REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Paul Foleanu a intrat în campanie pentru Primăria Mangaliei

Paul Foleanu a intrat în campanie pentru Primăria Mangaliei

Replica API 27 februarie 2016 | 00:55 258

Comunicat de presă, Paul Foleanu:

"În calitate de cetăţean al Mangaliei, dar şi de candidat la funcţia de primar, protestez, vehement, faţă de modul în care sunt încasate taxele şi impozitele locale. Zilnic, sute de persoane sunt nevoite să stea la cozi interminabile pentru a-şi achita datoriile către Primărie, numai că efortul şi buna-lor credinţă le este „răsplătită” de către angajaţii instituției, cu acordul tacit al primarului Cristian Radu, cu umilinţă, bătaie de joc şi sfidare.

Am primit, în acest sens, zeci de sesizări de la oameni care se plâng că, deși sunt mereu cu plățile la zi, apar în baza de date a Primăriei cu datorii vechi. Mai grav este că sunt puși pe drumuri, adică să revină la ghișee după alte câteva ore de stat la cozi pentru a prezenta chitanțele doveditoare, practică inutilăși aberantă pentru niște oameni onești.

Primarul Cristian Radu dovedeşte că nu îi pasă de banii cetăţenilor, că ignoră seriozitatea celor care se grăbesc să achite datoriile, şi, implicit, că nu-i pasă că toţi aceştia contribuie la reanimarea bugetul local.

Primarul Cristian Radu demonstrează, încă o dată, că nu este capabil să-şi coordoneze angajaţii din subordine, că nu poate asigura o activitate coerentă a Serviciului de Taxe şi Impozite, cu toate că au fost semnalate deficienţe în urmă cu mai bine de doi ani.

Ceea ce a depins de Consiliul Local am realizat, astfel că prin amendamentele aduse, am scăzut valoarea taxelor şi impozitelor, iniţiative în beneficiul cetăţenilor. Îndeplinirea acestui demers nu a fost uşor de realizat, deoarece ne-am lovit de refuzul primarului Cristian Radu care, dimpotrivă, ar fi dorit taxe şi impozite mult mărite, în defavoarea contribuabililor.

Anunţ, pe această cale, că sesizările cetăţenilor batjocoriţi, umiliţi şi trataţi cu dispreţ de către angajaţii Serviciului de Taxe şi Impozite nu trebuie să rămână fără ecou, ci trebuie rezolvate în cel mai scurt timp. De aceea, solicit primarului Cristian Radu să renunţe la minciuni şi manipulări, şi să coordoneze, potrivit legii, Serviciul Taxe şi Impozite care există doar datorită persoanelor fizice şi juridice ce îl alimentează, zilnic, cu bani."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218