REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Pe vânzătoarele de la magazinul Aliss din City Park Mall le deranjează clienţii: au treabă pe Facebook şi pe whatsapp!

Pe vânzătoarele de la magazinul Aliss din City Park Mall le deranjează clienţii: au treabă pe Facebook şi pe whatsapp!

Replica API 23 octombrie 2019 | 00:10 1363

Magazinele din mall sunt un soi de loc de "pelerinaj", plimbat printre rafturi şi tras de haine, urmat de plecarea cu mâna goală. Situaţia este, într-o bună măsură, încurajată şi de atitudinea anumitor vânzătoare.

E plictiseală mare pe feţele lor, clienţii sunt nişte "ăia" care n-au decât să se zgâiască printre paltoane, geci şi pantaloni! Ba, din când în când, vânzătoarele tresar, li se crispează feţele sau zâmbesc. Nu, mimica nu are nici o legătură cu vreun client rătăcit care chiar vrea să cumpere ceva şi doreşte să fie ajutat! Pur şi simplu, vânzătoarele butonează telefoanele, pe Facebook şi whatsapp. Norocul lor este că la uşi au fost montaţi senzori care le avertizează dacă cineva iese cu vreun produs fără să îl plătească sau că există oameni de la pază, în general persoane în vârstă care n-au ca principală preocupare telefonul. Dar nici nu dau "bună ziua", la fel cum nici vânzătoarele din multe magazine ale City Park Mall din Constanţa nu o mai fac. Pentru că... asta e generaţia dependentă de telefoane, care nu dă doi bani pe reguli de bun simţ. Codul bunelor maniere e învechit, iar patronii magazinelor - depăşiţi de situaţie.

Cazul concret a fost oferit, marţi, de vânzătoarele de la magazinul de pantofi Aliss, care n-au catadicist nici să spună "bună ziua", nici să ridice ochii din telefoane atunci când clienţii le-au călcat pragul. De ce să o facă? Mai degrabă, au părut deranjate de apariţia "intruşilor"!

