REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Pensiile ar putea veni cu întârziere în luna iunie

Pensiile ar putea veni cu întârziere în luna iunie

Mirela PASCAL 28 mai 2023 | 00:00 2338

Pensiile ar putea veni cu întârziere în luna iunie. Sunt mai multe zile libere pentru bugetari, respectiv 1 iunie și Sărbătoarea Rusaliilor.

Pensiile ar putea veni cu intarziere in luna iunie

"Noi avem o convenție încheiată cu Compania Națională Poșta Română unde avem niște termene foarte clare atât privind plata sumelor necesare pentru achitarea pensiilor către Compania Națională de Poștă, cât și achitarea acestor pensii către beneficiarii noștri, pensionari.După cum bine știți începând cu prima zi a fiecărei luni, noi începem deja să achităm pensiile către pensionari. Într-adevăr este o situație excepțională generată de aceste zile.

Am luat legătura cu Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română, Valentin Ștefan și mi-a garantat că pe data de 2 iunie, factorii poștali lucrează, astfel prima zi de achitare a pensiilor este de 2 iunie și după aceea, intrăm de pe 6 iunie, începem în calendarul normal prevăzut de convenția încheiată, de achitare a pensiilor", a anunțat Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii.

Totodată, el a anunțat că pensiile care vor veni pe card, nu vor avea întârzieri.

"Aceste pensii achitate la cont se fac foarte repede, practic se fac pe cale electronică și aici nu avem absolut nici o întârziere. Într-o singură zi se achită toate pensiile pentru beneficiarii care au optat pentru această modalitate de plată", a adăugat Președintele Casei de Pensii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt DE esti un mare tâmpit faci referire la măta nu ...Te-ai băgat si tu ca musca-n ....Ce ai băi nesimțitule/to cu pensionarii ,tu nu vei inbătrâni niciodată .....????In ce te-au băgat pe tine cei ce au muncit ca tu sa ai de toate azi de nu ai loc de ei
2
0
Cu incalzirea asta globala nimic nu mai e ca inainte.cu cat mai tarziu cu atat mai rece
2
0
Important e sa vina salariile celor de la primarie la timp
2
0
V ar veni pensiile când zic eu.Ca voi ne ați băgat un rahatul ăsta permanent.Ati bulit țara, bai aceștia. !!!!!!!!!!!!!!!
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367