REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PE 18 FEBRUARIE A FOST ZIUA NOASTRĂ! VĂ MULȚUMIM!

PE 18 FEBRUARIE A FOST ZIUA NOASTRĂ! VĂ MULȚUMIM!

Replica API 19 februarie 2021 | 00:12 10518

Replica a făcut cunoștința cu voi, cititorii noștri, în vara anului 2001, ca săptămânal. Apoi, din 18 februarie 2002, REPLICA a devenit singurul cotidian de atitudine... bine informat din Constanța. Și de atunci, suntem cu ochii pe voi. Vă beți cafeaua de dimineață cu noi și adormiți seara citind ultimele știri ale zilei. Sunt multe de spus despre acest fenomen și nu ne-ar ajunge timpul să povestim. Dar, în trei cuvinte îl definim astfel: entuziasm, dăruire și profesionalism. Sunt ingredientele esențiale în jurnalism, iar dacă lipsesc, atunci noi, jurnaliștii, n-am mai exista. De altfel, foarte mulți colegi de breaslă au fost formați la ”școala de jurnalism” a cotidianului REPLICA, care au dus mai departe cu succes învățămintele acumulate, fie în presa scrisă, în radio sau în televiziune. REPLICA nu este numai o ”școală de jurnalism”. Este, a fost și va rămâne un FENOMEN.

PE 18 FEBRUARIE A FOST ZIUA NOASTRa! Va MULtUMIM!

REPLICA a crescut odată cu evenimentele pe care le-a promovat, cu oamenii pe care a considerat potrivit să îi prezinte ca modele demne de urmat sau nu. Sunt 20 de ani de existență și 19 ani de cotidian de când facem echipă cu cititorii, dar și cu colaboratorii noștri: politicieni, funcționari publici, oameni de afaceri, reprezentanți ai societăților publice sau private, cititorii noștri dragi, față de care avem un respect deosebit. Aceiași care ne-au felicitat pentru profesionalism, dar ne-au și criticat atunci când au considerat că trebuie să o facă. Însă orice critică a fost constructivă și ne-a făcut pe noi, jurnaliștii, mai puternici, mai buni, mai încrezători.

În toți acești ani de apariție neîntreruptă nu au lipsit exclusivitățile, anchetele și articole pe diverse teme de interes. Au fost și vor fi "înțepături" la adresa oamenilor politici, a șefilor de instituții publice, la rubricile consacrate "Figurant" și "Zoom". Pentru voi ne străduim să fim mai buni și mai înțelepți, de la an la an. Rezistăm datorită vouă, cititorilor noștri, și vom continua să vă oferim știri proaspete și de calitate, așa cum v-am obișnuit. Suntem hotărâți să nu renunțăm la a fi numărul unu pe plan local. La 20 ani de existență și 19 ani de cotidian, mulțumim cititorilor și colaboratorilor, reprezentanților instituțiilor și ai unităților administrativ teritoriale, politicienilor, oamenilor de afaceri, elevilor, studenților, tuturor celor care ne-au transmis gândurile lor în această zi specială pentru cotidianul Replica și pentru întreg colectivul! Vă promitem că vom fi aici la ANUL și LA MULȚI ANI!

REPLICA

Vergil Chițac, primarul Constanței: ”Chiar dacă ați depășit vârsta majoratului și mai aveți doar un pas pentru a împlini două decenii de existență, vă urez să rămâneți la fel de curioși precum copiii când nu se mulțumesc cu răspunsul la prima întrebare și să continuați să ne dați mereu, nouă politicienilor, Replica pe care o merităm. La mulți ani!”

Silviu - Iulian Coșa, Prefectul Județului Constanța: ”Orice comunitate are nevoie de informație, de presă de calitate, de jurnaliști determinați care să facă un bine oamenilor și să comunice cele mai importante evenimente care au loc în jurul lor. De 19 ani, cotidianul Replica este o prezență constantă și puternică pe piața media din Constanța, iar asta mă bucură. Este dovada clară că un proiect media bine construit poate să reziste ani de zile, să mențină un nivel ridicat și să performeze. Vă mulțumesc că sunteți un partener de încredere al comunității și vă urez cât mai mulți ani „pe baricade”! La mulți ani, Replica de Constanța!”

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța: ”Întotdeauna am considerat că rolul presei este unul esenţial în evoluţia județului Constanța către o societate puternică. Cotidianul Replica a rămas, mereu, un martor fidel al transformărilor sociale, politice, sportive, dar mai ales economice trăite de județul Constanța în ultimii 19 ani. Contextul actual generat de SARS-CoV2 a readus în prim plan nevoia locuitorilor din județul Constanța de a fi informaţi corect şi rapid. Am apreciat faptul că publicaţia Replica a înţeles această responsabilitate informându-și cititorii în mod echidistant, echilibrat și obiectiv. În cei 19 ani de existenţă, ziarul Replica a fost martorul evoluţiei anevoioase a județului Constanța, a sancționat toate derapajele autorităților, și a fost publicația care a susţinut neîndoielnic proiectele ce au adus plus valoare în județul nostru. Îmi doresc, ca împreună cu publicația dumneavoastră, să asistam la maturizarea mediului politic și la creșterea nivelului de trai a tuturor constănțenilor. Felicit echipa cotidianului Replica pentru întreaga activitate de până acum și vă urez să aveți ediţii la fel de valoroase și în anii următori! La mulți ani!”

Stelian Ion, ministrul Justiției: ”Vă doresc La mulți ani! Să vă păstrați linia aceea echidistantă, corectă. E foarte important să avem o presă care să reflecte realitatea. Sunteți o oglindă a noastră și noi ne vedem ca societate prin aceste lentile, prin aceste oglinzi pe care le reprezentați. Aveți o putere extraordinară, de care sunt sigur că sunteți conștienți și, la fel, o responsabilitate. Vă doresc mulți ani în care să faceți lucrurile în așa fel încât oamenii să afle cât mai multe, să afle cât mai repede și să fiți cât mai urmăriți de cititori”

Florin Cocargeanu, viceprimarul Constanței: ”Jurnaliștii sunt rareori iubiți, sunt priviți circumspect, critica lor deranjează. Menirea nu le este ușoară iar misiunea deseori ingrată: de a înota împotriva curentului, de a evidenția adevăruri inconfortabile. Dar orice societare liberă și sănătoasă are nevoie de un astfel de jurnalism. Ca cetățean, dar și în calitate de viceprimar, vă doresc să rămâneți imparțiali și incomozi când e necesar, comunitatea noastră are de câștigat. La mulți ani!”

Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței: ”Deși presa românească este poziționată pe un nemeritat loc 48 în indexul de libertate a presei de către Organizația Jurnaliști fără frontiere, consider ca aici la Constanța, ziarul Replica reprezintă cu succes puterea adevărată în exercițiul democratic local. Jurnalismul este poate ce mai frumoasă meserie din lume și vă doresc 119 ani inspirați ca până acum, luminați și în slujba celor care vă urmăresc. Așa cum se zice că mai rău decât să te pedepsească Dumnezeu este să își ia fața de la tine, pentru noi, politicienii , mult mai grav este ca presa să ne ignore decât să ne muștruluiască. Mulțumesc pentru oportunitatea mesajului. La mulți ani, Replica!”

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode: ”La ceas aniversar, doresc să transmit jurnaliștilor acestei publicații multă sănătate, prosperitate și putere de muncă. Scopul nostru comun este acela de a construi o Românie puternică, un deziderat la care fiecare avem datoria să contribuim. Profesionalismul și integritatea sunt atribute care dau valoare și credibilitate „celei de a patra puteri în stat”. De aceea, într-o lume a provocărilor, când fascinația puterii este, uneori, însoțită de manipularea informației, am convingerea că veți rămâne aceiași parteneri onești ai Ministerului Afacerilor Interne, oameni devotați în slujba românilor. La mulți ani cu sănătate!”

Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI: ”La ceas aniversar, vă felicit pentru longevitatea dumneavoastră in media din România, vă urez să vă păstrați profesionalismul jurnalistic și să aveți cât mai mulți cititori la fel de bine informați ca și până în prezent! La mulți ani, Replica!”

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor: ”Felicitări și La mulți ani, Replica de Constanța! Cei 19 ani de activitate plini de anchete, investigații și articole care au reflectat corect și imparțial realitatea, sunt 19 ani de argumente pentru a mă convinge să rămân același cititor fidel! Replica mea pentru voi: să continuați cu același succes rolul pe care vi l-ați asumat față de cei care vă urmăresc, care cred în voi și care așteaptă informații obiective și utile!”

Victor Ponta, președintele Pro România: ”La mulți ani pentru 19 ani de existență! Să rămâneți aproape de spiritul relatării informațiilor în mod obiectiv, transparent și aproape de interesele cetățenilor! Mult succes și la cât mai multe știri pozitive!”

Dorel Onaca, reprezentantul României în Agenția Europeană de Siguranță Maritimă: ”Transmit, din suflet, echipei Replica un an cu multe realizări și mulțumesc pentru obiectivitatea de care a dat dovadă în interesul constănțenilor și în interesul Constanței!”

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța: La mulți ani jurnaliștilor și întregii echipe de la „Replica”. În ultimii 19 ani ați demonstrat că sunteți una dintre cele mai puternice, bine-informate și influente publicații din Constanța! Pentru mine a devenit deja o rutină să îmi încep ziua cu o cafea și cu presa locală. Sunt sigur că sute de mii de oameni fac același lucru. Datorită internetului, jurnaliștii constănțeni sunt o sursă de informare atât pentru cei care locuiesc în țară cât și pentru cei care muncesc în străinătate. În anii care vin vă doresc să fiți la fel de incisivi și la fel de inspirați ca și până acum. La mulți ani, Replica!

Felix Stroe, președinte PSD Constanța: ”O expresie cu care nu sunt în totalitate de acord este că presa este „câinele de pază al democrației”. Pentru mine, mass-media are mai mult ceva dintr-un leu. Regele junglei, nu moneda noastră națională... Falnic, mândru, uneori fioros. Și, ca orice leu, periculos - într-un sens bun al cuvântului. Pentru că leul e bine să îl respecți. El e cel care stă de pază în „jungla” în care trăim, nu câinele. REPLICA a fost, de la momentul apariției, un leu. Nu există lei buni sau răi... Nu ne-a/nu m-a menajat niciodată. Și pentru asta îi mulțumesc, cum mulțumesc întregii prese - care ne laudă când facem lucruri bune, sau ne critică, atunci când greșim. Uneori, nu credem sau nu știm că greșim. Și ni se pare că suntem criticați pe nedrept. Din dialogul prin și cu presa, aflăm de fiecare dată cum stau cu adevărat lucrurile. Nu-mi doresc o presă „altfel”, cum nu-mi doresc nici ca REPLICA să se schimbe. Altfel decât în bine! Din ce în ce mai bine. De aceea le doresc oamenilor de la REPLICA putere de muncă, obiectivitate, subiecte consistente și succes în prezentarea Adevărului. Cu A mare. La mulți ani, REPLICA!”

George - Sergiu Niculescu, specialist în energie, fost prefect: ”Am avut plăcerea să colaborez de nenumărate ori cu redacția Replica, încă din perioada mandatului de consilier județean. Oamenii care compun această echipă sunt adevărați profesioniști care au înțeles că este important să promoveze subiecte de interes pentru cititorii lor. Până la urmă, consider că aceasta este esența unei publicații locale care se respectă. Am apreciat faptul că ați dat mereu dovadă de echidistanță și nu ați tratat părtinitor diverse teme. De asemenea, deloc de neglijat este pasiunea cu care vă faceți meseria, fapt pe care l-am remarcat atât în timpul mandatului de prefect, cât și în ultimele luni, o perioadă în care am ținut aproape și am avut discuții constructive despre viitorul energetic al României. La mulți ani, Replica! Rămâneți mereu aproape de oameni!”

Horia Țuțuianu, deputat PSD: ”Felicitări, de 19 ani în slujba Constanței, nu e deloc ușor! Tocmai de aceea, astăzi vă doresc multă putere de muncă, să aveți în continuare curaj, să vă mențineți obiectivitatea, echidistanța, străduința și devotamentul. Nu vă temeți să fiți incomozi, sunteți o putere și prin ceea ce faceți puteți schimba lucrurile în bine! Vă mulțumim! La mulți ani, Replica! Să creșteți frumos!”

Marian Crușoveanu, deputat PNL: La mulți ani redacției ziarului ”Replica de Constanța”, cel care, de 19 ani, ține o flacără aprinsă în ceea ce numim presa locală. Cu picanterii și informații, este zilnic un factor de informare a opiniei publice locale. La cât mai multe știri pozitive despre Constanța și constănțeni!

Remus Negoi, senator USR: ”Vă urez să aveți ochi ageri pe politicieni, auz ascuțit la tot ce se întâmplă. La mulți ani echilibrați! Este o zi importantă pentru presa constănțeană.”

Doru Iordache, consilierul primarului municipiului Constanța: ”Împlinirea a 19 de ani de existență a cotidianului “Replica” îmi oferă plăcutul prilej de a felicita colectivul actual pentru performanța și profesionalism. Cotidianul Replica a adus, în lumea presei locale și matinale, o voce mass-media credibilă și bine informată, focalizată nu doar pe informarea generală a publicului larg din Constanța, ci și pe crearea de atitudini pozitive. Credibilitatea este un deziderat pe care Replica l-a atins prin claritatea și credibilitatea mesajelor pe care le transmite in spațiul public. Ca fost jurnalist și ca prieten al presei de calitate, felicit cotidianul “Replica” pentru primii săi 19 ani de calitate și doresc colectivului acestuia să reziste și pe mai departe tentațiilor superficiale și să desfășoare în continuare proiecte media de informare publică la înalte standarde de profesionalism!”

Mihnea Claudiu Drumea, decanul Facultății de Științe Juridice și Științe Economice din cadrul Universității „Spiru Haret”: 19 ani de când Replica este alături de cititorii ei! Vă doresc La mulți ani și să continuați să scrieți o pagină importantă in istoria mass-mediei românești!”

Cătălin Iacob, consilier local USR: ”La mulți ani și putere de muncă!”

Costin Avătavului, consilier municipal PNL: ”La mulți ani, Replica de Constanța! Marcam încă un an în care ați fost alături de noi și ne-ați oferit un exemplu de jurnalism de înaltă clasă. Întreaga echipă merită felicitată. Vă doresc să continuați mulți ani cu același spor!”

Mihaela Andrei, consilier municipal PNL: Pentru că astăzi este ziua Replica de Constanța, unul dintre cotidianele cele mai citite și longevive din orașul nostru, doresc să transmit tuturor celor care au muncit zi de zi și s-au documentat pentru a ne aduce nouă informații corecte și inedite, un sincer ,,LA MULTI ANI"! Aș vrea să mulțumesc tuturor jurnaliștilor, dar astăzi, la ceas aniversar, în mod special le mulțumesc jurnaliștilor de la Replica de Constanța, pentru că au avut curajul să fie mereu în linia întâi. Mulți, mulți ani înainte Replica de Constanța! Până la urmă, presa liberă este o piatră de temelie a democrației.