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba bagamias pula in cine a scris articolu asta am fost si eu la magazinul aliss si doamnele sunt excelente m au ajutat sa imi gasesc perechea potrivita de pantofi. ce mananci atata cacat reporterita proasta
2
0
Acum 2 saptamani am intrat in magazin... S-au comportat exemplar, chiar am fost ajutata.
4
0
Niste fete amarate de la tara care nu stiu sa zica buna ziua...are dreptate Replica...dar nu inteleg de ce va supara adevarul? In tot City-ul e la fel ...aroganta dezinteres sictir lehamite si multa foarte multa nesimtire!!!!
3
6
Sunt foarte serviabil. Nu mai aruncati cu noroi!
7
7
Mai pupincuristule,de ce esti asa de dobitoc si ii bagi pe toti in aceeasi oala!?Ai descoperit,cumva,oul?Un om de bine ar gandi putin,nesimtitule!
4
5
Maicacatilor de ce nu scrieti de angajatii de la stat care freaca pula se joaca toata ziua pe calculator, i si fac piata si treburile in timpul serviciului, jandarmii cara la intrare intura dau rota pe varianta contanta si iau spaga de la prostituate apoi se culca intra in curtiile raja la primarie prefectura si in alte institutii ale statului, aia din primarii, raja si multi altii care iau baniidegeaba. De ce nu scrieti despre primru balalau, despre, politia corupta,. Mancatori de cacat ce suntati. Sugeti ciorapii psd ului. Muistilor.
5
9
Hai sictir, cu articolul asta de kkt! Una din doua: ori concurenta te a platit ptr o asa mizerie de articol? Auzi tu ce jurnalism domle!! Sa pandesti prin moluri pe la usile magazinelor sa vezi daca vanzatoarele dau sau nu buna ziua clientilor. Pai, oare nu tu care intri undeva , oriunde, magazin, bar, farmacie , trebuie sa saluti mai intai? Hai zi drept...cu cat s a platit aricolul asta vomitiv??
22
5
Toate curvele de pe publi24 si telegraf lucreaza prin city ,maritimo,carffour si seara sunt pe treaba pe apartament ce pretentii aveti ,analfabete,drogate,curve,taranci etc,etc... asta e generatia noua sa le iau in pula pe toate .
23
13
Ce plm de articol e asta ?
19
10
articol scris de un frustrat. a nebagat. a in seama, sictir
17
5
" La 14 milioane salariu normal ca stau toata ziua pe fb si pe insta pe clienti mas pis pa ei " , Nicoleta eu m as pis a pe tn gratis. Ce mentalitate alterata poti avea?
12
13
dar tu ce stii sa faci? ca nici lb romana n-o stii, vezi ca se scrie du-te, si chiar du-te la cursuri de alfabetizare ca tu nici cat stie o vanzatoare nu stii.
14
7
La salariile astea nici nu ma mir !
12
8
Decat sa vina pe capul tau sa te jenezi ,mai bine asa . Cu cat sta mai mult pe capul meu ,cu atat nu cumpar nimic cu toate ca poate imi placea ceva . Atat de redusi mintal , dar cand intra 20 in magazin , unde sa se imparta ? Asta e stire ? Urmariti si postati ceva ce ne-ar interesa !
22
6
Au refuzat cumva sa incalte Cucul? Altfel nu imi explic articolul.
21
8
Si ce daca ai 1400 salariul domnisoara?esti doar o vanzatoare,cat ai vrea sa il ai? 3 mii de lei?asta iti e meseria,atat stii sa faci,macar fa-ti meseria cum trebuie daca doar de atat esti in stare,daca nu dute pe varianta ca acolo castigi mai bine si nu se mai supara nimeni ca o freci
12
23
Asa salarii asa atitudine
37
17
pt ala de se intreba cine face angajari la replica. problema nu e cine face ci de unde face angajari. baza de selectie conteaza. ma intalnisem cu cineva care era vanzator slash merchandiser la ... un hypermarket. din vorba-n vorba imi spune ca a lucrat la Replica. si acum lucra la ... pe post de merchandiser. poftim... baza de selectie. mai bine cu selectia naturala... ahahaha
13
4
mi se pare un articol defaimator total aiurea fara nici o relevanta avand in vedere ca romania iti ofera stiri importante in fiecare zi pentru ca asta e natia noastra idoata care ofera senzational de stiri zilnic
20
5
Si nu e singurul magazin din city care ofera acest tratament...
10
10
Toate panaramele vinzatoare o freaca pe telefon.In alta tara,vinzatorii haine aveau cunostinte croitorie.la noi nici sa scrie nu stiu panaramele.
12
10
Nu va mai citesc! Astea sunt articole!!! Mai bine il postati pe cel al lui miue
20
5
Cine face angajari la tentativa asta de ziar? Vreau sa ma angajez si eu , si garantez ca o sa scriu articole mai bune , desi nu am prea multa scoala!
20
6
tu esti inca o dovada a nivelului de civilitate de care dau dovada romanii, daca puteai mai mult veneai cu o replica inteligenta, dar mai mult nu puteti, atat puteti, puteti doar a injura si a latra, intre voi si civilitate sunt secole care trebuie parcurse pt a putea ajunge la bun simt si omenie
7
7
Esti praf asta-i stire??? Jurnalistul pulii
27
4
La ce stiri puneti in replica oricine poate fi ziarist. Vai de voi
18
3
La 14 milioane salariu normal ca stau toata ziua pe fb si pe insta pe clienti mas pis pa ei
10
10
