REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Pentru PRIMĂRIA Constanța lucrează toate 'RABLELE hodorogite'

Pentru PRIMĂRIA Constanța lucrează toate 'RABLELE hodorogite'

Replica API 20 octombrie 2020 | 09:33 2982

Constanța pare uneori că seamănă cu un sat uitat de lume care are pretenții de metropolă. Oricât de mult ne-am dori să scoatem în evidență doar aspectele pozitive despre orașul nostru, așa cum ne îndemna primarul Decebal Făgădău, realitatea tinde să ne contrazică ori de câte ori are ocazia.

Primăria Constanța și-a permis să cheltuie câte 50.000 de euro pentru trei toalete publice, dar nu a găsit bani pentru a reîmprospăta flota de utilaje cu care efectuează curățenia în oraș. Astfel, constănțenii încă mai pot vedea prin oraș tractoare ce ar putea fi considerate piese de muzeu, folosite de bunicii noștri la munca câmpului.

„Aduc un aer istoric în Constanța”, ar putea explica Decebal Făgădău prezența acestor tractoare pe străzile municipiului. Dincolo de glumă, angajații Primăriei Constanța s-au chinuit să împingă un tractor care strângea frunze și crengi, în cartierul Tomis Nord, în anul 2020.

Video:

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai asta mai lipsea, Mariuse, sa fie o troaca de tractor OPEL.
0
2
Cu rable ati facut si pozele!
3
0
Constanta nu poate atrage fonduri Uie? Uie multa !
6
2
Poate ne soune cineva cind se asfalteaza str.Mihaui Viteazul ca ati raschetat asfaltul si daca nu a iesit fagadau ati lasat lucrarea neterminata .
9
2
Bine macar ca nu e opel
4
7
In primul rand ar trebui sa fiti mandri atunci cand vedeti un utilaj de 40 de ani vechime care a fost fabricat in romania si inca mai functioneaza ! Si apoi, nu comparati cateva zeci sau sute de utilaje de genul asta, care ,in comparatie cu sutele de mii de ''tigai'' aduse din jermania sunt sub un procent ca si factor de poluare ! Este stiut faptul ca la nivel mondial cei mai mari poluatori sunt Industria si automobilele....pentru ca sunt miliarde , asa ca nu va mai luati de un tractor care face cinste Uzinei si Tarii care l-a produs !
7
10
Prostii cu masini mici fac ITP anual in schimb harburile POMACOST DE 40-50 ani ne gazeaza de nu mai putem respira cand trec pe langa noi. Poate se autosesiseaza cineva cum au trecut aceste rable la ITP cand se vede fumul cu ochiul liber fara niciun fel de masuratori sofisticate. La fel sunt si unele autocare de la TRANSEVREN care sunt cele ale ONT de pe vremea lui Ceausescu si polueaza la greu dar cu spaga pot sa circule fara probleme. Altfel statul e DE DREPT. Macar sa se faca ITP la masini mici la 2 ani pt ca acum nu e decat o sursa suplimentara de bani la buget, adica jecmaneala de stat..
17
2
In primul rand foarte grav este poluarea facuta de aceste utilaje vechi ! Politia Rutiera se face ca nu le vede in trafic ! Utilaje vechi si poluante are Pomacost-ul, Primaria, CT-Bus-ul - autobuzele MAZ !
17
1
taxam si noi moroarele noneuro ?
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218