REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Pe cine a propus Grindeanu pentru funcţia de vicepremier!

Pe cine a propus Grindeanu pentru funcţia de vicepremier!

Replica API 17 iunie 2017 | 01:21 398

Premierul Sorin Grindeanu a transmis vineri la Administraţia Prezidenţială propunerea de numire, ca interimar, a lui Augustin Jianu în funcţia de vicepremier, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

”Așa e normal și corect și legitim. Dacă premierul îmi cerea demisia, mi-o dădeam în secunda următoare. Nu e exclus să vedem o parte dintre colegi că ei vor lua deciziile, nu alții. Nu toți și-au depus demisiile. Ieri era un om, azi suntem trei. Hai, să vedem ce ne rezervă și ziua de mâine. Când lui Dragnea nu-i convine cinva, e securist. Eu nu cred. În PSD sunt suficiente cadre gata să ocupe un post de ministru.”, a spus Augustin Jianu la Antena 3, conform stiripesurse.ro

Potrivit unui comunicat al Executivului, prim-ministrul a trimis către Administraţia Prezidenţială propunerile de vacantare a posturilor de ministru al Afacerilor Interne şi de viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

De asemenea, au fost trimise şi propunerile de numire, ca interimari, a lui Augustin Jianu în funcţia de vicepremier, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, şi a lui Sorin Grindeanu în funcţia de ministru al Afacerilor Interne, anunţă Biroul de presă al Guvernului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Johannis sa bati cu pumnul pe masa lui mrekel si sa ceri: -anularea anexei la pactului ribentrop molotov si trecerea moldovei la romania; -URSS s-a dezmembrat din interior prin gorbaciov,avand in vedere ca partidul comunist PSD isi elimine propriul prim ministru,este momentul sa eliminati pentru totdeauna comunismul din romania,si trecerea la democratia adevarata; -luati legatura cu Lucian Orasel singurul care poate aduce democratia USA in romania,pe care ca o asteptam din 23 august 1944. Am crezut ca grindeanu vrea rasturnarea comunismului,dar m-am inselat el vrea tot partidul comunist PSD.
3
0
succes domnului GRINDEANU! Jos cu penalul de Dragnea si ciuma rosie din Constanta.
4
0
Stimati colegi de partid cu acest om vom ajunde toti sa fim cinstiti si onesti - nu vom mai fura din banul public - nu vom mai da contracte pe banii statului la firme de partid si sponsori - nu vom mai incerca sa scoatem din puscarii toti sponsorii nostri prin diferite legi date de Iordache sau Serban - nu vom mai promite marea cu sarea la prostii de votanti. Vedeti deja imi pierd interesul de membru PSD. Voi nu?
7
0
oare cine te sustine sa faci ce vrei ? de-alde tonta si cordeanu coarda ce a fost dat afara dar neavand justitie in acest stat de nedreptate coldea joaca mai departe mana in mana cu cucuveaua fara chiloti pe ea !
0
5
Alo,alo...tovarasi...asezati-va linistiti....
4
0
datorita lui Ponta, care cu siguranta nu are nimic in comun cu patriotismul, aflam multe lucruri urate despre penalul dracnea, pe care cu siguranta le banuiam, acum ni s-au comfirmat si nu uita acest Ponta este fost premier, ajotor benefic pentru dl Grindeanu. Dar gestul acesta nu poate fi catalogat decat razbunare. Dragnea o merita cu varf si indesat. Ramane sa aflam si finalul, de preferat castigator Grindeanu
5
1
M-ai dezamagit ca te-ai inhaitat cu muie ponta.
3
4
D-le Grindeanu, chiar esti un baiat destept, m-ai convins ultimile 2 zile, te misti super bine. Bravo !!
17
4
Alo alo alo....alo alo alo.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102