REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Pensionara Ani Merlă face tumbe pe lângă Chițac s-o pună administrator public!

Pensionara Ani Merlă face tumbe pe lângă Chițac s-o pună administrator public!

Mirela PASCAL 24 martie 2023 | 00:00 5987

Când mulți credeau că vor scăpa de unul dintre cei mai toxici funcționari din Primăria Constanța, plecarea lui Ovanesian le spulberă visurile. Ani Merlă, șefa fondurilor europene, tânjește după un cadou frumos acum, pe final de carieră: funcția de city manager. Se dă bine pe lângă primar, pupă tot ce e de pupat poate se lipește de firimiturile lăsate de Ovanesian.

Pensionara Ani Merla face tumbe pe langa Chitac s-o puna administrator public!Ani Merlă

Odată cu plecarea Feliciei Ovanesian din Primăria Constanța, funcția de administrator public a rămas vacantă. Adevărat, municipiul ar putea funcționa și fără, este alegerea primarului dacă mai vrea sau nu unul, nu este obligatoriu să-l numească, la fel cum nu e obligatoriu să aibă și consilieri. Însă, sunt mulți care râvnesc funcția, pe de o parte datorită remunerației deloc modice, undeva la 18.000 lei, iar pe de altă parte datorită puterii aproape absolute, city manager fiind a doua funcție în Primăria Constanța, după primar. Deși se vehiculează mai multe nume, cum ar fi cel al lui Teo Hira, șeful de la Confort Urban, este foarte puțin probabil ca acest lucru să se întâmple, pentru că acesta nu și-o dorește.

Alin Vintilă, pe urmele Feliciei Ovanesian?!

Un alt nume interesant care pare să fie în cărți este cel al lui Alin Vintilă. Fost consilier cu atribuții de comunicare al primarului Vergil Chițac, în prezent șeful Direcției Logistică din cadrul Primăriei Constanța, funcție pe care o ocupă din august 2022, prin concurs. De altfel, este cunoscut faptul că Vintilă este… sau era destul de apropiat de Felicia Ovanesian. Nu știu dacă era o apropiere… pe interes sau una reală.

Pensionara Ani Merla face tumbe pe langa Chitac s-o puna administrator public!Alin Vintilă

Ani Merlă, cireașa de pe tort!

Cireașa de pe tort este Ani Merlă, un personaj mega cunoscut pe meleagurile constănțene, ajungând în administrația locală pe vremea lui Mazăre. De atunci, primarii s-au schimbat, dar Merlă a rămas pe poziție la Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene.

Acum, sunt trei scenarii în joc: ori pleacă de tot din primărie, pentru că îndeplinește… de mult, vârsta pensionării, ori ajunge unul din consilierii personali ai primarului, cum de altfel s-a și vehiculat. Potrivit informațiilor noastre, Merlă visează acum la funcția de administrator public al orașului, acum că e deschisă și această oportunitate, unde nu sunt nici constrângeri de vârstă. Acesta ar fi al treilea scenariu care ar putea să rămână în picioare dacă șefa banilor europeni din primărie va reuși să facă lobby pe lângă Chițac.

