REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Pavel Bartoș are școala teatrelor din provincie: „Am dat 37 de casting-uri până la primul rol obținut”

Pavel Bartoș are școala teatrelor din provincie: „Am dat 37 de casting-uri până la primul rol obținut”

Replica API 10 aprilie 2020 | 21:59 1231

Pavel Bartoș

Pavel Bartoș este un actor cu priză la public și se bucură de un plus de capital de simpatie datorită rolului de amfitrion al show-ului "Românii au talent" de la Pro TV. Simpaticul prezentator a povestit despre aspectele mai puțin plăcute ale meseriei sale de bază.

Pavel Bartoș este actor, regizor, producător și om de televiziune, însă pandemia de Covid-19 l-a obligat și pe el să facă o pauză profesională. Marea lui dragoste rămâne teatrul, domeniu care i-a adus cele mai mari satisfacții, fără să se lase doborât de eșecurile înregistrate la început de drum. Până să devină actor titular pe marile scene din Capitală, actorul și-a exersat talentul la instituții din Cluj Napoca, Satu Mare sau Timișoara.

Pavel Bartoș spune cum alege cadourile de Crăciun „Consider că a fost la fel de greu pentru roluri principale în fiecare oraș. București-ul venea după ani de experiență și eram pregătit să urc pe o scenă mare cu actori mari. Câteodată este mai dificil să fii lipsit de experiență și să urci pe scenă unde nu ai cei mai buni parteneri, cea mai bună piesă și trebuie să îți pui întrebări singur și să îți răspunzi tot tu. Cred în școala teatrelor din provincie, aș sfătui tinerii actori să meargă acolo pentru a se pregăti pentru această meserie”, a spus celebrul actor, scrie libertatea.ro.

Și-a investit banii în casă și mașină Pavel Bartoș recunoaște că nu i-a fost ușor să se impună în lumea teatrului și filmului, dar că nu a abandonat ideea: „Am dat 37 casting-uri până la primul rol obținut, dar nu m-a demoralizat. Am fost convins că nu eram omul potrivit la locul potrivit. Am învățat câte ceva devenind mai bun cu fiecare casting, dar nu m-a demoralizat nicio clipă. Știam că pot și am reușit!”, a declarat Pavel Bartoș. Actorul a adăugat că a făcut economii pentru a-și putea lua o locuință în București. „Cred că prima dată când am început să joc în seriale, aveam conștiința decenței traiului. Bineînțeles că toți banii i-am investit în apartamentul meu. Apoi după 3 ani de apariții la tv, mi-am permis prima mea mașină nouă, dar mă bucur că a fost așa. Cred că fiecare moment a venit la timpul potrivit”, a adăugat Pavel Bartoș.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pavel Bartos spune cum alege cadourile de Craciun . Ce legatura are asta cu contextul ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367