REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PDL - raport la un an de guvernare USL

PDL - raport la un an de guvernare USL

Replica API 13 mai 2013 | 00:00 213

Partidul Democrat Liberal a lansat un raport al primului an de guvernare USL, denumit "Cartea Neagră a Guvernării". Raportul cuprinde teme precum: asaltul USL asupra democraţiei şi a statului de drept, amânarea costisitoare pentru România a intrării în spaţiul Schengen şi în zona monedei euro, blocarea economică văzută ca misiune imposibilă pentru cei de la USL, creşterea numărului de şomeri şi niciun loc de muncă în ciuda celor un milion promise, colapsul sistemului energetic, al industriei, agriculturii, educaţiei şi sănătăţii. Toate acestea au dus la disponibilizări, taxe suplimentare pentru agricultori, închiderea de spitale, introducerea coplatei şi au schimbat radical discursul celor de la USL care, după un an de guvernare, se comportă ca şi cum ar fi în opoziţie, se arată într-un comunicat al PDL.

"În acest an de guvernare, USL-ul condus de Victor Ponta ne-a demonstrat nouă, cetăţenilor României, ce înseamnă incompetenţa şi performanţa economică zero. În afară de a-şi mulţumi verişorii, amantele, partenerii de afaceri şi rudele, USL nu a făcut nimic pentru buzunarul românilor, ba mai mult, performanţa guvernamentală a însemnat mai multe taxe şi impozite, scumpirea alimentelor de bază şi a carburanţilor, scumpirea energiei electrice şi a gazelor naturale, ceea ce demonstrează clar că, în afară de un show mediatic, coaliţia de la guvernare nu a făcut nimic pentru a îmbunătăţi viaţa românilor.

Dacă facem o analiză a activităţii parlamentarilor USL de Constanţa, observăm că aceştia nu au făcut nimic pentru alegătorii care i-au trimis în Parlament. Nu au nicio atitudine faţă de subiectul privind gazele de şist, niciun punct de vedere referitor la ieftinirea gazelor sau la un CET nou pentru Constanţa, nicio iniţiativă care ar fi putut duce la ieftinirea gigacaloriei pentru constănţeni, nicio iniţiativă pentru agricultorii din Dobrogea sau pentru salvarea patrimoniului cultural al Constanţei. Deşi au fost extrem de vocali în campania electorală, acum, când au primit ţara pe mână, nu catadicsesc să facă nimic pentru oraşul şi judeţul lor. Mai mult de atât, activitatea lor din acest an de guvernare i-a tranformat în nişte trântori ai Parlamentului, care privesc cu nepăsare cum constănţenii plătesc una dintre cele mai scumpe gigacalorii din ţară, cum li se măresc taxele şi impozitele locale şi cum se pregăteşte devalizarea Portului.

După un an de zile, vedem cum, atât constănţenii, cât şi ceilalţi locuitori ai României, sunt obligaţi să susţină distracţia luxoasă greierilor de la USL", se arată în comunicatul PDL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614