REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Pe Daniela Neagu n-o mai vrea nici partidul lui Oprea

Pe Daniela Neagu n-o mai vrea nici partidul lui Oprea

Replica API 16 decembrie 2010 | 00:00 134

Chit ca ea vrea sa fie iar sefa la ITM,

Chit ca ea vrea sa fie iar sefa la ITM,

Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanţa va organiza, pe 20 decembrie, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, proba scrisă pentru ocuparea funcţiei de conducere vacante de inspector-şef adjunct în domeniul Securităţii şi Sănătăţii în muncă. Pe data de 22 decembrie candidaţii vor susţine proba de interviu. Dosarele de concurs se vor depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României.

Fostul director coordonator adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa, Daniela Neagu, visează să revină la cârma instituţiei. Motiv pentru care şi-a depus dosarul pentru ocuparea funcţiei de inspector-şef adjunct în domeniul Securităţii şi Sănătăţii în muncă. Actualul inspector şef adjunct pe Compartimentul Securitate şi Sănătate în Muncă, Marian Becheanu, a declarat că va paricipa şi el examen, mai ales că ocupă această funcţie din anul 2000. "Ştiu că am un contracandidat, dar nu-mi este frică. Merg la examen cu gândul că va fi numită în funcţie o persoană competentă, care să facă ceva bun pentru Constanţa. Cât priveşte contracandidatul, trăim într-o ţară liberă şi toată lumea are dreptul să concureze pentru o anumită funcţie", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Marian Becheanu. Întrucât Daniela Neagu este membru UNPR, am fost curioşi să ştim şi ce spune partidul care probabil o susţine. Surpriză însă! Preşedintele UNPR - filiala Constanţa, George Lipoveanu, a precizat că persoana Danielei Neagu nu-l interesează. "De când s-a înscris în partid nu a venit nici măcar să-şi plătească cotizaţiile. Nu mă interesează persoana ei, poate să se înscrie la ce concurs vrea", a menţionat George Lipoveanu. Reamintim că Daniela Neagu a fost numită în funcţia de director coordonator adjunct pe Relaţii de Muncă pe data de 25 mai. Peste cinci luni, mai exact pe data de 14 octombrie, în baza ordonanţei 105/2009, Danielei Neagu i-a fost reziliat contractul de management. Aceasta a atacat în instanţă demisa sa, motivând că se afla în concediu medical de pe data de 10 septembrie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218