Va spun ca eu urasc sa ma abordeze vanzatoarea de cum intru in magazin cu intrebarea stupida '"Cu ce va pot ajuta? " ...lasa-ma sa ma uit si daca am nevoie te abordez eu . Si cu "buna ziua" eu sunt cea care dau prima ..ca doar eu am intrat la ea in magazin ...e un semn de bun simt ..si credeti-ma mereu imi raspunde vanzatoarea. Asa ca ....nu mai criticati ceea ce fac sau nu fac vanzatoarele , faceti voi primul pas spre bunul simt daca considerati ca ele nu il au ! Multumesc ca ati citit!
63
8
sa le sugi poooooola la romania!!!
43
6
O panarama de magazin cu turcisme.
10
5
Vai, dar "jurnalista" care a transmis aceasta stire extrem de importanta pentru viata constantenilor, nu doreste sa fie apreciata la adevarata valoare, de semneaza cu initiale? Mai aveti sa faceti stiri ca in Constanta, toamna cad frunzele din copaci...
24
2
asta-i stire? asa sunt romanii in general, le dai buna ziua si nu ti se raspunde in semn de superioritate, sau daca-i servesti cu ceva niciodata nu stiu a-ti spune multumesc, asta e nivelul de civilitate al romanilor, si va mai mirati ca romanii poarta fel si fel de etichete prin Europa si sunt marginalizati, astia sunteti, si sa va schimbati nu numai ca nu vreti dar nici nu puteti pt ca aveti in ADN nesimtirea, sarcasmul, si tupeu maxim de escroci.
18
6
Ce jurnalista retardata.Din cate vad ai ceva cu acest magazin.Fetele nu stau pe telefoane si sunt prezente in magazin.Trebuia sa stea calare pe clientul ala?Cred ca pe tine te platesc astia de la Replica degeaba.Sau poate dai bine cu gura, ca la scris articole esti 0.
27
4
eu leam facut reclamatie scrisa pentru ca vorbeau la telefon si nu avea treaba cu clientii
10
21
tu esti doar....observator , saracule , ce mortii ma-tii vrei sa faca ? in orice magazin e la fel . Intra o mie de pierde-vara si cumpara unul . La banii care ii primesc bine ca e curat in magazin . Fandositele de la Replica , ati fost personal acolo ? Sunt firme private , vrei cumperi , nu vrei mergi in alta parte .
22
12
Toate vinzatoarele o freaca pe telefon.Nu stiu de ce le mai platesc. Varianta cealalta,la Altex o gramada de frecatori de menta te intreaba "va pot ajuta",iar ei habar n-au de nimic.
22
12
DE SOFERII CARE FUMEAZA IN TIMP CE CONDUC ATI AUZIT ? DA ! PE LINIA 44 AM VAZUT SI SUPORTAT MIROSUL DE FUM EU PERSONAL SI BINEANTELES SI ALTI CALATORI . CINE OARE ARE GRIJA DE ACESTI NESIMTITI ! ?
13
8
se vede ca fetele discuta intre ele ...se observa in poze....in contextul in care este un domn in magazin,iar o doamna intra.Intrati in orice alt magazin din Mall si spuneti'mi daca observati vanzatoarele rezemate si cu mainile in san.Astea cu comenturile rautacioase...lucrati la Aliss Shoes...pozele vorbesc de la sine...stau fetele exact ca la bar...
10
2
Bai imbecililor nu vreti o tara ca afara????ce se intampla cu vanzatoare care nu saluta cand intrii intr un magazin???dar cu vanzatoarea care nu te intreaba daca poate sa te ajute cu vreo informatie??...aaaa....am uitat ...afara proastele alea de vanzatoare nu au telefoane mobile ca nu am vazut pe nimeni cu ele ....
17
5
Cam ce jurnalisti ai vrea sa aibe un astfel de ziar online? De fiecare data ma amuz cand citesc daca o fac asemenea pamflet cum e Replica
17
5
Cine plm le angajeaza pe astea la Replica ma? Atata amatorism nu am vazut in viata mea. Articol scris din razbunare ca nu i-a dat ei buna ziua. Ei, RC, marea jurnalista a Constantei. Lool
30
11
Asa este, vanzatoarele se simt jignite daca le ceri sa te ajute cu ceva. Se cred extrem de superioare pentru ca au un telefon in mana.
26
9
Bai prostule daca nu te tine cureaua nu te bagi!!! Cam asa este si cu vanzatoarele tale mult iubite. Toate stiu de la inceput ce inseamna meseria de vanzator! Daca nu esti in stare pa, pa, ca mai sunt si altele!
20
10
Daca plateam pentru reclama la voi, nu mai era nici o problema. Daca nu doresc sa platesc, trebuie sa scrieti de tau. Succes in continuare.
13
10
Din foto 1 sa inteleg ca vanzatoarele sunt la promotie, au reducere de 50 la suta la agudeala ?!?
10
2
Asta de ai scris articolul ... iti doresc 12 ore sa stai in picioare intr-un magazin fie el din city ... Vivo ....Ori Tomis Mall ... si iti mai doresc sa dai peste toti idiotii si dupa ...sa scrii un articol de cat de nesimtit sunt Romanii ....spor
36
17
La cati bani atata munca!La cati gura casca sunt ar insemna surmenaj aiurea!
43
9
CE PULA MEA E ASTA FA
16
16
R.c ar trebui sa iti fie rusine. Aceasta nu este o stire de presa iar modalitatea relatarii este cel putin puerila si dovedeste ca nu ai pic de studii jurnalistice. Este mare pacat ca "reporterii" ca tine fac de rusine o breasla intreaga. Ar trebui sa pui mana pe carte si sa inveti sa te exprimi intr-un articol de presa
46
25
sunt niste analfabete ! Fara 2 chifle in stomac si cand ii ceri o informatie sau sa probezi ceva , parca ele iti fac un serviciu , nu tu lor ca cumperi de la ei! Si le faci vanzare la proaste! Pisamas oe fata lor de obosite
45
22

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920