REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Pe străzile patriei circulă o maşină cu un mesaj pentru PSD!

Pe străzile patriei circulă o maşină cu un mesaj pentru PSD!

Replica API 19 iulie 2018 | 00:09 3396

Imagini cu un autoturism înmatriculat "MUIEPSD" au fost postate în ultimele ore pe reţeaua de socializare Facebook. Pentru început, se putea crede că e o glumă, un trucaj, însă maşina a fost pozată în mai multe zone, la un moment dat fiind publicată şi dovada că maşina a plătit rovinieta, la intrare în PTF Nădlac, iar pe bon scrie "MUIEPSD". Maşina este, conform documentului, înmatriculată în Suedia. Iată imaginile:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stimabili frati...cum este acum in 2021 ? Cum e cu USR ? Cu Clotilde ? E mai bine...este ?
0
0
Adevarul este ca suntem o natie de prosti. Conducatorii se injura in parlament pentru ciolane care si cum sa manance mai mult si voi va injurati de mama focului . Off Vlad unde esti tu Doamne
0
0
Abia astept sa vina PNL la guvernare sa ne taie iar salarile si sa murim cu totii de foame, de bine ce ne e.
7
13
Muie hastagialac Demiasia K
2
6
pacat ca nu au si numere placutele astea sa poata pune mai multi acelasi numar....
4
4
Noroc cu site-ul asta ca lasa toti idiotii sa posteze comentarii anonime, pe hotnews sau alte site-uri mai respectabile nu gasesti asa ceva. Vad ca multi mancati caca ca fara PSD nu stim ce vrem. Pai voi ce vreti domnilor? Pensii mai mari, ajutor social mai mare, beneficii mai mari, bani nemunciti mai multi? Taxarea fraierilor care chiar muncesc si inca mai tin mizeria asta de tara? Iti dai seama, suntem condamnabili cu totii ca nu vrem jeguri corupte sa ne administreze tara in interes personal. Asa e, suntem de acuzat. Voi ati iesit in viata voastra prin Europa sa vedeti ca SE POATE?
3
2
cata admiratie a starnit un distrus cu o idee proasta. admiratorii ar trebui sa il identifice si sa il propuna presedintele Romaniei. hastag numainteresrazaniciunpartidpolitic
5
12
Bravo lui ! PSD este un cancer pentru Romania !
18
5
Esti un mare bou!!!!!!!
3
17
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis..
9
25
In ritmul asta o sa intri tu cu toate hahalerele hashtagist-securist marxiste in mormant ! Potoleste-te !
9
8
Bravo Dante esti inteligent foc :sarcasm: ... mai acum serios voi generatia asta noua ... ce vreti ? Ce planuri aveti ? Ce doriti voi de la viata ca nu inteleg ??? Asta doriti voi ? Muie PSD ? Si cum dati fizic muie unei entitati abstracte ca nu inteleg ... ce inseamna Muie PSD ? Voi ce intelegeti prin asta ? Lamuriti-ma si pe mine va rog . Multumesc
9
11
ganditi-va in pula mea de idioti ca important este DE CE a facut asta nu ca a scris niste injurii. - Daca voia sa faca ceva bun nu scria vulgaritati ca si tine dealtfel PRIN urmare suntem contra venalilor grobieni indecenti si josnici DECI VOTAM PSD ! PS - cf codului rutier sunt interzise numere care fac trimiteri obscene. Daca e interzisa inmatricularea atunci e interzisa si circulatia! POLITISTI ! BAGATI IN DUBA ELEMENTUL ANTISOCIAL si LA BRUTARIE CU EL! Masina se confisca!
7
19
ca si cum ai zice ca un idiot cu A4 a tras o basina si alti idioti se bucura uauu ce vitejie!!!
7
14
Bravo postacilor, deci muie Johannis, muie PNL, PMP, USR. E bine asa?
8
13
Bravooo slugilor trageti tare, noi la usr am facut efort sa platim numarul, hai cu noi la ciordelos ii dam jos pe astia si urcam noi. Forta AUDI
6
8
de ce la noi nu se pot inmatricula masini cu numarul asta,macar de cele temporare de genul tineri casatoriti
4
4
Voi schimba nr masinii cu unele MUIEVESPASIAN!
8
3
Ce-i mai place lui stroe sa te viziteze cu bucile lui nespalate.
