REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Pedelista Corina Gheorghe: "Ponta nu e Boc. Din păcate"

Pedelista Corina Gheorghe: "Ponta nu e Boc. Din păcate"

Replica API 12 aprilie 2013 | 00:00 214

Comunicat de presă al consilierului judeţean PDL Corina Gheorghe:

"Deşi nimeni nu mai pomeneşte cuvântul "criză", investiţiile guvernamental par să fi îngheţat de-a binelea. Guvernul USL uită, probabil intenţionat, că România funcţionează cu bani. Cazul primarului de la Albeşti care se plânge că Guvernul Ponta l-a lăsat fără bani de investiţii, nu este singular. Deşi face parte din USL (ceea ce, azi, e un avantaj, să recunoştem), edilului din Albeşti i s-au tăiat toate finanţările.

Cum lumea n-a început şi nu se va termina cu Ponta şi USL, mă simt datoare să fac câteva precizări utile pentru cei ce văd în USL o "echipă de iluminaţi, salvatori".

În ciuda a tot ceea ce s-a spus cât PDL era la guvernare, investiţiile guvernului Boc au existat şi se pot vedea. Oamenii trebuie să fie corect informaţi. Peste 120 de milioane de euro au venit la Constanţa pe diverse proiecte (fonduri MDRT şi parteneriate cu autorităţile judeţene).

Hârşova, Medgidia, Ovidiu, Techirghiol şi Constanţa au fost destinaţiile principale ale fondurilor. Pe ce s-au dus banii? Sisteme de supraveghere video pentru creşterea siguranţei publice, asfaltări, investiţii în sănătate, învăţământ, turism sau finanţarea unor proiecte ale microîntreprinderilor. Nu au fost vorbe, ci fapte.

Consiliul Judeţean Constanţa nu poate nega cifrele, nu poate ascunde faptele. Guvernul Boc a distribuit bani în Constanţa pentru peste 140 de proiecte punctuale. Şi, deci, tot atâtea probleme care şi-au găsit rezolvarea.

Dacă tot ce poate USL astăzi e să spună "nu" cererilor de finanţare făcute de primari (unii chair din partidele de guvernământ) atunci nu avem cum să ne aşteptăm la lucruri bune de la echipa lui Victor Ponta. "

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218