REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, un oficial australian a vizitat Constanţa

Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, un oficial australian a vizitat Constanţa

Replica API 21 aprilie 2012 | 00:00 121

Interes pentru Portul Constanţa

Interes pentru Portul Constanţa

Donald Thomas Harwin, preşedintele Consiliului Legislativ al Parlamentului autralian s-a aflat pentru câteva zile în România, în vederea unui dialog politic pentru consolidarea relaţiilor româno-australiene, exprimându-şi dorinţa ca dialogul să fie susţinut de identificarea unui set de obiective comune, care să vizeze mai ales relansarea schimburilor comerciale bilaterale şi sporirea prezenţei investitorilor australieni în economia românească.

O delegaţie a Parlamentului Statului New South Wales din Australia, condusă de preşedintele Consiliului Legislativ, Don Harwin, s-a aflat în România, la invitaţia lui Vasile Blaga, preşedintele Senatului României. Oaspetele din Australia a vizitat mai multe zone din ţară, iar ultima destinaţie în agenda sa a fost Constanţa. Principalul obiectiv - Portul Constanţa, vizitat pentru prima dată în ultimii 20 de ani. "Am vizitat câteva ministere din România, inclusiv Ministerul Economiei, am discutat de acele zone de interes comun unde putem coopera. Aceast vizită este un prin pas în strângerea relaţiilor bilaterale între România şi Australia. Vizita la Cosntanţa a fost foarte plăcută. Principalul obiectiv a fost Portul. Am identificat câteva planuri de extindere, investiţiile care pot fi făcute în Port", a declarat Don Harwin. Oficialul australian nu a observat însă şi probleme de la nivelul conducerii portului, şi nici pe protestatarii care-şi strigau nemulţumire. "Nu am văzut nimic. Nu ştiu despre ce este vorba. Atâta timp cât nu se pune în pericol prosperitatea ţării, nu sunt probleme", a spus Harwin.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367