2
4
Am inteles, voi aveti cele mai bune si infailibile argumente : "esti prost" si bineinteles "muie PSD" . Nimic constructiv, nici o idee, nici o alternativa , nimic . In fond, ma voi macar stiti ce vreti? In general asa, de la viata stiti ce vreti ? Sau va treziti, mancati, va cacati si va bagati la somn si uite asa a mai trecut o zi ... ?
7
12
Vespasian, prost esti, se vede de la o posta ca esti psd-ist si nu ai pic de creier
17
8
V a spalat creierul psd ul , mai ales celor care lucreaza la stat . Respect pt Audi A5 pt ca a avut curaj !
21
8
Nu stiu ce inseamna MUIE in Suedeza dar la un Supermarket in Suedia am vazut o casiera care avea un ecuson cu ceva scris in genul MUIE BONUS-am ras fiind roman-era o fata tanar ,blonda,inalta cu ochi albastrii frumosi-o femeie frumoasa -suedeza -original-dar nu stiu ce inseamna ,sau daca inseamna acelasi lucru ca si in romaneste..
8
3
Ma voi va strangeti, faceti meetinguri, injurati PSD si dupa va bateti pe spate "mama ce-am zis ce-am facut". Mai prosti ca voi rar, ziceti ca sunteti si generatia tanara, vezi domunule inteligenti si progresisti . Sunteti prosti de bubuiti . Sa zicem ca nu e buna social democratia, nu e bun programul de guvernare , nu sunt bune masurile luate de coalitia de guvernare . Veniti voi ma inteligentilor cu idei ! "Pai stai ca noi suntem prosti si stim doar muie PSD". Mars la cotet petardelor
13
22
Pffff ce de injuraturi frate ! Din 10 cuvinte , 8 sunt " poezie ".
10
5
MUIE PSD! Cancerul sa va ajunga pe toti din urma. PSDisti,votanti si simpatizanti PSDisti.
19
10
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis..
12
29
Tara va da Muie tuturor slugilor politicienilor corupti,celor care sunteti partasi la distrugerea economiei Romaniei,a celor care a-ti votat cu toate partidele enumerate pentru 2 lei,celor care s-au lasat manipulati de prostie,va dam Muie la toti cu dedicatie de la copiii vostrii care nu au nici un viitor cert in tara in care s-au nascut!...Multa Muie slugi ordinare!
30
11
pt geo 69 , mama lui , si toti labarii si sorosistii deviati mintal !
13
30
MUIE PSD . FUTUVA IN GURA DE CIUMATI , DE SOBOLANI . ATI DESFIGURAT TARA ASTA IN CARE SE PUTEA TRAI .
36
15
hai sa fim inpartiali,,,,,MUIETUTUROR
22
3
Super tare...... cinste ....
23
3
Pentru asistatii sociali cu internet de la PSD si creier spalat, ganditi-va in pula mea de idioti ca important este DE CE a facut asta nu ca a scris niste injurii. Vad multi lupi moralisti pe aici..........
27
8
Multa multa muie si lu cici,ca-i tot cu MUIEPSD
15
7
multa muie celor cu audi
7
31
Dar cum poti sa fii atat de prost? Ca orice roman idiot intai iti dai cu parerea si pe urma te documentezi? Si da........ multa muie psd!!!!
27
5
si pe toata familia de muist cu numere de cacat...Cine pula mea la crescut mare PSD sau PDL-PNL ?.Cei care sunt impotriva PSD si aj servicii la statul roman sa renunte la salariile babane date de PSD.Pensionarii care au primit pensia marita si sunt impotriva PSD sa renunte la marire.Mai ducetiva dracului de asistati sociali daca nu era PSD faceati foamea la greu.
12
39
dar cum poate sa aibe o placa dintr-asta fara sa indice judetul din care este?
6
39
Muiepsd ! Proprietarul s-a documentat, si-a luat toate masurile de precautie si este in legalitate. Asa ca are tot dreptul la exprimare. Inedit! Si pana la urma , va deranjeaza ?
35
6
Daca s ar putea si n Romania acest lucru si eu as pune numere identice! Ha ha ha
36
4
Moe USR,Moe Opozatzilor
17
34
In pla mea vorbiti fara nici macar sa va informati despre masina asta . Spune ti de colante si dati de expirare , cautati scuze doar sa demonstrati ca numerele ar fi false . Omul a fost oprit de nenumarate ori si nu iau facut nimic , a venit in tara doar pentru meeting ul Anti PSD , de asta a si dat 600 sau 1000 euro pe numerele personalizate si temporare . Are si rovineta platita . Inculti cu gura mare , ce sa mai spun. Presupun toti votanti PSD ...