Costin Răsăuțeanu, consilier municipal PSD: ”La mulți ani, “Replica”, la aniversarea celor 19 ani! Vremurile tulburi pe care le traversăm ne cer să fim mai responsabili, indiferent de misiunea pe care o avem. Jurnaliștii au, mai mult ca oricând, provocarea de a rămâne nepărtinitori și prezenți, în furtuna de evenimente și fluxul de informații care macină lumea. Felicit jurnaliștii și întreaga echipă a cotidianului local “Replica”- deja un brand constănțean- pentru îndelungata și prețioasa lor activitate! Vă urez să rămâneți în același spirit al entuziasmului și devotamentului față de cititori, dar mai ales, al curajului de a rămâne în slujba condeiului pentru adevăr”

Adriana Arghirescu, consilier municipal PNL: ,,La ceas aniversar, vă doresc să fiți, în continuare, echidistanți dar și incisivi, corecți dar și curioși, atenți dar și primii care dau informația. Jurnalismul de calitate înseamnă informație de calitate dar și cititori de calitate. La mulți ani, Replica!”

Răzvan Filipescu consilier, județean Pro România: ”Presa joacă un rol esențial în societatea contemporană, reprezentând de mult principala sursă de informare a populației. Totodată, ea reprezintă vocea poporului, scena unde opiniile diferite se întâlnesc, se confruntă, iar câștigătorul poate fi ales de fiecare dintre noi în parte. Presa este democrație și libertate, de aceea trebuie sărbătorită în fiecare zi. La mulți ani, Replica de Constanța!”

Contraamiral Mihai Panait, șeful Statului Major al Forțelor Navale: “Comunicarea a cunoscut în ultimele decenii o dezvoltare fără precedent, având implicații în toate domeniile vieții sociale. Fie că ne raportăm la aspectele militare, sociale, economice sau demografice, transmiterea cât mai rapidă a informației este acerbă și, uneori, inegală. Cotidianul Replica de Constanța și-a adaptat, de-a lungul timpului, evoluția, metodele și tiparele de transmitere a informației, în funcție de cerințele publicului consumator, iar profesionalismul și atașamentul colectivului redacțional față de valorile meseriei de jurnalist au făcut ca acest Cotidian de atitudine bine informat să-și câștige un loc bine-meritat în peisajul mediatic și să marcheze, luna aceasta, 19 ani de existență. Chiar dacă, de aproape un an, traversăm o perioadă dificilă, profesioniștii Cotidianului Replica de Constanța au răspuns „Prezent!” de fiecare dată când marinarii militari au dorit să aducă în atenția publicului larg, prin intermediul mass-media, activitățile și exercițiile pe care instituția noastră le-a organizat și, pentru toate acestea, vă spunem, simplu, „Mulțumesc!” Vă mulțumim pentru buna colaborare și pentru informarea corectă a cititorilor cotidianului dumneavoastră cu privire la modul în care personalul din Forțele Navale Române își îndeplinește misiunile în slujba Patriei și contribuie la asigurarea securității țării noastre la granițele maritime și fluviale. Cu prilejul aniversării a 19 ani de la lansarea Cotidianului Replica de Constanța în spațiul mediatic, transmit întregului colectiv de redacție multă sănătate, putere de muncă, numeroase realizări personale și profesionale, precum și tradiționala urare marinărească! Bun cart înainte! La mulți ani!”

Musledin Sinan, șeful Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Constanța: ”După un an plin de provocări, în special pe plan social și medical, cea mai potrivită urare ar fi: LA MULȚI ANI FERICIȚI și SĂNĂTOȘI !!! Și, bineînțeles MULT SUCCES ÎN CONTINUARE!”

Marian Nucu, adjunct al IPJ Constanța: ”Trăim într-o perioadă agitată, plină de provocări și dinamism, iar în acest context vă mulțumesc pentru munca stăruitoare și responsabilă a fiecăruia dintre redactorii dumneavoastră, pentru transmiterea către cetățeni a tot ceea ce este de interes pentru comunitatea din care facem parte. La ceas aniversar, vă urez la mulți ani și multe realizări pe viitor!”

Subinspector Andreea Iliescu, purtător de cuvânt Poliția Județului Constanța: ”Veridicitatea, profesionalismul și adaptabilitatea sunt doar câteva dintre trăsăturile unui cotidian care și-a creat un nume de top în mediul online din Constanța și nu numai. În acest moment special pentru Replica, doresc să vă adresez cuvinte de apreciere și respect pentru întreaga activitate pe care o desfășurați. Vă mulțumesc pentru disponibilitate, promptitudine, echidistanță și receptivitate. Mult succes în continuare tuturor jurnaliștilor care poartă cu mândrie ecusonul "Replica". La mulți ani!”

Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt Poliția Județului Constanța: ”Cu ocazia împlinirii a 19 ani, vă doresc să îmbrăcați realitatea cotidiană cu cât mai multe replici obiective și constructive! La mulţi ani, Replica!

Liviu Lazăr, șeful Poliției Municipiului Constanța: ”Pe baza experienței acumulate de 19 ani de zile, vă transmit sincera mea apreciere pentru eforturile depuse de colectivul dumneavoastră în reflectarea cu corectitudine și transparență a evenimentelor din județul nostru și nu numai. Vă felicit pentru că sunteți o instituție care se adaptează permanent la cererile unui public atât de volatil. La mulți ani!”

Alexandru Dică, șeful SRPT: ”Trecuți deja de ,,majorat" , maturitatea, imparțialitatea și obiectivitatea voastră trebuie să fie cel puțin la același nivel ca până acum. Pretențiile cititorilor vor fi pe măsura maturității. LA MULȚI ANI , CU SĂNĂTATE ȘI ÎMPLINIRI! Succes deplin!”

Vasile Zelca, președintele SNPPC: ” Nevoia de replici este cruciala în orice dialog civilizat.Nevoia de replici este rezultatul dialogului civilizat, purtat în interesul binelui general.Nevoia de REPLICA este de actualitate în viata dobrogenilor. LA MULTI ANI Replica!”

Carmen Șerbănescu, șeful Biroului Siguranță Școlară din cadrul IPJ Constanța: ”La mulți ani, echipei Replica! Mulțumiri și felicitări redacției dumneavoastră, care permanent sprijină munca noastră și creează un parteneriat important de comunicare în beneficiul comunității. La cât mai mulți ani!”

Manuel Lalu, șeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanța: ” Doresc publicației Replica "viață" lungă și plină de articole îndrăznețe și cât mai reprezentative pentru lumea media constănțeană! La mulți ani!”

Daniel Haralambie, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia: ”Având în vedere împlinirea a 19 ani de existenţă a Ziarului Replica, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia vă urează multă sănătate, putere de muncă şi, având în vedere rolul de garant al democraţiei, să vă menţineţi capacitatea continuării activităţii de informare corectă și nepărtinitoare a publicului larg, atât prin tragerea unui semnal de alarmă asupra abuzurilor, neregulilor sau ilegalităților comise în diferitele sectoare sociale cât şi prin expunerea unor evenimente pozitive care să reprezinte un model de urmat pentru cetăţeni! La mulţi ani Replica!”

Marius Popa, șeful Serviciului de Medicină Legală Constanța: ”Ați fost alături de cititori atât în vremuri bune cât și în cele dificile când, pentru mulți, singura fereastră către lume a fost mass-media oferind informații corecte și echilibrate într-o perioadă în care părea că nimic nu mai este așa cum trebuie. La mulți ani!”

