REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Patru proiecte depuse de administraţia locală din Kogălniceanu primesc finanţare prin PNDL 2

Patru proiecte depuse de administraţia locală din Kogălniceanu primesc finanţare prin PNDL 2

Replica API 31 iulie 2017 | 00:00 345

Ancuţa Belu

Localitatea Mihail Kogălniceanu continuă proiectele de infrastructură şi modernizare. Comuna a depus şapte proiecte propuse pentru finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDL 2), iar patru dintre acestea au fost declarate eligibile. „Ministerul Dezvoltării a declarat eligibile mai multe proiecte.

Am depus şapte proiecte, din care patru au fost declarate eligibile. Cele patru eligibile sunt: branşament de apă pentru satul Piatra, din comuna Mihail Kogălniceanu, o grădiniţă cu program prelungit în comuna Mihail Kogălniceanu, asfaltare drumuri comunale. Noi am avut două proiecte, dar a fost declarat eligibil doar cel din zona de est, deci ne-a rămas vestul neeligibil. Acolo avem lucrări de înlocuire a reţelei de apă şi de implementare a reţelei de canalizare.

Probabil acesta a fost motivul pentru care nu a fost declarat eligibil. Ne-a rămas nedeclarat eligibil proiectul de iluminat public din localitate. Al patrulea proiect eligibil este reabilitare şi modernizare dispensar comunal. Al treilea proiect care nu a fost declarat eligibil este modernizarea Primăriei, care este din 1952. Noi ne-o dorim mai modernă, dar nu este o prioritate”, a declarat, pentru „Replica”, primarul localităţii Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Belu.

Ca fonduri, prin PNDR au fost alocate următoarele sume: branșamente apă localitatea Piatra - 942.887 lei, grădiniţă cu orar prelungit comuna Mihail Kogălniceanu - 1.871.742 lei, reabilitare și modernizare dispensar comuna Mihail Kogălniceanu - 1.656.128 lei, modernizare drumuri comunale şi drumuri de acces în zone rurale - 10.522.354 lei.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare realizare cand platiti sume exorbitante ca sa ajungi pe acel aeroport in schimb altii ni l foloseste gratis sau halul in care arata acel edificiu vechi si fara dotari kogalniceanu o localitate cu gunosie pe la priferii si mai nimic satuc de recomandatii din politica de doi bani din Ro rusine .
0
0
va rog acest analfabet , incult, imoral, anagramat, primar , pe care il cunosc personal, va asigur ca nu stie nici acum sa se iscaleasca, isi sterge nasul cu maneca camesii, Va rog mergeti in satul Nisipari si faceti un popas la scoala generala si interesati-va cati ani a repetat si apoi creti referinte de familia din care provine. Este singurul care si-a cumparat licenta, masterat, doctorat etc, restul nu cred ca au ajuns la liceu. Despre ce vorbim?
1
0
Gunoaiele zac pe strada neridicate,imprastiate de caini si de tiganii adusi de Nichi.
5
0
La Castelu,primul proiect al primarului Amghel a fost deja realizat.Plecarea la munte impreuna cu angajatii si vreo dpi trei pupincuristi De remarcat faptul ca,angajatele mai frmoase au mers fara soti! Oare asa prevedea in proiect?
7
0
Asta este amanta lui Stroie,o tot bate PE cur,si ea a obosit sa tot stea PE sub masa in birou la ea sau la Stroie,Sia tocit genunchii, vagaboanda,tirfa ,ciuma Rosie,cit Mai traieste mafiotul de Stroie,si are portofelul plin,Ancuta o VA duce bine,iar amaritii de rind din Kogalniceanu,le ajunge trei mici si o bere,si gata
7
0
Cu prioritate trebuie o mai mare preocupare pentru canaliza
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367