REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Pe cine mai URMĂREŞTE Poliţia Română? Iată-i pe CONSTĂNŢENII care FUG de LEGE

Pe cine mai URMĂREŞTE Poliţia Română? Iată-i pe CONSTĂNŢENII care FUG de LEGE

Replica API 29 octombrie 2020 | 00:00 3532

Peste 20 de infractori constănţeni ori perosane care au comis infracţiuni în oraşul de la malul mării sunt daţi în urmărire de către Poliţia Română. Cei mai mulţi dintre cei căutaţi sunt condamnati pentru furt calificat, infracţiuni la regimul stupefiantelor, înşelaciune ori infracţiuni la regimul circulaţiei. 26 de persoane se află pe lista persoanelor urmărite de către Poliţia Română. Dintre acestea, 3 sunt femei şi 23 sunt bărbaţi. Căutaţi de ani întregi, indivizii sunt responsabili de întreaga gamă de infracţiuni cuprinse între coperţile Codului Penal. În timp ce autorităţile s-au dovedit în general neputincioase, mafioţii fugiţi peste graniţă şi localizaţi undeva pe mapamond îşi duc traiul liniştiţi.

Printre numele care apar pe site-ul Poliţiei Române se numără Alexandru Iustin Ganţă, Iulia MAcovei, Aurel Mariean Bădilă, dar şi multe altele. Mai nou, pe listă a apărut şi Sorin Strutinsky, condamnat la 10 ani şi 8 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă. Iată şi alte exemple:

Condamnată la 10 ani de închisoare pentru trafic de persoane

Iulia Macovei, născută în Moldova, în 1960, dar domiciliată în Constanţa, a fost condamnată la 10 ani de închisoare, pe numele său fiind emis un mandat de excutare a pedepsei pentru trafic de persoane, conform mandatului de executare cu nr. 197/2006 emis la 05.12.2008 de Tribunalul Iaşi .

Infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor

Alexandru Iustin Ganţă, născut în Constanţa, a fost condamndat la 3 ai şi 8 luni de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Bărbatul are o înălţime de 1.70 m, o greutate de 70 de kg, păr şaten, ochi albaştri, constituţie atletică şi ten deschis.

Condamnat la 8 ani de închisoare pentru apartanenţă la grup infracţional structurat

Aurel Mariean Bădilă născut în Cernavodă, în1968, dar domiciliat în Braşov, a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de apartanenţă la un grup infracţional structurat, constituit în vederea săvârşirii infracţiunilor prin intermediul sistemelor informatice, falsificarea instrumentelor de plată electronice, tentativă la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi deţinere de materiale pornografice cu minori, într-un mijloc de stocare a datelor informatice. Individul este cunoscut sub porecla de Calu.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici acum nu a reusit sa-i prinda ?
1
0
imi aduc aminte ca se vorbea in soapte de strutinsky.. de parca era o himera. toata lumea se dadea importanta ca il tine de deget pe prostul asta. Eminenta cenusie a orasului, taticul altui prost care sta sa faca puscarie si care nu si da seama inca cati o sa l scuipe in cap dupa ce scapa de acolo, idolul multo prosti care au furat cu buna stiinta statul, e fugar si urmarit ca ultimul gainar. si cate zdrente stau pe sub masa acum facandu se ca nu l cunosc naiba stie. dar nimeni nu invata din greselile altora, si tot viseaza la meleoane fara sa inteleaga ca tot mancare de viermi vor ajunge.
1
1
N-ati inteles nimic. Articolul e cu dedicatie. Indiciu : nascut pe 28.10.1967.
2
1
este ziua lui strtzu azi , asa ca-i dorim ani multi la parnaie si conform cantecului: sa ne suga plua...!
2
2
cioare, si parliti de cadiri
3
1
Puscariabilii, ce fetze de ghertzoi au.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614