Una peste alta, nu înțelegem, însă, de ce are nevoie Constanța de un administrator public, care ne costă vreo 18.000 lei pe lună, când lucrurile ar putea funcționa la fel de bine și fără, sau poate mai bine!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaria Constanta îți urează pensie frumoasa și cât mai scurta ca ne- am saturat de tine
1
0
Claudiu iorga Palas ar fi cel mai bun city manager
1
1
Seful de la Discomfort Urban lipseste din peisaj, dati-i lui pe mana postul si distruge si ce n-a fost distrus pana acum.
2
1
Dan Vlaescu
1
1
Propun o persoana competenta: Dan Vlădescu.
0
1
Mierlita , nevasta lui Radu Merla un mafiot m*******n corupt, un jeg uman , o panaramaa pe care o babardea un taximetrist cu o mana mai scurta, vecinul lor pe vremea cand stateau la bloc....fraierul pleca in voiiaj ca su mec 2 iar panaramaaa se babardea cu cel pe care-l ducea pe fraier la Otopeni !!!! Dupa aia a furat javra cu mediul ei si moldoveanu cu veceurile si cu eco al lui pe la Midia ....
4
1
Nu pot sa cred, in poza aia Alin Vintila zici ca este impaiat.
6
1
Poate CARTOON NETWORK ?.VAI DE .... COMENTATORUL PLMELE
3
1
Din cauza ei, nu am luat examenul de director in primarie. E drept ma uitam la Carton Netuarc in loc sa invat.Dar DNA ar trebui sa verifice toate examenele unde spagara a fost sef de comisie. Dosarele sunt disponibile. Acelasi motiv pentru care Dragnea a facut puscarie. Deci sa ii cintam in cor : La Brutarie ! Mierla la Brutarie !
10
0
după ce ia ars pe multi când era șmecheră la mediu acum îi arde la primărie.Cand o sa ii cada și ei locul la vale in costum cu dungi in verticale.
20
0
mai traieste scorpia nu a crapat inca?
18
0
Intrebarea este, daca e pensionara, de ce mai este o persoana totalincompetenta in primarie... pe orice functie. De ce , dle primar?
19
0
Tu nu intelegi pentru ca vorbesti din postura omului cinstit care a muncit pentru salariul lui,astia pe care nu ii intelegi sunt niste spagari infractori pentru care salariul nu conta la cat de mare era spaga pe care o primeau intro luna si in plus erau mandri pentru ca ei aveau o functie care ii ridica in ochi lumi,asha ca pensionari ce sunt?,niste pensionari cu pensii mari este adevarat dar pensia nu se compara nici cu leafa pe care o aveau,fara nici o putere in societate si deci fara nici o spaga,dasta si pensionari fiind ei se simt bine daca mai pot sa traga niste sfori pentru unul sau altul cu ajutorul fostilor colegi de munca si de spaga.
12
0
pe care replica inca o mai acopera stergand postarile unde i se da kktul la lins !!! Mwie cu acelasi kkt !!!
18
1
Acest personaj sinistru este simbolul coruptiei din primaria constanta . o spagara recunoscuta la nivel national , al carei sot a construit un bloc pe spatiul verde din Parcul Tabacariei , ignorand orice aviz de mediu prin taierea nai multor copaci din zona . Locul ei este langa mazare , in niciun caz intr-o functie publica !
30
1
Ce nu inteleg eu … tot pensionarii care au avut functii, salarii mari, avantaje vor sa lucreze in continuare. Un om normal, iesit la pensie vrea doar sa stea linistit, sa-si traiasca zilele, sa-si cheltuie bruma de pensie atat cat are si cate zile va avea.
16
0
Mai poate doamna sa faca tumbe?
17
0
ca un pork. Coruptia este numele sau. Lacoma si corupta.
23
0
O dati din lac in put!Mamaia asta mai bine ar pleca acasa sa aiba grija de nepoti si ar lasa si tinerii(care vor) sa munceasca!
16
1
Bai screlozato, du-te dracu administrator la cavoul din cimitir pe care il ai. Sa administrezi unul din etaje. Nenorocito
20
1
In loc sa ii multumeascu lui Dumnezeu pentru ca nu a plecat din primaria Constanta la puscarie mierla a inceput sa cante,viseaza la posturi platite din bani Constantenilor pentru ca merita dupa parerea ei,eu cred ca hoashca stie multe furaciuni facute de primari Constantei de la Mazare pana la Chitac si probabil merge la santaj cu Chitac,pentru ca angajati primariei Constanta nu au lucrat niciodata pentru Constanteni ci pentru ei si prieteni lor,acelasi principiu care functioneaza la tozi politicieni romani de dupa 1990,adica mai fratilor Romania suntem noi"in cazul asta Constanta suntem noi",restul saracilor,adica restul romanilor sa plece in strainatate sau se descurce cum pot ei aici in Romania,daca nu fac nici una nici alta atunci ghinionul lor pentru ca nu sau adaptat la o societate bazata pe furt.
25
1
linga un papagal de primar, merg si niste papagalite, mierle, cuci....
34
1
Ce bun sunt banii de la primarie,angajazate la privat sa vedem daca faci fata
28
1
Din la lac in puț.
26
1
sa o puna Codruta sefa la Targsor, nu ar vrea?
24
2
De unde drakului par toti obositii astia? Alta hahalera pensionata si lesinata dupa sifonat bani de la stat. Plecati acasa la cratita, la nepoti. Lasatii pe altii care sunt competenti, nu rable obosite ca voi. Marsh si fa un sandvich. La ce fata ai, atat esti in stare.
31
2
Numai babornitza asta mai lipsea ,foame mare pe astia dupa un job in care nu tre sa faci nimic
32
2
Plosacaru Nico , manager cty, tite, c*r si b**i !
21
0
Aline dragule nu te stiam asa ahtiat/leșinat dupa jilţuri
20
1
Urgent sa fie numita ,poate asa se mai baga ceva pisetori (cu mirosuri ecologice)in cabine telefonice stradale .La atatea gropi duce orasul lipsa de ele
26
1
Deci se poate și mai rău! Ce regrete va naște plecarea menajerei. Dar cauza la toate e un singura : vergil!
28
0
Curge balele la hoți in zona primăriei din Las Ciorditi m**e Lake Flausake vor postul cu ciolan unde curge cateun ban
26
2
persoana cea mai potrivita pentru asta e george mandila. "ai sa-mi dai imprumut 50 de lei pana maine?"
29
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367