REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Pe VÂRFUL cu DOR răsar mai MULTE CONSTRUCȚII noi

Pe VÂRFUL cu DOR răsar mai MULTE CONSTRUCȚII noi

Replica API 12 octombrie 2020 | 00:00 3690

Firma Elemo SRL, deținută de Pavel Gârdea și specializată în construcţia de reţele electrice din Constanţa a primit undă verde de la Primăria municipiului Constanța pentru a-și ridica o hală dar și un imobil cu două etaje pe strada Vârful cu Dor.

Gârdea Pavel, reprezetantul societății Elemo, din Constanța a primit de la Primăria Constanța certificatul de urbanism numărul 3162, din data de 07 octombrie a.c., pentru a construi o hală dar și un imobil de două etaje. Acesta din urmă ar avea destinația de locuințe de serviciu. Construcțiile vor fi edificate pe strada Vârful cu dor, lângă sere.

Un nou PUZ pentru acea zonă

Inițiatorul PUZ-ului a fost societatea Elemo SRL iar „obiectivul Planului Urbanistic Zonal constă în modificarea reglementărilor urbanistice aprobate în teritoriul studiat”, se precizează în argumentarea PUZ-ului. Zona studiată este compusă din terenurile ocupate de activități productive și depozitare. Din această zonă fac parte atât unitățile existente care se mențin, se află în proces de restructurare presupunând conversie în unități cu profiluri industriale diferite sau în unități cu profiluri de servicii pentru industrie, distribuție și comercializare, cât și terenurile rezervate pentru viitoare activități productive și servicii.

Printre utilizările admise se numără: activități industriale productive și de servicii, IMM cu profil nepoluant desfășurate în construcții industriale mari și mijlocii, distribuția și depozitarea bunurilor și materialelor produse, cercetarea industrială care necesită suprafețe mari de teren. Confor PUZ-ului, regimul maxim de înălțime admis este D+P+5E.

Date despre Elemo SRL

Elemo SRL a fost înființată în anul 1994 și are sediul social în municipiul Constanța. Societatea este controlată de Popoviciu Ioan, cu 10% din capitalul social, Burcea Alexandru-Mirel, cu 10% din capitalul social, Mircea Vasile Cristian, cu 3% din capitalul social și Gârdea Pavel, cu 77% din capitalul social. Firma se ocupă de lucrări de construcție a proiectelor utilitare pentru electricitate și telecomunicații.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa spuna doamna Soso a lui Babu cui a dat terenul ala si daca nu cumva o parte din el era domeniu public. Ehhh chestii de familie, fini, nasi...
1
0
Iar ai luat o ciocolata .
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614