REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Pentru Revelion, constănţencele au renunţat la manichiura cu Swarovski

Pentru Revelion, constănţencele au renunţat la manichiura cu Swarovski

Replica API 31 decembrie 2012 | 00:00 314

Oglindă oglinjoară, cine este cea mai frumoasă din ţară? Seara de Revelion este foarte importantă pentru noi, femeile. Trebuie să arătăm perfect! După ce ţi-ai ales ţinuta de petrecere şi ai trecut pe la salon, unde ţi-ai aranjat părul şi ai ales machiajul, nu îţi mai rămâne decât să alegi modele de unghii pentru iarnă şi să îţi faci o programare la manichiuristă, pentru a avea unghiile perfecte. "Roşu, albastru, auriu, alb, argintiu, aceste culori se poartă foarte mult, pe unghii, în această iarnă şi mai ales în ajun de sărbători. Tendinţele în materie de unghii de petrecere, pentru iarnă, se bazează pe accente metalice, mult sclipici, în ton perfect cu accesoriile de petrecere si cu detaliile cum ar fi paiete, decoraţiuni, printuri sau inserţii metalice", a declarant, pentru "Replica", Florentina Anghel, manichiuristă. Însă, cristalele Swarovski nu mai sunt solicitate, ca accesorii, pentru unghii, susţine Anghel! Aşadar, anul acesta nu mai sunt la mare căutare. Doamnele sunt foarte nesigure în ceea ce priveşte modelul, la salon se negociază culorile, aplicaţiile. "Când ajung la noi, au un punct de reper cam ce culoare să domine, însă în rest se negociază, vin şi eu cu un sfat depinde şi de ocazie, ţinută. În ultima perioadă am făcut unghii cu braduleţ, om de zăpadă, fulgi de nea, Moş Crăciun, ca să accentueze sărbătorile de iarnă, cu toate astea, munca durează cu încă 15 minute în plus", a declarat Anghel. Preţurile sunt pentru orice buzunar, 60 de lei aplicare tips, 70 de lei pe unghia naturală şi 40 de lei întreţinerea.

****

"Folosim o ojă foarte bună, profesională de la O.P.I., puteţi avea o manichiură impecabilă pentru cel puţin două săptămâni", a declarat Delia Juja, make-up artist, dar şi patroana salonului de frumuseţe cu acelaşi nume. O astfel de manichiură o puteţi avea la doar 20 de lei.

Tatiana BELIUTA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614