REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Pe plaja din zona Faleză Nord răsare o şosea

Pe plaja din zona Faleză Nord răsare o şosea

Replica API 2 septembrie 2014 | 00:00 432

Apărută ca din senin

Apărută ca din senin

În Constanţa, pe plaja din Faleză Nord te poţi împiedica de sticle, pietre sau alte obiecte la îndemâna locuitorilor de la "marginea imperiului". Mai nou, te poţi împiedica de o şosea. La propriu. Viitorul lider al formaţiunii locale a Partidului România Unită, avocatul constănţean Dumitru Bădrăgan, este revoltat de "beneficiile bituminoase" care au invadat plaja. Aşa cum reiese din galeria foto, turiştii şi-au întins prosoapele zilele acestea lângă o şosea.

Bădrăgan susţine că proiectul în cauză nu beneficiază de informarea corectă care se impune într-o astfel de situaţie, dat fiind faptul că panoul informativ lipseşte cu desăvârşire, iar locuitorii din zonă sunt trataţi superficial. "Eu am văzut că s-a lucrat în zona unde oricum erau plăci de beton. Dar, la un moment dat, s-au dus în plajă. În principiu, problema e că acolo nu e nimic afişat, cine e beneficiarul, cine e constructorul, ce se construieşte. Asta e prima întrebare. Nu se poate să nu ai nimic afişat. Se face un drum, e tehnologic, e provizoriu, e şosea, nu ştiu ce este, că nu are nimic afişat. De aceea m-am şi dus. În capătul celălalt erau utilajele şi nişte băieţi care stăteau pe acolo. (...) Normal era să fie afişat beneficiarul lucrării, cine e constructorul şi, mai ales, ce se face. Pe mine m-au sunat oamenii din zonă, să văd şi să trag un semnal de alarmă, să aflăm ce se face. Li s-a spus că e o şosea, apoi că e drum tehnologic, că e drum de şantier. Ce este până la urmă? Aş face şi o adresă către Primărie să spună ce e acolo", a declarat Bădrăgan, pentru "Replica". De precizat că în aceeaşi zonă, în largul mării, olandezii de la Van Oord au demarat lucrări de reabilitare a litoralului, cu bani europeni, dar fără a avea toate autorizaţiile necesare, cu "învoire" de la "deştepţii" angajaţi la Apele Române.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367