REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Pepe nu trece nepăsător pe lângă cerșetori

Pepe nu trece nepăsător pe lângă cerșetori

Replica API 8 aprilie 2019 | 00:00 457

Pepe

Aproape majoritatea artiştilor de succes au poveşti de viaţă impresionante. Au fost săraci, au ajuns bogaţi, însă unii dintre aceştia nu au uitat nicio clipă de unde au plecat. Printre ei se numără şi Pepe, artistul fiind surprins de fotoreporterii Click! în timp ce dădea de pomană unui cerşetor.

S-a auzit de zgârcenia anumitor artişti din showbizul autohton. Lui Ştefan Bănică i s-a dus buhul că e zgârcit ca Hagi Tudose, dar în acelaşi timp s-a auzit şi de bunătatea şi dărnicia altora. Spre exemplu, unul dintre ei este Pepe, pe numele său adevărat Ionuţ Pascu Nicolae, despre care se ştie că a avut o copilărie grea, însă a ştiut de mic copil să se descurce. În timp ce unii adolescenţi erau finanţaţi de părinţi, Pepe prefera să îşi câştige singur banii şi vindea cafea în cartier. Acum este un artist celebru, câştigă foarte bine din proiectele de televiziune, dar şi din concerte, şi a ajuns să aibă o avere frumoasă. Conduce un bolid de lux în valoare de aproape 100.000 de euro, are o casă superbă, dar şi alte afaceri care îi aduc profit frumos.

După ce a primit banii, omul nu mai contenea cu mulţumirile şi l-a condus pe artist până la maşină

Iată că deşi a ajuns la un statut financiar foarte bun, latino-loverul nu a uitat deloc de unde a plecat, este un om generos şi respectuos cu cei cu care soarta nu a fost atât de bună. Spre exemplu, ipostaza în care a fost surprins zilele trecute de către fotoreporterii Click! este grăitoare. La orele prânzului, probabil după ce şi-a luat de la grădiniţă cele două fiice, Rosa şi Maria, acesta şi-a savurat cafeaua la un restaurant din centrul Bucureştiului. A zăbovit singurel preţ de o oră, apoi a părăsit cafeneaua destul de grăbit. Îmbrăcat într-o ţinută neagră, sport, cu pletele-i pieptănate perfect şi bărbiţa de macho man, Pepe nu a ignorat cerşetorul de la uşă care îl implora să îl ajute cu câţiva lei. Era un bărbat mai în vârstă, cu o sacoşă după el şi care cu siguranţă l-a recuncoscut pe artist prin vitrina localului. ”Fie-ţi milă, dă-mi şi mie de o pâine”, iată că aceste cuvinte ale omului necăjit au avut ecou, pentru că Pepe a scos câteva bancnote de un leu din buzunar şi l-a cinstit. Bătrânul i-a mulţumit frumos, apoi l-a condus până la maşină.

”Sunt momente în care pot să ajut, momente în care sunt grăbit sau chiar nu am bani la mine şi nu pot da. Depinde de situaţie, însă în general este bine să faci bine, indiferent cât, puţin sau mult. Însă nu prea îmi place să vorbesc despre aceste lucruri intime”, ne-a declarat Pepe.

După ce a plecat, artistul nu s-a uitat în urmă, ci s-a urcat rapid la volanul bolidului său şi a plecat spre casă, unde îl aştepta soţia Raluca şi cele două fiice ale lor. Iată, că în post, şi nu numai, oamenii fac gesturi nobile. Nu este prima dată când artistul este surprins dând de pomană. Şi în alte dăţi a oferit bani fie oamenilor străzii, fie copilaşilor care îi săreau în faţa maşinii la semafor.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
intelegere colegiala
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369