42
7
Swedish number plates traditionally follow a pattern of three letters plus three numbers, but it is possible for drivers to ask for permission to create their own personalized so-called vanity plate.
36
2
Multa muie PSD
35
9
da da el e invatat cu treaba asta la invatat mamica lui cum se practica el masa sora-sa tot nemul altfel si-ar fi scris alt numar
11
27
In ritmul asta o sa se duca si copilul tau la puscarie cu psd cu tot. E valabil si pentru tine. Pregateste-te.
1
27
Muie PSD, muie Dragnea, muie Firea
48
12
@Frank sa inteleg ca tu esti cocalarul cu audi ? Cat de prostul secolului sa fii sa dai 680 euro ptr un asemenea numar care mai si expira ? Numarul e fake facut prin cine stie ce atelier pe la noi ca sunt destule ca si stirea .Cand esti o fituica de 2 lei mai faci si din astea ca lumea mai pune botul.
25
35
@mishu - esti mai prost decat prevede legea. Sa te stergi la gura dupa ce le-o sugi la toti care au citit articolul.
17
21
a venit ghertoiu de muedezia sa ne spuna ceea noi spunem in fiecare zi. Mai dati-l in pwla si pe asta, cu fitzele lui de cocalar anonim dornic de notorietate. La cacat, fraiere, tara s-a desteptat!
16
33
Ce prost e ala cu service-ul auto!
14
6
ptr prima proata - daca tie ti se pare muia ceva superb atunci ia cu clabuci - votez PSD, iar ptr ala cu exemplu prost uita-te in oglinda - auzi tu - nu-l lasa sa citeasca daca nu iti convine - ba da nu mai bine intri tu la parnaie unde se foloseste astfel de limbaj ca sa nu mai fie nevoit copilul meu sa citeasca asemenea mizerii?
10
33
Diaspora va promis ca in august revine la patria muma si la castel in poarta va bate in miez de noapte. A venit pentru inceput cu naframa in varf de...Audi.
31
8
Lipseste autocolantul si data comandarii, aceste numere personalizate in Suedia au timp limitat in realitate masina are alte numere deci fake news stirea apare pe money ro astazi ro sau facebook
20
10
In fata da muie la psd si in spate are numar cu hastag rezist sugpwla
19
40
E valabil..si in alte tari poti dar costa mult.
17
3
Prost esti tu, habar n-ai ca exista numere personalizate.
36
6
cat de prosti puteti sa fiti sa scrieti un asemenea articol si alti prosti pun botu, bai fraierilor suedia finlanda ungaria belgia si estonia numarul masinii se compume din 3 litere si 3 cifre bai ce prostalai pe aici, aveam pretentie ca cei din constanta sunt mai destepti ,cautati fraierilor pe internet si o sa va convingeti...
22
39
Nu stie bine romaneste si vrea sa conduca Romania!
11
28
Odata s-odata tot trece printr-un service de-al nostru dupa cca o luna o poate preda elegant la REMAT!
6
20
cind vedeti sloganul cu croatia ; bina ati venit in statiunea pula , nu vi se pare nimic suspect. e valabil ce scrie pe fituica
17
6
Bravo. Noi tineri santem schinbarea rominiei. Haide-ti toti tineri sa ne unim.
27
17
Halal fituica....nici macar nu va sinchisiti sa semnati.Valabil acest mesaj si pentru patronul vostru si toti acolitii ...
14
14
masina sa scriu SUGI PULA IOHANNIS and CO.
28
68
Copiii citesc ceea ce scrie. Nu trebuie sa ii desprindem de realitate. Si a mea citea pe garduri cand ii plimmba gradinita cu tramvaiul "Pula" spre deliciul colegilor. " Muie PSD" e mult mai motivat. Copiii stiu de ce. Daca nu stiu, vor cadea in aceeasi capcana.
39
17
Muiere psd
31
13
Explica-i copilului tau ca nu e bine sau nu-l lasa sa citeasca daca nu iti convine. Dar nu faceti altceva decat sa ii invatati prost ca niste psd-isti muisti ce sunteti
34
18
nu cred ca este un exemplu bun asta de manifestare . Asa ca fapt divers un copil de clasa a 2 a care stie deja sa citeasca ce va intelege sau ce exemplu ii dam cand noi cerem schimbarea Romaniei . Ce vrem sa schimbam cand noi ne manifestam sau scriem vulgaritati dovedim ca in final suntem la fel ca si ei
22
38
Este numar preferential din suedia. Respect proprietarului
91
17
superb !!!!!!!!!!
79
15

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367