REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Pepe s-a afișat cu noua iubită și e foarte îndrăgostit. Cine e Yasmine Ody și cum l-a cunoscut pe solist

Pepe s-a afișat cu noua iubită și e foarte îndrăgostit. Cine e Yasmine Ody și cum l-a cunoscut pe solist

Replica API 15 iunie 2021 | 00:00 2190

La trei luni și jumătate de la divorț, Pepe iubește din nou! Latin-loverul a postat pe contul său de socializare filmulețe cu noua cucerire. Este vorba despre Yasmine Ody, o brunetă sexy, în vârstă de 26 de ani, fotomodel pentru Cătălin Botezatu și make-up artist. Cei doi se cunosc de patru ani. Culmea, l-a machiat pe Pepe pentru videoclipurile lui și seamănă foarte bine cu fosta soție a artistului, scrie click.ro.

Pepe și Yasmine

foto: arhivă personală

În luna februarie, Pepe divorța de Raluca Pastramă după o căsnicie de opt ani. În tot acest timp, Raluca s-a ocupat de fetițe, de educația lor, de casă, iar Pepe a încercat să nu dispară nici el din peisaj, astfel încât micuțele să nu simtă prea acut această situație. Artistul a avut grijă, totodată, să nu se afișeze cu vreo domnișoară, deși exista cineva în viața lui.

foto: Facebook

Pepe și noua iubită, sărutări în public

Iată însă că la trei luni și jumătate de la divorț, Pepe nu s-a mai ascuns cu viața lui privată și a scos-o pe noua sa cucerire în public. Mai precis, weekend-ul care tocmai a trecut, cel mai nou cuplu din showbiz și-a făcut apariția la o petrecere, într-un local de fițe din zona Herăstrău. Au venit însoțiți de câțiva prieteni, printre care și antrenorul lui Pepe, Alexandre Florescu și soția acestuia, așa că atmosfera a fost suficient de prietenoasă astfel încât Yasmine și Pepe să dea frâu liber sentimentelor și să nu le pese de gura lumii.

Potrivit imaginilor publicate de Cancan.ro, Pepe și Yasmine s-au ținut în brațe, s-au fotografiat și s-au sărutat cu foc, semn că dragostea dintre ei este mare și destul de serioasă, din moment ce Pepe a postat pe pagina sa de Instagram filmulețe cu dovada relației.

foto: Facebook

Yasmine l-a machiat pe Pepe pentru un videoclip din 2017

Yasmine are 26 de ani, este fotomodel și a făcut cursuri de machiaj la Academia Georgiana Codincă, așa că tânăra și-a deschis un salon de make-up în Giurgiu, dar oferă și ședințe de machiaj la domiciliul clientei/clientului, pe un preț de 100 de euro. Se pare că așa a reușit să îl cunoască pe Pepe. Însă nu se știu de ieri, de azi, ci de pe vremea când era însurat. Mai precis, din 2017, când l-a machiat pentru videoclipul piesei "Sentimente Intense", și se pare că tot atunci ar fi apărut și primele scântei. Pepe a făcut o postare atunci și a scris un mesaj laudativ la adresa fetei: "Yasmine Ody, ea este îngerul nostru păzitor în ceea ce privește felul în care arătăm în fața camerei, așa că merită din tot sufletul un mare mulțumesc", a scris Pepe pe pagina sa de Facebook în urmă cu patru ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
seamana la gingii.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920