Comisar șef de Poliție Laurențiu Cristian Cicu, directorul Gărzii de Coastă: „Am deosebita onoare şi plăcere de a vă adresa cele mai cordiale felicitări, cu ocazia împlinirii a 19 ani de apariţie a publicaţiei, activitate dedicată informării opiniei publice din România. Doresc să vă asigur că personalul Gărzii de Coastă mi se alătură în recunoaşterea profesionalismului și echidistanţei manifestate de către lucrătorii ziarului dumneavoastră. Ne bucurăm că am avut ocazia să colaborăm cu publicația dumneavoastră, colaborare care am convingerea că va continua şi se va amplifica, şi vă dorim multe realizări şi în continuare La mulți ani!”

Mihai Stanciu, șeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța: ”19 ani sunt dovada de necontestat a unui lung lanț de aniversări ale succesului și evoluției dumneavoastră! Vă adresez cele mai sincere urări de respect și vă felicit pentru activitatea dumneavoastră plină de responsabilitate și profesionalism! La mulți ani!”

Mihail Cristian Amarandei, șeful ISU Dobrogea: ”Apreciez faptul că activitatea salvatorilor a fost reflectată în paginile ziarului dumneavoastră cu obiectivitate, profesionalism şi aţi manifestat disponibilitate şi deschidere la cooperare pentru a fi mai eficienți în prevenirea situațiilor de urgentă. Vă mulțumim pentru sprijin, iar la ceas aniversar, vă urăm să aveţi, în continuare, originalitate în prezentarea ştirilor, ediţii cât mai numeroase şi un tiraj pe măsură! La mulţi ani!”

Ciprian Bodu, procuror DNA Constanța: ”Urez întregului colectiv redacțional mult succes în munca jurnalistică, la cât mai multe realizări și ediții echidistante și bine informate. La mulți ani!!”

Colonel Ferencz Daniel Mihai, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa: „La sărbătorirea celor 19 ani de activitate jurnalistică pusă în slujba cititorilor dumneavoastră, avem onoarea de a transmite echipei redacţionale cele mai calde şi sincere urări de bine, sănătate, putere de muncă și realizări în activitatea profesională, dar şi în plan personal. În numele jandarmilor constănţeni, vă doresc să aveţi parte de multe apariţii în viitor și să rămâneţi aceeaşi voce puternică, obiectivă, profesionistă și echidistantă. Mult succes în activitatea viitoare!”

Constantin Adrian Glugă, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Constanța: ”La împlinirea a 19 ani de existență, vă transmit felicitări pentru performanțele atinse de-a lungul timpului. Vă urez ca, și de acum încolo, să perseverați în activitate, să aveți nenumărate izvoare de inspirație, să continuați să prezentați evenimentele din sfera cotidiană cu aceeași principialitate. Vă felicit pentru prezent și vă încurajez pentru viitor. La mulți ani!”

Colonel Constantin Dima, șeful Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa: ”În numele Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, vă rog să primiţi, la ceas aniversar, aprecierile noastre faţă de activitatea pe care o desfăşuraţi. Dorim ca şi în continuare să fiţi alături de noi şi ziarul dumneavoastră să rămână acelaşi mijloc de informare corectă a opiniei publice constănţene. Urăm colectivului redacţiei dumneavoastră, sănătate şi mult succes în activitatea profesională pe care o desfăşuraţi. La mulți ani”

Constantin Stoian, șeful Serviciului Rutier Constanța: ”Am admirat întotdeauna entuziasmul nemărginit al colegilor dumneavoastră. Credința lor în progres, nu doar dragostea pentru munca lor, ci chiar pasiunea pentru aceasta a făcut sa fiți apreciați in breasla dumneavoastră. Continuați pasiunea pe care ați ales-o și să scrieți numai lucruri în care dumneavoastră credeți că sunt adevărate și apreciate de cetățeni. Ei sunt singurii care stabilesc nr. 1 în media. Felicitări întregii echipe! La mulți ani!”

George Munteanu, șeful Biroului Accidente Rutiere din cadrul Serviciului Rutier Constanța: ” Dificultățile cu care se confruntă societatea de aproape un an au reconfirmat importanța informării rapide și corecte. Pentru munca pe care o depuneți zilnic, pentru preocuparea manifestată față de activitatea Biroului Accidente Rutiere vă apreciez și vă mulțumesc. A devenit un reflex, pentru mine și colegii mei să vă citim atunci când ne dorim un feedback obiectiv la măsurile, acțiunile și evenimentele pe care le gestionăm. Sunt convins că vă veți remarca în continuare prin curajul și profesionalismul cu care ne ați obișnuit. La mulți ani!”

Andrei Bodean, șeful DNA Constanța: ”Cu ocazia aniversării celor 19 ani de activitate jurnalistică a publicației Replica, transmitem aprecierea noastră pentru profesionalismul, obiectivitatea și acuratețea cu care aduceți la cunoștința publicului subiectele de interes pentru comunitatea locală. Vă dorim spor în activitate, subiecte interesante și inspirație! La mulți ani!”

Viorel Teliceanu, șeful Secției Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța: ”Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 19 ani, urez cotidianului Replica La mulți ani!!!, să facă presă în continuare cu același profesionalism cu care deja ne-a obișnuit, cu știri reale și în timp util, iar personalului redacției multă sănătate și succes în continuare!!! La mulți ani!!!”

Ciprian Sobaru, șeful Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative din cadrul IPJ Constanța: ”Felicit colectivul dumneavoastră redacțional pentru ceea ce reprezintă la acest moment în mass-media constănțeană, respectiv un reper de profesionalism jurnalistic îmbunătățit permanent în cei 19 ani de activitate. La mulți ani și multă putere de muncă!”

Tudorel Dogaru, șeful Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța: ”La mulți ani, Replica! Vă doresc să vă păstrați obiectivitatea, fermitatea, dedicarea, pasiunea și… umorul! V-ați constituit ca reper al vieții jurnalistice constănțene și numărul mare de cititori atestă acest fapt. Nu o dată am observat că site-uri naționale preiau materialele dvs. ceea ce arată încrederea de care va bucurați și la nivel național. Sunt un admirator al tenacității care caracterizează modul în care dezvoltați și verificați subiectele de interes public. De altfel, cred că viața socială din județul nostru ar fi infinit mai săracă fără fenomenul Replica. Iată de ce, la ceas aniversar, vă urez să aveți un succes și mai mare și să fiți sănătoși!”

Gill Julien Grigore Iacobici, șeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța: ”Sunt alături de dumneavoastră cu acest prilej aniversar și urez succes cotidianului Replica în activitatea sa editorială. Vă doresc ca anii ce urmează să răsplătească profesionalismul colectivului redacțional, astfel ca eforturile publicației să contribuie în mod esențial la informarea obiectivă și la timp a populației din Dobrogea și nu numai”

Adrian Dumitrașcu, șeful Poliției Cernavodă: ” La ceas aniversar, vă urez să fiți aceeași sursă corectă și obiectivă de informare a cetățenilor județului Constanța!! Sănătate maximă dvs și cititorilor dvs.! La mulți ani!!!”

Iustin Roman, politician: „Cu speranța că obiectivitatea ce v-a caracterizat încă de la prima apariție va rămâne o constanță a publicației dumneavoastră, vă urez, la ceas aniversar, ca cei 19 ani de existență să fie doar o fărâmă dintr-o cât mai îndelungată prezență în peisajul media constănțean. La multi ani!!!”

