REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Pe cine ar pune PNL prefect peste judeţul Constanţa

Pe cine ar pune PNL prefect peste judeţul Constanţa

Replica API 12 decembrie 2019 | 10:01 1486

George Niculescu, Silviu Coşa

Dumitru Jeacă a fost eliberat din funcţia de prefect al judeţului Constanţa, postul fiind preluat, interimar, de subprefectul Ionuţ Done.

Săptămâna viitoare urmează ca PNL să decidă pe cine instalează pe funcţia de prefect, existând două variante: consilierul judeţean George Niculescu şi finanţistul Silviu Coşa.

De precizat că Niculescu nu este funcţionar public (condiţie obligatorie pentru a deveni prefect), însă nu se ştie dacă între timp nu a reuşit să se angajeze la vreo primărie sau o instituţie care să îi asigure această calitate. În schimb, Silviu Coşa este funcţionar public, şi a mai fost vehiculat pentru funcţia de prefect, cu susţinerea PNL, în 2014.

Se conturează ca având cele mai mari şanse George Niculescu, de vreme ce Bogdan Bola (consilier judeţean PNL) a postat deja pe Facebook un mesaj prin care îi urează succes!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AMANDOI SUNT FRUMOSI !
0
1
Bravo, de-aia v-am votat sa le taiati salariile bugetarilor nesimtiti si sa-I dati afara. Oricum ei au votat PSD drum liber inainte!
1
1
A plecat psd, a venit pnl, aceeasi marie cu alta palarie!! Fiecare partid cu slugile lor fara minte, dar cu bani!!!!
5
0
Daca tot faceti curat mergeti si la Casa de Pensii unde madam Lazar face legea. Verificati activitatea ei va rog
8
0
Niculescu nu a facut nimic notabil. Cheltuie bani sa cumpere imagine. Cafelele sunt viata lui...singurul lucru la care se pricepe
7
0
de unde plm i-ai scos si pe niculescu, done si cosa make ? niculescu e doar nora de make
12
0
Ce a ajuns pnl constanta ! Dupa multa experienta si colaborari secrete cu psd impotriva cetatenilor, imping in fata odrasle de afaceristi ca ginerele lui Bucovala, odrasle care sunt marionete care totusi cat de marionete vor fi, oricum isi doresc recuperarea investitiei taticilor. Niste oameni fara personalitate ! Rusine ce a ajuns partidul lui Bratianu !
15
1
Dobitocul de Orban stie ca niculescu este analfabet functional? Ca singurul lui merit este ca a sponsorizat gras partidul? A inceput penelizarea....
26
3
Sa- l pupati in cur pe Badescu , cel mai bun DOCTOR
8
4
Niculescu, ginerica lui Bucovala, sa fie mai tare decat fostul ginerica, Bebi Moceanu - Cin Cin ? Hai c-am trait s-o vad si pe asta !
19
2
ce mecla de fatalau are mireasa lui Bucovala
24
3
Le sugeti pula la pesedisti. Asta o sa faceti
16
14
Macar Niculescu este un PNL ist. Ce facem cu PSD isti care raman in functie indiferent de culoarea guvernului...DRDP, ACN, APC, OYl, etc...
13
10
Bineeeee Gigolo.
7
0
Stai linistit"Cetatene"pentru ca in orasul si judetul Constanta perechile PSDiste Primar- prefect: Mazare. Constantinescu si Fagadau--Tutuianu sunt greu de egalat de PNLIsti in furturi si marsavii,pentru ca astia de la PNL nu au avut in toata istoria lor de dupa 1990 asa"valori".
11
6
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
11
12
se schimba intre ei.Orban nu stie ca la Constanta PNL egal PSD egal Cipani
35
3
Nu inteleg de ce comentati daca nu ii cunoasteti. George Niculescu este super ok ca om si ii urez si eu succes in noua postura.
15
30
George este nora lui Bucovala. Beeeeeheeeee.
38
6
Pleaca makedonii lor si vin alti make
43
4
Mari mizerabili!!! Nu le mai dau PNL istilor mai mult de o luna daca vor continua in felul asta, cu austeritate si balbaieli! Au inceput cu stangul si vor sfarsi repede!
38
10
cata mizerie! La noi de ce nu se poate ca in Franta unde prefectul este cu adevarat inalt functionar public fara nici o legatura politica. ce se intampla la noi, vin ai nostri pleaca ai vostri desi prefectii pe hartie sunt apolitici, este produsul coruptiei endemice si sistemice. am ramas tributari trecutului istoric cand dregatorii erau numiti de inalta poarta.
39
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218