REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Pentru ei bat clopotele de nuntă! Top vedete care se căsătoresc în vara anului 2022

Pentru ei bat clopotele de nuntă! Top vedete care se căsătoresc în vara anului 2022

Replica API 26 iunie 2022 | 00:00 1576

În 2022 s-a dat liber la evenimente, iar astfel vedetele sunt gata să spună marele „DA” și să își organizeze nunta mult visată și amânată. Jurnaliștii WOWbiz.ru au făcut un top al celebrităților autohtone și de peste ocean care vor ajunge la altar anul acesta.

Restricțiile s-au ridicat, iar astfel românii au liber la evenimente. Unele dintre cele mai de seamă nunți au avut deja loc și au strâns mii de invitați, în timp ce alți miri se pregătesc pentru marea petrecere.

Vedetele și-au organizat nunți superbe, cu decoruri și ținute de invidiat, însă lista nu s-a încheiat încă.

De la destinații precum Lacul Como la decoruri de poveste la malul Mării Negre, toate au fost sau urmează să fie bifate de vedetele de pe plaiurile mioritice.

De la mic la mare, vedetele din România se pregătesc de nuntă în 2022.

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, se pregătește și ea de nuntă, iar din acest motiv este extrem de fericită. Sora lui Carmen urmează să ajungă la altar alături de viitorul său soț, bărbatul pe care îl iubește, iar nunta va avea loc în vara acestui an.

Adriana și Nicu se iubesc nebunește, iar fiica lui Adrian Minune este de părere că nu nunta este importantă, ci dragoste și respectul pe care fiecare și-l poartă. Cei doi se înțeleg din priviri și au o conexiune greu de exprimat în cuvinte, așa cum a povestit chiar bruneta, în trecut.

George Simion va avea nunta în data de 27 august, iar la petrecere sunt invitați toți românii.

Politicianul a ales deja formațiile care vor cânta, dar și meniul pentru petrecere. Parlamentarul are o singură condiție pentru invitații săi: să poarte cămașa tradițională românească.

Cine sunt cuplurile de vedete care au spus deja marele „DA”

Anul 2022 a venit plin de petreceri de pomină, mai ales în rândul vedetelor și al persoanelor cunoscute. Cel mai recent eveniment a fost petrecerea ținută de Armin Nicoară și Claudia Puican, cei doi având parte de o petrecere în Turcia, într-un resort de lux dintr-o cunoscută stațiune turistică.

Nicole Cherry a deschis sezonul atunci când a realizat o dublă petrecere: pentru cununia ei și pentru botezul micuței Anastasia. Cântăreața a purtat o rochie superbă, iar ceremonia s-a ținut în aer liber.

Florin Salam și Roxana Dobre și-au unit destinele într-o ceremonie de zile mari, la malul Mării Negre, iar frumoasa brunetă a purtat bijuterii scumpe și o rochie ce i-a stat superb. De la petrecere nu au lipsit invitații de seamă și nici membrii familiei.

Comediantul Mircea Bravo s-a însurat cu iubita lui în cadrul unei ceremonii organizate la Cluj, iar fiul fostului ministru Ioan Rus a avut parte de o nunta fabuloasă în vila Gucci de pe malul Lacului Como.

Nici vedetele de la Hollywood nu s-au lăsat mai prejos. Fiul lui David și al Victoriei Beckham s-a însurat cu aleasa lui în primăvara acestui an, în timp ce Britney Spears a spus „da” și s-a căsătorit cu Sam Asghari la începutul acestei luni.

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit într-un cadru de poveste în Italia, iar la petrecere membrii familiei Kardashian – Jenner au purtat rochii din dantelă, scrie wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bat clopotele in dunga .cine mai sunt si vedetii astia ?
1
0
mi se rupe p****. de ei
0
0
Dar despre nunti de oameni culti ,prof, universitari doctori sau chiar oameni obisnuiti de ce nu relatati nimic? Nu sunt decat niste indivizi plini de bani,nu neaparat destepti ,
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218