Gheorghe Popescu, președinte FC Viitorul Constanța: ”Mă bucur să văd că există continuitate și în peisajul jurnalistic constănțean. Această continuitate, ca și în sport, înseamnă acumularea experienței necesare de a deveni mai bun în fiecare zi. Vă urez La mulți Ani cu ocazia acestei aniversări, mult succes în activitatea jurnalistică, să fiți la fel de echidistanți și să scrieți cât mai mult de sport pentru că este domeniul care oferă un viitor sănătos copiilor noștri”

Traian Petrescu, Expert de Mediu: ,,Ca simplu cititor, dar ca și om care a apreciat și susținut mereu ziarul REPLICA vă pot spune părerea mea sinceră. Ori de câte ori am dorit să mă fac auzit, am avut mereu de ales între publicațiile județene, însă acest ziar a urmărit mereu sinceritatea, corectitudinea și adevărul din spatele aparentelor. Nu a existat niciodată teamă ca vorbele, ți-ar putea fi cenzurate sau scoase din context. Această publicație tabloidă poate fi vocea unui om care are ceva important de spus, dar și o fereastră către tot ce te înconjoară. Prezintă lumea și evenimentele din jur cu bune, cu rele, dar mereu adevărate. Așadar, invit cu această ocazie ca toate persoanele, fără teamă, să își spună părerea prin acest ziar prezent, activ în viața cetățenilor si ori de cate ori doresc o gura de aer proaspăt pentru a afla lucruri noi, să îl răsfoiască. Urez un sincer LA MULTI ANI, ziarului REPLICA și sincere felicitări acestei echipe care muncește necontenit”

Ovidius Cupșa, directorul CERONAV: ”În cei 19 ani de existență "Replica" ne-a informat zi de zi, cu profesionalism și imparțialitate, fiind mereu în mijlocul evenimentelor. La mulți ani "Replica" și la multe știri!”

Aurelian Marin, fost consilier municipal PSD: ”Replica este poate cel mai curajos jurnal constănțean! Deopotrivă lăudat și detestat, Replica rămâne zi de zi spumos, antrenant, conectat la viața tumultoasă a Constanței! La mulți ani, Replica!”

Nicoleta Ploscaru: La mulți ani, Replica, publicația fanion a Constanței! Vă felicit pentru independență și profesionalism. Cele mai calde felicitări colectivului din redacție și fondatorilor Replica

Dănuț Epure, fostul rector al Universității Ovidius: ”Felicit Ziarul Replica cu ocazia împlinirii a 19 ani de existență și îi doresc să rămână același ziar incisiv și obiectiv, care să realizeze investigații și anchete jurnalistice de excepție! De mai mulți ani îmi încep ziua savurând o cafea aromată și citind dimineața ziarul Replica, pentru a afla ultimele știri și informații, atât din Constanța, cât și din țară! Știrile diverse și obiective, interviurile cu personalități locale și naționale, analizele bine documentate, articolele de investigație care dezvăluie multe lucruri necunoscute majorității etc, fac din ziarul Replica una dintre cele mai importante voci pe piața media din Constanța și nu numai! La mulți ani și la cât mai multe ediții!”

Mircea Dobre, fost deputatPro România: ”La Mulţi Ani şi multe reuşite! Pentru că ați trecut de majorat, începeți să îmbătrâniți, dar să fie cu multe articole bune, cu jurnalişti grozavi şi cu cititori nenumăraţi!”

Nicolae Moga, fost senator PSD: ”La mulți ani! Vă doresc încă 20 de ani de acum încolo. Vă citesc în fiecare zi, sunteți numărul unu pe plan local”

Florin Mitroi, primar Valu lui Traian: ”Publicația dvs, devenită atât de dragă, atât nouă cât si publicului în ultimii 19 ani, dovedește în continuu că este un exemplu de verticalitate și echidistanță într-o lume în care valorile sunt uneori uitate. Vă felicităm și vă urăm să o țineți tot așa! La mulți ani!”

Cristian Cîrjaliu, primar Agigea: ”18 februarie o zi de naștere importanta atât pentru mine cât și pentru toți cititorii Ziarului Replica . La mulți ani! Sănătate la toți cei care lucrează și pun suflet pentru editarea materialelor din aceasta publicație”

Viorel Ionescu, primar Hârșova: ”Felicit colectivul ziarului Replica cu ocazia împlinirii a 19 ani de la înființare pentru profesionalismul jurnaliștilor, pentru capacitatea de a reda în timp real evenimentele din regiunea noastră. Apreciez performanța echipei de a prezenta exact și rapid știrile de interes general cetățenilor, precum și dăruirea de care dau dovadă în fiecare zi în marea comunitatea dobrogeană. Adresez urările mele de sănătate, de realizări profesionale și colaborări frumoase și eficiente! La mulți ani, Replica!”

Florin Chelaru, primar Năvodari: „În această perioadă, în care informațiile prezentate de mass-media pot mai mult ca oricând să susțină publicul larg, cred că responsabilitatea unui actor media de talia ziarului Replica este cu atât mai importantă. Dacă anul trecut aniversam majoratul Replica, iată că anul acesta, cei 19 ani de existență a ziarului se sărbătoresc în vremuri de încercare. Am încredere că prin relatările profesioniste ale jurnaliștilor de la Replica, vom ști, chiar și în aceste vremuri tulburi, să discernem și să alegem informația de calitate. La mulți ani, Replica, cu același profesionalism, responsabilitate și aplecare spre cititori! Să ne regăsim sănătoși la aniversarea de 20 de ani!”

Dumitrașu Costel, viceprimar Năvodari: „La mulți ani, cu multe știri bune! Vă doresc să rămâneți în slujba adevărului, la fel de profesioniști și entuziaști! Toate cele bune!”

Valentin Vrabie, primar Medgidia: „La mulți ani! La ceas aniversar, transmit respect și apreciere pentru toți cei care lucrează în această instituție. Vă felicit pentru că sunteți dedicați jurnalismului, pentru că demonstrați consecvență pentru calitate, dar aveți și un spirit inovator. La mulți ani și la cât mai mulți cititori!”

Dumitru Chiru, primar Lumina: ”Felicitări pentru anii de activitate! În toți acești ani ați dovedit că sunteți o sursă de încredere și obiectivă. Sunteți un partener de încredere pentru instituția noastră. La mulți ani!”

Daniel Georgescu, primar Limanu: Felicitări echipei Replica pentru cei 19 ani de știri și informații obiective. Prin munca dumneavoastră ați reușit să vă impuneți pe piața media constănțeană, să fiți mereu în top și, totodată, sa ne oferiți noua, cititorilor, o perspectiva complexa asupra subiectelor de actualitate. Mulțumesc și pentru ca ați fost întotdeauna alături de oamenii din comuna Limanu și ați susținut proiectele/inițiativele administrație locale. Va felicit pentru determinare, performanta dar și pentru volumul uriaș de munca care sta în spatele celor 19 ani de activitate. La mulți ani, Replica! La mulți ani tuturor celor care au contribuit la performanta de astăzi! Mulțumim pentru calitatea actului jurnalistic, dar și pentru respectul pe care îl demonstrați cititorilor. Va doresc sa fiți și în continuare o echipa unită, sa aveți forță și cât mai multe subiecte interesante! La mulți ani!

Ovidiu Scupra, primar Ovidiu: Felicitări cotidianului Replica și întregului colectiv! Transmit cele mai frumoase gânduri pentru activitatea voastră obiectivă și pentru interesul ce-l manifestați pentru cetățeni. Vă mulțumim că aţi fost alături de Primăria Ovidiu şi că aţi mediatizat acţiunile noastre”

Ancuța Belu, primar Mihail Kogălniceanu: ”La multi ani! Sincere felicitări pentru profesionalismul și dăruirea de care ați dat dovadă în cei 19 ani de jurnalism. Va urez cât mai multe subiecte și știri transmise obiectiv și în timp real. Să rămâneți mereu promotori ai frumosului și adevărului! Cu respect și prețuire”

Adrian Roșu, primar Fântânele: „La mulți ani! Să aveți un an plin de reușite editoriale și să rămâneți la fel de obiectivi în continuare!”

