REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Pentru ce stăm în IZOLARE? Noul director al Spitalului din Piatra Neamț anunță că TOȚI românii se vor infecta cu COVID-19

Pentru ce stăm în IZOLARE? Noul director al Spitalului din Piatra Neamț anunță că TOȚI românii se vor infecta cu COVID-19

Replica API 10 aprilie 2020 | 00:00 2131

Este o informație vehiculată și de lideri ai altor țări. Cel puțin 70% din cetățenii fiecarei țări unde există focare de coronavirus se vor infecta cu COVID-19 măcar odată în viața lor. Asta susține și medicul Daniela Marcoci, noul director al Spitalului din Piatra Neamț.

"Dacă nu vom fi o echipă, pierdem lupta cu COVID-ul . Nemțenii trebuie să înțeleagă că este foarte important să stai în autoizolare fără să intri în contact cu alte persoane. (....) Este foarte important să înțeleagă toată lumea că cel puțin odată toti dintre noi vom fi contaminați, acesta este mersul firesc al epidemiei de coronavirus, trebuie să ne infectăm și să căpătăm imunitate", a declarat Daniela Macroci, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toti incompetentii si prostanii isi sau cu parerea!
1
2
Eu cred ca asta cu"stati in casa"este o vrajeala,daca era adevarat transportul public ar fi fost interzis pentru ca in microbuze,autobuze sau alte mijloace de transport in comun distanta dintre calatori in nici un caz nu este de un metru nu de 1,5 cum este recomandat,asta daca stau calatori doar pe scaune.
2
0
Sa stam sau sa nu stam in izolare, ca vad pareri si pareri de la medici, atunci de la nea Gheorghe la ce sa te astepti.Uite asa incepe incalcarea regulilor.Si daca stam numai in casa ne vom pierde si imunitatea pe care o mai avem, ne intepenesc oasele de tot se atrofiaza muschii, sensibili la praf si dezvoltam alergii si cate altele.O sa fim handicapati.
2
0
dobitoci,unul si unul ba inca unul mai dobitoc ca altul,pai dac toti vom fi infectati de ce mai purtam mascute,bascute si alte prezervative,a patruns curentul filosionist in curul vostru pe langa cel a lui kkt mare
4
2
ca asa e legea.insa,daca unii isi inchipuie ca suntem o natie de barosani cu totii si ne permitem sa stam asa lelea in casa mult si bine ,se inseala rau.bai baieti,foamea e mai rea decat frica de coronavirus.sa vedem cine va scapa de furia oamenilor ajunsi in situatii limita fara ce sa puna pe mese inaintea copiilor.asa ca mai usor cu isteria asta,foametea bate la usa.daca stau in casa 3 luni,cine-mi plateste mie traiul zilnic?e o idioata la tv care reomanda sa facem parada modei in casa-cica ne simtim mai bine dupa.nici pwla nu se scoala fara papa bun.
6
1
In corpul omului exista multe bacterii, in stare latenta, la unii se activeaza si pot deveni nocive, altii traiesc o viata cu ele fara sa aiba nimic. De ce credem noi, ca omul e ceva deosebit fata de alte vietuitoare? Doar pentru ca are mai mult creier?
4
0
stati in izolare ca daca nu va mai dau o luna de urgenta
2
2
Pai atunci sa stam pe termen nedefinit acasa
9
1
Exista multi virusi in jurul nostru si in interiorul nostru dintotdeauna. Virusii nu sunt neaparat daunatori. Medicina este o stiinta relativa, nu poti avea incredere absoluta in parerile medicilor.
11
0
Nu-i asa isterici cretini?
10
3
O tampita! Sa se infecteze ea si toata familia ei. Sa vedem atunci daca mai are tupeu sa manance cacat.
5
11
asta-i o mare vrejeala ca sa iesim la munca sa nu dea faliment marile companii, ei merg pe principiul scapa cine poate dar bosii stau retrasi la vilele si domeniile pe care la au!!
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218