REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Pe principiul "ziua trece, leafa merge", Doreii care reabilitează Policlinica 2 îşi fac somnul de frumuseţe la demisol

Pe principiul "ziua trece, leafa merge", Doreii care reabilitează Policlinica 2 îşi fac somnul de frumuseţe la demisol

Replica API 1 noiembrie 2013 | 00:00 152

Pauzele lungi şi dese...

Pauzele lungi şi dese...

Imagini desprinse din ciclul "gresia să se aşeze pe poziţii şi singură!" au fost surprinse la Policlinica numărul 2 din Constanţa. "Doreii" au hotărât că o zi dormită trece mai repede decât una muncită, motiv pentru care s-au baricadat la demisol, în haită, şi s-au simţit ca la pensiune. Au reacţionat doar la bliţul aparatului de fotografiat, când au dovedit că pot fugi destul de repejor după reporteri.

Reabilitările au început încă din luna martie a anului curent, întreaga clădire urmând să devină o frumuseţe şi asta după ce timp de mai mulţi ani ar fi putut să servească drept platou de filmare pentru cele mai horror pelicule. Revenind la situaţia actuală, şi anume aceea de a transforma horrorul în musical, muncitorii ar fi trebuit să-şi tureze motoarele, că şi aşa promiteau că vor termina lucrările la finele verii. A trecut vara, a venit frigul şi, normal, s-a aşternut şi oboseala, lenea şi adoptarea strategiei "frecatul mentei cu talent". Mai multe persoane au contactat redacţia cotidianului "Replica" de Constanţa, spunând că respectivii nu au chef de muncă şi, probabil, şi-au propus să vadă cât poate rezista gresia până învaţă să se pună singură pe poziţii. "Stau toată ziua la cafele şi dorm la demisol. Nu vor să muncească şi pace", au spus aceştia. Ajunşi la faţa locului, reporterii "Replica" au fost întâmpinaţi de o "adunare generală" pe spaţiul verde din apropierea policlinicii. Oamenii mâncau, îşi luaseră, poate, o pauză de masă. Nimic rău în asta. Însă, timpul a tot trecut, iar masa nu se mai termina. În interior - pustiu. Materiale de construcţii aruncate de colo - colo, dar muncitorii au fost de negăsit. Au apărut vreo doi, rătăciţi, care au mers mai mult teleghidaţi către automatul de cafea. Şi-au luat licoarea magică şi s-au evaporat. Unde? Mister. Tiptil - tiptil a fost descoperită şi "scorbura" de nebunii, fiind situată la demisolul clădirii. "Doreii" erau baricadaţi într-o încăpere plină cu materiale de construcţii şi... îşi făceau somnul de frumuseţe. Unul întins pe nişte bucăţi de lemne, pe burtă, pe când alţii îşi stimulau simţurile cu aroma cafelei sau bârfind câte una - alta la telefon. Abia la al doilea bliţ şi-au dat seama că sunt priviţi şi au sărit în picioare, mai puţin cel tolănit în poziţia "coşuleţului". Au început şi strigătele: "Cine face poze acolo? Ce, mă, ne face poze?", au reuşit ei să articuleze. La scurt timp, cei aflaţi sub influenţa cofeinei au băgat un sprint de toată frumuseţea, luând reporterii la fugă prin incinta policlinicii, pe când "coşuleţul" încă se scărpina după ureche. Din fericire, din toată scena intitulată "Doreii mai pot să şi fugă" nimeni nu a fost rănit.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218