care joaca tontoroiul la mare. Viata unui om e ce mai de pret. Si atunci plecati medicilor, dar toti, ca si asa imbecilii astia nu cred in virusul COVID.
6
7
In spitale nu exista medicamente. Bolnavii sunt tratati cu ciorba. In aceste conditii nu este nevoie de medici , este nevoie de bucatari, ospatari, cofetari.
13
1
pai, doctorii, asistentele, popii... credeti ca aleg meseria ca au o chemare? salar gras, spaga , cafele, facebook... daca e de munca, cauta in alta parte!
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367