REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Patru proxeneți din Argeș, trimiși în judecată pentru că și-au pus soțiile să se prostitueze

Patru proxeneți din Argeș, trimiși în judecată pentru că și-au pus soțiile să se prostitueze

Valentina CAMARA 12 noiembrie 2022 | 13:22 991

Patru indivizi din județul Argeș au fost trimiși în judecată pentru proxenetism, ei fiind acuzați că au profitat de pe urma propriilor soții, pe care le-au trimis să se culce cu alți bărbați, pentru bani.

Bărbații care veneau să le ia pe femei din stradă erau afectuoși cu acestea

Femeile au practicat cea mai veche meserie din lume, ajutate de soții lor, timp de câteva luni bune. În această perioadă, polițiștii le-au amendat de câteva ori, însă au fost curioși să vadă cine sunt cei care le protejează, de fapt.

După câteva zile de monitorizare constantă, oamenii de ordine au observat că femeile erau luate ”de la serviciu” de patru bărbați, care veneau cu mașinile.

Aceștia se comportau extrem de afectuos cu femeile, semn că între aceștia era o relație amoroasă. Bărbații mergeau aproape zilnic la un bancomat din Pitești, pentru a depune banii obținuți din prostituție.

Făcea live în timp ce-și ducea soția la ”locul de muncă”

Nu mică le-a fost surpriza polițiștilor să constate, în urma verificării numerelor de înmatriculare ale mașinilor, că aceștia erau, de fapt, soții femeilor care ieșeau în fiecare zi să-și vândă trupul.

Interesant este că unul dintre cei patru obișnuia să facă live pe Facebook în timp ce-și conducea soția la locul în care urma să se prostitueze. Altul, în schimb, își trimitea soția și în alt oraș, în căutare de noi clienți, și o aștepta, seara, la gară.

Rechizitoriu: ”Căsătoria este doar o garanție a proxenetului”

”De regulă, concubinajul sau căsătoria nu reprezintă decât o garanție a proxenetului că are controlul total asupra partenerului care se prostituează.

A consfinți că soțul sau concubinul nu pot avea calitatea de subiecți activi ai acestei infracțiuni nu ar însemna decât a legaliza în mod indirect faptele de proxenetism, prin urmare, relațiile de căsătorie sau concubinaj, cum este cazul și în prezenta cauză, nu au relevanță cu privire la existența infracțiunii de proxenetism”, au arătat procurorii în rechizitoriul pe baza căruia cei patru bărbați au fost trimiși în judecată.

Cei patru bărbați riscă acum șapte ani de închisoare pentru proxenetism. Doar unul dintre ei are antecedente penale, potrivit fanatik.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constanta este plina de asa ceva Nevestele unora,le spun soților ca pleacă în weekend cu fetele la shoping iar ele se prostituează la greu cu alții...dar nu aici ,sa nu le vadă lumea..Sunt familii multe,mai ales câteva machidoance care asta fac de mult timp,iar bărbații lor sunt afaceriști,vinde lapte și brânză în piață.... Asa ca totul este posibil
3
0
Știți ce grea este munca la bandă?
1
0
Si Olga se vinde in Regat cu acordul meu,oricum Vero zice ca sunt impotent!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218