Niculae Dragomir, primar Ostrov: La muţi ani! Ediţii cât mai multe, fiţi alături de cetăţeni ca şi până acum cu cele mai noi ştiri şi informaţii utile pentru cititorii dumneavoastră.

Asociația Suflete Deschise: ”Pentru Replica, pentru atitudinea sa, pentru cei care sunt în slujba semenilor, a adevărului, a dreptăţii, a corectei informări, pentru cei care nu cedează, nu tac si nu trec cu vederea, urăm cu drag: Mulţi ani!”

Reșit Taner, primar Tuzla: „Vă urez să aveţi o viaţă lungă şi să prezentaţi ştirile cu obiectivitate, rămânând la fel de neutri şi imparţiali! La mulţi ani, Replica!”

Mihaela Niculae, purtător de cuvânt, Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Constanța: „La mulți ani, Ziarul Replica! Să fiți la fel de prosperi și trainici! Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Constanța vă mulțumește pentru colaborare și pentru alăturarea luptei împotriva traficului de persoane!”

Corina Martin: „Ce vârstă frumoasă, 19 ani! În realitate, au fost 19 ani de știri, comentarii, articole, intervenții, momente și oameni care au trudit pentru tot ce a însemnat ziarul Replica, în 19 ani. Pentru noi, constănțenii, sunteți un reper și un brand binecunoscut. De multe ori ne bucurăm să apărem în știrile voastre, alteori ne-am și supărat, cert este, însă, că nimeni nu vă poate ignora și...toți vă știm! Vă doresc de 19 ori, alți 19 ani cu vești bune pentru Constanța, cu jurnaliști corecți și obiectivi, prieteni cu adevărul și informația curată și sănătate, împliniri și bucurii pentru întreaga echipa redacțională! Mult succes!”

Lucian Nechita, director Sanatoriu Mangalia : „Cu ocazia împlinirii a 19 ani de existență, vă urăm o viață editorială cât mai lungă, în slujba adevărului, ca și până acum. Profesionalismul și echidistanța să vă ghideze, în continuare, activitatea cotidiană pentru informarea corectă și transparentă a opiniei publice. La mulți ani, din partea întregului colectiv al Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia!”

Anaid Tavitian, teatrolog: „La ceas aniversar felicit echipa REPLICA, îi urez proiecte împlinite și la cât mai multe ediții în anii ce vin. Vă doresc să rămâneți la fel de implicați și activi în viața cetății. La mulți ani!”

Harry Boiagian, inspectorul șef al Inspectoratului Regional în Construcții: ”Vă doresc să deveniți homepage-ul cât mai multor constănțeni, să aveți cât mai multă audiență pentru o actualitate nedeformată, pe care de regulă o reflectați!”

Ing. Aurel Presură, Director General RAJA SA: ”Apărut pe piaţa informaţiei aflată în curs de schimbare, cotidianul Replica a reușit să surprindă în mod fidel transformările sociale și economice autohtone, dar și mondiale, de-a lungul celor 19 ani. Doar prin profesionalism, obiectivitate și implicare jurnaliștii care „dau replica„ au reușit să impună și să mențină în peisajul media o publicație care știe cum să își atragă și să își ghideze cititorii prin marea masă de informaţii. Pentru că rolul presei este unul esenţial în dezvoltarea societății și susținerea democrației vă doresc succes și să rămâneți în continuare o sursă de știri reală, credibilă și imparțială. Felicitări pentru întreaga activitate! La mulți ani!”

Stela Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța: ”La mulți ani! Toate cele bune!”

Prof. Univ. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean, Manager SCJU Constanța: ”La mulți ani inspirați! Sănătate întregii echipe dar și cititorilor Replica! Și nu în ultimul rând, felicitări pentru onorabila vârstă și activitatea de până acum! Să ne auzim cu bine la 20 de ani!”

Alina Dan, manager Spitalul Municipal Mangalia: ”Cu ocazia împlinirii a 19 ani de existență în activitatea jurnalistică de la nivelul județului nostru, reprezentanții Spitalului Municipal Mangalia urează întregului colectiv redacțional al cotidianului ”Replica de Constanța” un sincer ”La Mulți Ani”! Vă dorim să ne captați atenția, în continuare, cu o politică editorială onestă, justă, cu numeroase articole de presă bine documentate, apreciate de cât mai mulți cititori!”

Prof.univ.dr. Aurel PAPARI, Președintele Universității ”Andrei Șaguna”: Cu prilejul fericitei aniversări, transmit felicitări ziarului Replica pentru prezența constantă în media constănțeană și pentru capacitatea de evoluție și adaptare, într-o lume suprasaturată informațional, dar încă avidă de informație corectă și de ultimă oră. Urez cotidianului Replica mult succes și numeroși cititori, iar colectivului sănătate, bucurii, fericire! LA MULȚI ANI!

Liviu Popa, directorul RADET: „Cu deosebită considerație felicit întreaga echipă care a reușit ca timp de 19 ani să construiască Ziarul Replica și să-l crească calitativ așa încât să ne provoace curiozitatea cotidiană de a afla ce-i nou în Constanța și nu numai. La mulți ani, Replica! Un cititor al dumneavoastră, Liviu Popa.”

Alexandru Mezei, Şeful Căpităniei Constanţa: ”Pentru un ziar local, 19 ani de apariție, fără sincope, înseamnă foarte mult, într-o societate în care nimic nu mai e sigur, iar presa e vânată din toate părțile. Eu va felicit că ați rezistat, pentru că știu câtă muncă presupune fiecare pagina de ziar, fiecare ediție... La ceas aniversar, vă doresc multa putere de muncă și cât mai mulți ani pe piață!”

Sorin-Lucian IONESCU, președinte al Comunității Evreiești din Constanța: ”Subiectul „evrei” este unul delicat, dintotdeauna. Nu mă „alint” - așa stau lucrurile. Spre deosebire de societatea civilă, atacurile antisemite în presa serioasă (nu vorbim de fițuici, sau site-uri obscure) sunt foarte rare. Însă unele din ele (inclusiv la Constanța!) preferă să ignore subiectele legate de iudaism și în particular de Comunitatea Evreilor din Constanța. REPLICA n-a făcut-o însă niciodată! Nu ne-a ignorat, dimpotrivă! Ne-a promovat cu curaj, a vorbit despre noi, ne-a flatat cu atenția pe care constant ne-a acordat-o. Invers decât termenul de „antisemitism” există cel de FILOSEMITISM. Un atribut care, inclusiv în vremurile noastre, nu poate fi atașat oricui, cu ușurință. REPLICA îl merită cu prisosință și o spun cu bucurie. Nu e puțin lucru. Evreii din Constanța le mulțumim celor de la REPLICA, cu plecăciune și umilință. La mulți ani, REPLICA!”

Lucian Lică, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Constanța: ”Vă urez viaţă lungă, mult succes în activitate, să prezentaţi evenimentele cât mai obiectiv , gânduri bune tuturor cititorilor şi întregii echipe”

Curtea de Apel Constanța: ”La împlinirea a 19 ani de la apariția în peisajul media constănțean, Curtea de Apel Constanța are bucuria de a transmite cotidianului Replica cele mai sincere felicitări pentru întreaga activitate! La ceas aniversar, vă dorim mult succes în îndeplinirea responsabilității de a vă menține pe piață echidistanți și echilibrați, serioși și atenți la problemele constănțenilor. Sincere urări de bine, noi realizări în plan profesional, un parcurs cât mai lung, cu știri obiective și relevante pentru societate. La mulți ani!”

