REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Patru toalete ecologice, instalate vizavi de sediul de campanie al lui Băsescu. Dorel Onaca, jurnaliştilor: Folosiţi-le cu încredere

Patru toalete ecologice, instalate vizavi de sediul de campanie al lui Băsescu. Dorel Onaca, jurnaliştilor: Folosiţi-le cu încredere

Replica API 12 iulie 2012 | 00:00 153

Patru toalete ecologice au fost instalate, miercuri, vizavi de sediul de campanie al lui Traian Băsescu, operaţiunea fiind supravegheată de către democrat-liberalul constănţean Dorel Onaca, acesta încurajându-i pe jurnalişti să folosească toaletele "cu încredere".

Cele patru toatele au fost amplasate pe terenul din curtea Bisericii Dichiu-Tirchileşti , cu hramul Adormirea Maicii Domnului, care este monument istoric, din secolul 18 şi care se află vizavi de sediul de campanie al preşedintelui suspendat.

Dorel Onaca a fost prezent la instalarea toaletelor, el încurajându-i pe jurnaliştii aflaţi la faţa locului să folosească toaletele "cu încredere".

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a ajuns, miercuri, după ora 13:00, la sediul său de campanie din strada Comăniţa 9, în care a intrat fără să dea declaraţii jurnaliştilor prezenţi.

La scurt timp, la sediul de campanie a ajuns şi fiica cea mică a preşedintelui, europarlamentarul PDL Elena Băsescu.

Membri ai staff-ului de campanie a lui Traian Băsescu au adus două umbrele de protecţie solară jurnaliştilor care stau în stradă în faţa sediului.

Preşedintele Băsescu le împărţise, marţi după-amiază, jurnaliştilor apă şi fructe.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu le-a împărţit apă şi fructe jurnaliştilor prezenţi, marţi seară, în faţa sediului său de campanie, el declarând, ca răspuns la o întrebare, că perioada de trei săptămâni în care va sta la acest sediu este "o nimica toată".

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367