REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Pe interimara Stavrositu si-o asuma acum toata lumea

Pe interimara Stavrositu si-o asuma acum toata lumea

Replica API 8 martie 2011 | 00:00 129

Numita presedinta la Organizatia Municipala a PDL Constanta pana la alegeri,

Numita presedinta la Organizatia Municipala a PDL Constanta pana la alegeri,

Pelerinaj la centru, la mai74-marii PDL, în cursul zilei de ieri. Pedeliştii constănţeni au avut tot o treabă să-şi facă socotelile pentru alegerile de la Organizaţia Judeţeană şi, totodată, să clarifice situaţia Organizaţiei Municipale. Biroul Permanent Naţional al PDL a luat decizia, ieri, ca deputata Maria Stavrositu să preia, interimar, funcţia de preşedinte la Organizaţia Municipală.

Imediat după decizia de la centru, pedeliştii constănţeni s-au întrecut în a ne oferi variante despre cum au decurs lucrurile sau să posteze înjurături pe site, din fericire decizia privind numirea Mariei Stavrositu - interimar la conducerea Organizaţiei Municipale - a ajuns şi la Constanţa. Şi poartă semnătura preşedintelui PDL, Emil Boc, după cum se poate sesiza alăturat articolului. Revenind la comentariile pedeliştilor, liderul Organizaţiei Judeţene, senatorul Mircea Banias, a precizat că numirea a venit ca urmare a propunerii sale, lucru însă imediat contestat de deputatul Zanfir Iorguş, dar şi de alţi constănţeni care s-au deplasat la centru. "Noi am susţinut propunerea ca Maria stavrositu să devină preşedinte", a spus Iorguş. "Noi", adică Zanfir Iorguş, Gheorghiţă Corbu, Paul Brânză, Gigi Chiru etc. Şi Maria Stavrositu a comentat decizia, dar nu a dorit să spună dacă este preşedinte interimar sau "plin", susţinând că situaţia este... mai complexă. Ulterior, aceasta a remis şi un comunicat de presă, care sună după cum urmează: "Biroul Permanent Naţional al PDL a luat astăzi (ieri-n.r.) decizia ca deputatul Maria Stavrositu să rămână preşedinte al Organizaţiei Municipale a PDL Constanţa. BPN a infirmat astfel hotărârea Comisiei Naţionale de Statut, Etică şi Litigii de a anula alegerile în filiala constănţeană din data de 5 iunie 2010, după ce deputatul a formulat o contestaţie la Consiliul Naţional de Coordonare de la sfârşitul săptămânii trecute. Prin decizia de astăz (ieri), BPN a reparat nedreptatea ce s-a făcut Organizaţiei Municipale a PDL şi a limpezit situaţia privind conducerea acesteia. De astăzi, lucrurile au reintrat în normal iar Organizaţia Municipală a PDL are o conducere legitimă, reconfirmată de Biroul Permanent Naţional". Interesant punct de vedere, numai că decizia BPN sună după cum urmează: "Biroul Permanent Naţional, în conformitate cu articolul 95 din Statutul partidului, decide: art.1 Începând cu data prezentei decizii, doamna deputat Maria Stavrositu este numită preşedinte interimar al organizaţiei municipale PDL Constanţa; art.2 Până la organizarea alegerilor, organizaţia municipală va fi condusă de o Comisie de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA), alcătuită din 17 membri desemnaţi de Maria Stavrositu şi 17 membri desemnaţi de anteriorul preşedinte al organizaţiei municipale, Florian Constantin".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218