REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Percheziţii cu mascaţi la locuinţa fratelui lui Oaie, în căutare de droguri

Percheziţii cu mascaţi la locuinţa fratelui lui Oaie, în căutare de droguri

Replica API 12 noiembrie 2011 | 00:00 431

A fost găsit un sac de "iarbă", ghivece şi instalaţii de irigat

A fost găsit un sac de "iarbă", ghivece şi instalaţii de irigat

Mai multe echipe de jandarmi şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanţa au descins, vineri după-amiază, în municipiul Constanţa, mai exact pe strada Sarmisegetuza numărul 80, într-un imobil unde oamenii legii aveau indicii că se cultivă cannabis. Astfel, mascaţii au luat cu asalt imobilul în care locuiesc mai multe familii, printre care şi cea a fratelui liderilor romilor din Constanţa, Mircea Alexandru, cunoscut ca "Mircea Oaie".

Poliţiştii au pătruns în toate locuinţele din acel imobil, situat în colţul străzii, iar căutările se pare că nu au fost inutile. Deşi iniţial se credea că în locuinţa lui Victor Alexandru, fratele lui "Oaie", vor găsi plante cu efecte halucinogen, se pare că la vecinii acestuia au găsit un sac întreg cu "iarbă", precum şi mai multe vase din material plastic, folosite ca ghivece, dar şi instalaţii de irigat, aerisit şi ventilat. Percheziţiile au durat mai multe ore, timp în care mascaţii şi poliţiştii "antidrog" au răscolit locuinţele din acel imobil. La un moment dat, oamenii legii chiar au intrat cu o cazma pentru a săpa într-un loc din beciul casei lui Victor Alexandru, unde bănuiau că vor găsi indicii despre cultivarea plantelor interzise.

Vecinul lui Oaie, "patron" de tarabă în Mamaia şi cultivator de cannabis

Fratele lui Mircea Oaie s-a declarat nemulţumit de faptul că familia sa a fost tulburată de prezenţa poliţiştilor. "Au venit, au răscolit toată casa, dar nu au găsit nimic. Au speriat copiii, soţia. Au intrat cu forţa şi cu pistoalele în mâini. M-am speriat eu, om mare, darămite copiii. După ce o să se termine tot o să ies pe un post de televiziune şi o să spun despre ce s-a întâmplat aici, consider că mi-a fost stricată imaginea. Oricum nu au găsit nimic şi nici nu vor găsi", a declarat Victor "Oaie". Despre vecinul la care s-a făcut captura, fratele liderului romilor constănţeni susţine că nu-l cunoaşte prea bine, dar că era un om "la locul lui" şi avea o "tarabă cu mărunţişuri" în Mamaia, pe perioada sezonului estival. Poliţiştii au dus la laborator toate obiectele reţinute, dar şi conţinutul sacului cu "iarbă", urmând a se stabili cu exactitate natura acestora şi scopul în care erau folosite.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614