Constantin FRĂȚILĂ, președintele Asociației Constructorilor și Investitorilor Dobrogea: ”Vă doresc să rămâneți aceeași profesioniști, aceeași „incomozi“ și să spuneți lucrurilor pe nume chiar dacă deranjați! Sincere urări de bine, sănătate și LA MULȚI ANI REPLICA!”

Daniela Vlădescu, managerul Teatrului "Oleg Danovski": „Când împlinești 19 ani de existentă, într-un domeniu concurențial cum este jurnalismul, este o dovadă de excelență în activitate. Vă doresc să rămâneți mulți ani reper pentru cititorii constănțeni, să le câștigați cât mai multor iubitori de adevăr respectul și prețuirea și, bineînțeles La Mulți Ani! Cu aleasă prețuire, Daniela Vlădescu”

Erwin Șimșenshon, director Teatrul de Stat Constanța: „Presa, atunci când funcționează după regulile morale, eticii, deontologiei profesionale, este o componentă de o importanță vitală a unei societăți. Chiar dacă astăzi accesul la informație e la îndemâna oricui, aceasta este mult prea des deformată spre a servi anumitor interese. Profesioniștii prezintă fapte. Așa cum sunt ele. Iar Replica de Constanța a fost și a rămas un loc de întâlnire al profesioniștilor. La ceas aniversar va urez să rămâneți în permanență reprezentanți ai jurnalismului de înaltă ținută, să serviți cu responsabilitate pe cei care vă citesc și mai ales sa onorați în continuare mulți ani această nobilă profesie! La Mulți Ani, Replica de Constanța!”

Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii: „Felicitări Ziarului Replica pentru cei 19 ani de activitate. La mulți ani inspirați, cu multe știri bune și creștere continuă a triajului. Succes infinit! Cu apreciere, Adian Bîlbă”

Dan Marin, directorul RAJDP Constanța: „De ziua mea, vă doresc pentru ziua voastră o viață la fel de frumoasă, experiențe la fel de multe și numai lucruri minunate! La mulți ani!”

Carmen Răducu, directorul DGASPC Constanța: „La mulţi ani, Replica de Constanţa! La sărbătorirea celor 19 ani de activitate neîncetată şi neobosită vă dorim multă putere de muncă, viaţă lungă şi, mai ales, multă sănătate întregului colectiv redacţional! Adevărul şi libertatea de exprimare nu trebuie îngrădite niciodată iar voi aţi respectat întotdeauna aceste două valori ale mass-media. Pentru voi, presa nu este doar un loc de muncă, ci o pasiune iar acest lucru se reflectă zi de zi în modul în care voi ştiţi să redactaţi informaţiile. Sunteţi cei care aduceţi o notă de culoare în peisajul mass-media constănţene iar noi, echipa DGASPC Constanța, ne dorim să nu renunţaţi niciodată, să fiţi aşa cum sunteţi acum: corecţi şi însetaţi de adevăr, imparţiali, incisivi, energici, atenţi, liberi, tansparenți. Mult succes pe viitor şi să fiţi mereu obiectivi şi echilibraţi în materialele pe care le realizaţi. La mulţi ani!”

Dumitru Marius Coțofan, directorul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea: „A trecut un an de la vârsta majoratului. Ați rămas la fel de obiectivi și profesioniști. Felicitări tuturor celor care au muncit în acești 19 ani pentru acest cotidian reprezentativ pe plan local. Gânduri de bine întregului colectiv precum și colaboratorilor dumneavoastră. Vă mulțumim că ați fost alături de meteorologie și ați mediatizat prognozele și avertizările noastre. La mulți ani!!!”

Eugen Bola, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă: „Contextul actual generat de pandemia sanitară pune în prim plan nevoia cetățenilor de a fi informați corect și rapid, în orice problemă cu care se confruntă comunitatea constănțeană. Reporterii de la "Replica" fac acest lucru zi de zi, prezentând cu obiectivitate situația politică, economică, socială și culturală din județ. La ceas aniversar, suntem alături de dumneavoastră și felicit echipa "Replica" pentru întreaga activitate. La mulți ani și la cât mai multe proiecte împlinite!”

Cristina Schipor, director Direcția de Sănătate Publică Județeană : “La ceas aniversar, DSP Constanța urează întregului colectiv de redacție mult succes în activitate și la cât mai multe articole de calitate. La mulți ani, Replica!”

Aurel Mototolea, director Muzeul de Istorie: „Copil răsfățat al timpului, la 19 ani ziarul Replica dovedește o deplină maturitate jurnalistică și se dovedește un partener de nădejde în dificila misiune de prezentare imparțială a realității în fața cititorilor săi. Publicație constănțeană implicată și activă, acest ziar și-a asumat încă de la apariție rolul de martor fidel al transformărilor din comunitatea noastră. Jurnaliștii de aici au înțeles că rolul presei a fost şi rămâne unul fundamental pentru societatea românească, mai ales în această perioadă de perpetuă căutare a unor repere care să conducă la normalizarea acesteia. Și au mai înțeles nevoia constănțenilor de a fi informaţi clar, corect şi rapid, de a prezenta obiectiv realitățile comunității, cu bune sau cu mai puțin bune. În egală măsură, ziarul Replica a fost implicat în multe evenimente din lumea politică, economică, socială, sportivă și, nu în ultimul rând, cea culturală. La mulți ani, Replica de Constanța!”

Ungureanu Gheorghe, directorul Casei de Cultură Constanța: „La cât mai multe ediții! Să vă continuați activitatea cu același profesionalism ca și până acum, să tratați problemele cu obiectivitate, să sesizați atunci când lucrurile merg într-o direcție greșită, dar să și apreciați eforturile celor care încearcă să le construiască. Multă sănătate întregului colectiv!”

Mihaela Niculae, purtător de cuvânt, Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Constanța: „La mulți ani, Ziarul Replica! Să fiți la fel de prosperi și trainici! Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Constanța vă mulțumește pentru colaborare și pentru alăturarea luptei împotriva traficului de persoane!”

Johanna Scânteie, purtător de cuvânt E-Distribuție Dobrogea: „Presa locală are un dublu rol în societate: pe lângă știrile generale, aceasta aduce în fiecare zi în casele cititorilor informația din imediata lor apropiere și în cel mai scurt timp. Vă dorim să continuați să îndepliniți cu succes acest dublu rol mulți ani de acum încolo și să aduceți știrile relevante mai aproape de constănțeni. Să găsiți mereu inspirația și să aveți curiozitatea de a merge mai departe, de a descoperi informațiile importante pentru a le reda în articole cu impact pentru cititorii dumneavoastră. La mulți ani!”

Cristina Loredana Pintilie, Liceul Teoretic „George Călinescu”, Constanţa: Conducerea și cadrele didactice ale Liceului Teoretic „George Călinescu” din Constanța vă urează mult succes în demersul dumneavoastră de a ne informa, realizări pe plan profesional și să rămâneți la fel de implicați și de interesați în a promova învățământul constănțean. La mulți ani, Replica!”

Alexandru Mezei, Şeful Căpităniei Constanţa: Pentru un ziar local, 19 ani de apariție, fără sincope, înseamnă foarte mult, într-o societate in care nimic nu mai e sigur, iar presa e vânată din toate părțile. Eu va felicit că ați rezistat, pentru că știu câtă muncă presupune fiecare pagina de ziar, fiecare ediție... La ceas aniversar, vă doresc multa putere de muncă și cât mai mulți ani pe piață!

Florin Goidea, director general al CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța: „La ceas aniversar vă doresc ani mulți înainte în care să reflectați complet și echilibrat viața Constanței! 19 ani de jurnalism înseamnă experiență, maturitate și o cunoaștere în cele mai mici detalii a vieții orașului. Să rămâneți aproape de constănțeni, de comunitatea locală și de Portul Constanța cu știri prompte și documentate! La mulți ani, Replica!”

