REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PDL Bucureşti: Am cerut şedinţă a Consiliului General pentru fonduri de solidaritate, nu s-a ţinut pentru că USL nu a venit

PDL Bucureşti: Am cerut şedinţă a Consiliului General pentru fonduri de solidaritate, nu s-a ţinut pentru că USL nu a venit

Replica API 14 februarie 2012 | 00:00 248

PDL Bucureşti anunţă că a decis, duminică seară, convocarea unei şedinţe a CGMB de îndată pentru acordarea unor fonduri pentru solidaritate, care nu s-a putut ţine din cauza absenţei PSD şi PNL, democrat-liberalii acuzând USL că a dovedit "un grad intolerabil de nepăsare faţă de semeni".

"Organizaţia de Bucureşti a PDL, condusă de Elena Udrea, a luat decizia convocării unei şedinţe de Consiliu General de îndată duminică seară pentru alocarea a 2 milioane de lei din fondul de rezervă al municipalităţii, bani care ar fi urmat să meargă la consiliile judeţene din Vrancea şi Buzău. Acţiunea nu se dorea a fi una politică, mai degrabă fiind un semnal de solidaritate şi de ajutor din partea bucureştenilor faţă de românii aflaţi în dificultate din cauza vremii", se arată într-un comunicat al PDL Bucureşti remis agenţiei MEDIAFAX.

PDL menţionează că "deşi fiecare oră contează, putând însemna salvarea sau pierderea unei vieţi omeneşti, reprezentanţii PSD şi PNL din Consiliul General, îndemnaţi probabil de primarul Sorin Oprescu, au refuzat să se prezinte la această şedinţă cerută de PDL Bucureşti, făcând astfel imposibilă alocarea de fonduri către zonele sinistrate".

"Au pretextat că e duminică şi au cerut organizarea unei şedinţe pentru astăzi la ora 15.00, la care din nou nu s-au prezentat, ca semn suprem al batjocurii cu care tratează această problematică. Reprezentanţii USL au dovedit astfel un grad intolerabil de nepăsare faţă de semenii lor care au mari probleme în acest moment. Au mânjit practic o încercare de a ajuta nişte români aflaţi în mare dificulte, cu inconştienţa şi iresponsabilitatea lor. PSD şi PNL au dovedit prin absenţa de la cele două şedinţe de Consiliu General că ei nu urmăresc binele bucureştenilor şi al românilor, ci interesul propriu", scrie PDL.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218