REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Pepe, primele declarații după ce a fost acuzat că și-a bătut soția: „Vom discuta în instanță”

Pepe, primele declarații după ce a fost acuzat că și-a bătut soția: „Vom discuta în instanță”

Replica API 24 noiembrie 2020 | 00:00 1749

Pepe, acuzat că ar fi fost violent cu Raluca Pastramă, încă soția lui, a vorbit pentru prima oară despre scandalul declanșat zilele trecute, după ce partenera lui a cerut și un ordin de restricție ce îl vizează.

Pepe și Raluca Pastramă

Acuzat de a doua femeie din viața lui că ar fi fost violent la adresa ei, Pepe a făcut primele declarații după incidentul în care partenera lui, Raluca Pastramă, cu care este în plin divorț, a cerut și ordin de restricție împotriva cântărețului.

Pepe, prima reacție după scandalul cu Raluca Pastramă

Artistul nu s-a apărat prea mult și nici nu a dat foarte multe detalii legate de incidentul care îl incriminează, ci doar a zis că „vor discuta în instanță”.

Pepe a oferit prima reacție privind scandalul dintre el și Raluca, susținând că ce spune aceasta sunt „povești”. „Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”, a declarat acesta, scrie Wowbiz, citat de click.ro.

Raluca, soția lui Pepe, a cerut un ordin de protecție împotriva cântărețului

Susținând că ar fi fost agresată, Raluca Pastramă, soția lui Pepe, a cerut, de curând, un ordin de protecție împotriva cântărețului, susținând că ar fi fost agresată de artist în urma unei întâlniri pe care au avut-o. Mai mult, s-a discutat despre un certificat medico-legal cerut de Raluca, deși unele publicații susțin că aceasta nu ar avea urme de violență.

„Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Am încercat, am făcut tot posibilul.(...) Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate..”, spunea Pepe când anunța divorțul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pastrama era de oaie
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369