Teodor Niță, procuror Parchetul Curții de Apel Constanța: ”La mulți ani Replica! Vă felicit pentru că ați dat proba maturității și a perseverentei în peisajul media din Constanța. Vă doresc o viață economică și profesională lungă să continuați în același ritm, pentru că sunteți printre cele mai apreciate publicații din Constanța!”

Celzin Latif, director APM: Având în vedere împlinirea a 19 ani în presa constănţeană, doresc în primul rând să vă urez la cât mai mulţi ani în continuarea actului jurnalistic profesionist, informaţia corectă şi imparţială fiind o necesitate pentru public în orice vremuri. Apreciez, de asemenea, experienţa, profesionalismul, munca jurnaliştilor din spatele tuturor interviurilor acordate, informaţii documentate care transmit opiniei publice, cititorului dumneavoastră, un mesaj nedistorsionat, fapt ce vă transformă într-o sursă de informare reală şi credibilă. Sunt convins că şi în viitor cotidianul „Replica” va fi alături de APM Constanţa, prin implicarea în campaniile de informare şi conştientizare pe care autoritatea de mediu le desfăşoară în judeţul nostru, pentru a promova dezvoltarea durabilă şi creşterea responsabilităţii faţă de mediul înconjurător. Felicit echipa REPLICA pentru întreaga activitate, îi urez proiecte împlinite şi ediţii la fel de valoroase în următorii ani!

Roxana Mitan, director Palatul Copiilor Constanța: "De 19 ani, Ziarul Replica a publicat cu promptitudine tot ceea ce s-a întâmplat important în județul Constanța. La mulți ani cu inspirație, cu articole captivante și multe știri de ultima oră! La mulți ani, Ziarul Replica!"

Comisar şef Marius Cristian Oprişan, director Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Constanţa: ”Cu ocazia aniversării a 19 ani de existenţă instituţională, Agenția Națională Antidrog prin Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța vă adresează sincere felicitări pentru activitatea depusă, pentru atitudinea obiectivă şi pentru contribuţia adusă la informarea corectă a opiniei publice constănţene cu privire la fenomenul drogurilor. Cu acest prilej vă mulţumim pentru profesionalismul de care aţi dat dovadă în mediatizarea evenimentelor şi activităţilor desfăşurate zi de zi de către noi şi vă urăm mult succes în eforturile pe care le întreprindeţi. Împreună, să clădim o lume fără consum de droguri! La Mulţi Ani!”

Sabit Daniș, om de afaceri: ”Doresc întregului colectiv putere de muncă, sănătate și La mulți ani! Avem nevoie de Replica, la fel de proaspătă și incisivă, zi de zi! La mulți ani, Replica”

Dan Cojocaru, managerul Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“: Vă mulțumesc pentru că mi-ați dat "Replica"! Vă mulțumesc pentru implicarea în viața cetății! Vă citesc (și nu vă mint!) în fiecare zi pentru a afla ce se mai întâmplă în orașul nostru și în afara lui. Vă urez să aveți ani mulți, sănătoși și inspirați ! La mulți ani "Replica"!

Arhiepiscopia Tomisului: Urăm cotidianului Replica de Constanța să dea replica cât mai mulți și binecuvântați ani, întru slujirea adevărului și spre folosul ascultătorilor, pentru că informația reprezintă puterea înțelepciunii, iar dedicarea jurnaliștilor arată dragostea lor pentru comunitate.

Colonel de poliție în retragere, psiholog principal, expert poligraf, Liviu Chesnoiu: Stimată REPLICA, la ceas aniversar, vă doresc: LA MULTI ANI! SA TRĂIŢI O SUTĂ DE ANI +++! SĂ FIŢI ÎN SLUJBA MĂRIEI SALE POPORUL, DE-A PURUREA ŞI-O ZI! DOAMNE AJUTĂ!

Steluţa Popescu, comisar șef Garda de Mediu Constanța: Apreciez profesionalismul si obiectivitatea de care dați dovadă. Avem nevoie de informații zilnice despre realitățile orașului nostru, iar “replicile” de educație ecologică ne ajută să fim mai responsabili. Vă felicit pentru ceea ce faceți şi vă doresc mult succes in continuare!

Lică Neagu, președinte Federația Națională a Sindicatelor Șoferilor din România: La an aniversar va felicit pentru activitatea prestată, imparțialitatea de care ați dat dovadă şi rapiditatea cu care ați acţionat în informarea corectă a cetățenilor constănțeni, despre evenimentele petrecute în Constanta și nu numai. Având în vedere ca acum sunteți ,,maturi”, va doresc sa aveți parte de stabilitate financiară, unitate a grupului, știri, reportaje și interviuri de senzație. Sunteți un grup minunat, țineți-o tot așa. La mulți ani Replica de Constanta!

Laurenţiu Bădescu, managerul general al SAJ Constanţa: Vă urez să fiţi imparţiali ca şi până acum, să aveţi continuitate. Să fim sănătoşi şi să uităm de anul 2020. La mulţi ani Replica!

Soprana Florența Marinescu: ”Draga mea Replica de Constanța, faci parte din " meniul" zilei; te beau uneori la cafea, te ascult în telefonul colegilor cu știri proaspete, te suspectez ca faci câteodată politica...dar cine nu face? Îmi lipsești când nu am timp sa mă întâlnesc cu tine. Deci faci parte din viața mea și cred că faci bine asta! Fii bună și fă politică de calitate și spune ADEVĂRUL, care dă viață și lumină în bezna noastră cotidiană. Noi, oamenii simpli, avem nevoie de o rază de speranță, de un gând bun și de o șansă de a replica cumva lor, celor cărora nu le pasă de noi. Deci...să fii o Replică de viitor cert și de succes! Astfel, cafeaua noastră de dimineață va avea gust...bun!”

Cristian Manolache, șeful Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța: ” Ce se poate spune la o vârstă așa frumoasă? Doresc întregii echipe “ La mulți ani!”, multă sănătate și știri obiective, precum cele de până acum! Să rămâneți așa cum v-am perceput - un cotidian care își face foarte bine datoria, care informează publicul în mod corect. Și nu se poate face acest lucru decât printr-o muncă de echipă, de care dumneavoastră ați dat dovada! Vă doresc mulți ani, cu profesionalism și responsabilitate în mass-media din România!”

Valentina Chiriță, fost purtător de cuvânt al Poliției Locale Constanța: ”19 ani de activitate în mass media reprezintă o experiență, o identitate și o activitate profesională demnă de apreciat. Se vede ca sunteți puternici și apți să îndepliniți exigențele cititorilor și condițiile impuse de noile provocări care apar în activitățile de zi cu zi ale frumosului nostru oraș. În scurgerea ireversibilă a timpului, ați crescut frumos, iar acest eveniment deosebit, de împlinire a frumoasei vârste profesionale, are pentru dumneavoastră și pentru noi cititorii o încărcătură emoțională aparte care-i conferă un caracter unic, statornic, proactiv și în spiritul respectării normelor legale. La mulți ani, Replica!”

Mirela Pană, actriță: „La mulți ani, jurnaliștilor care au o Replică corectă și echidistantă!La mulți ani, viață lungă și frumoasă ziarului Replica! Cu drag, Mirela Pană”

Maria Hodor, artist plastic: „ La Mulți Ani, minunați, cu sănătate și realizări profesionale împreună cu tot colectivul !”

Dorian Popa, artist: „Mare Hâtz cu la mulți ani, Replica de Constanța! Constănțenii mei care împlinesc 19 ani. Vă doresc încă cel puțin 19. Doamne ajută! La mulți ani cu respect!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367