REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PERCHEZIȚII de AMPLOARE în județul Constanța într-un dosar de PROXENETISM!

PERCHEZIȚII de AMPLOARE în județul Constanța într-un dosar de PROXENETISM!

Replica API 13 decembrie 2019 | 12:04 1208

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la data de 11.12.2019, un număr de aproximativ 40 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au efectuat percheziții domiciliare în cinci locații pe teritoriul județului Constanța, în cauza în care se efectuează cercetări față de șapte persoane pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.

În concret, în sarcina persoanelor anchetate se reține că au săvârșit, în calitate de autori sau complici, infracțiunea de proxenetism în formă continuată, prev. de art. 213 al. 1 și 2 Cod penal, cu aplic. art. 35 al. 1 Cod penal, constând în aceea că, în intervalul 2012 – 2019, au determinat șase tinere să practice prostituția pe teritoriul unor state membre UE, victime pe care ulterior le-au constrâns, prin amenințări și alte acte cu caracter vădit intimidant, să continue practicarea prostituției, pentru ca astfel să obțină de la acestea majoritatea sumelor de bani provenite din practicarea prostituției, sume pe care le-a folosit pentru asigurarea unui venit constant.

În urma acțiunii din 11.12.2019 au fost reținute șapte persoane, acestea fiind prezentate Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, în cadrul perchezițiilor domiciliare s-a procedat la ridicarea de bunuri despre care se bănuiește că provin din comiterea infracțiunilor de proxenetism, precum și a unor mijloace materiale de probă.

Menționăm că în cauză, prin intermediul și cu sprijinul Eurojust și Europol, s-a cooperat cu autoritățile din Republica Cehă și Spania, state pe teritoriul cărora au fost desfășurate simultan activități similare celor întreprinse de organele de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe raza DN39 intre Tuzla si 23 August prostituatele stau fortate la drumul mare,pestii vin sa le ridice banii din doua in doua ore.Pestii sunt din Costinesti si Mangalia.Oare de cate ori trece politia prin zona nu se vede ?Nu vad intentionat ca au si ei partea lor de pe munca acestor fete obligate sa se prostitueze.Oprea Alexandru si Iorga Costica din Costinesti si prietenii lor din Mangalia .
5
1
Sugi pula Pastrama!
21
1
Pestii din Km 4-5 Vira, Podoleanu, Calu, Bidi cand aveti de gand sa i arestati? Perchezitii si arestati pe proxeneti astia!!!
35
1
Pe lapusneanu filicori cand veniti sa luati Pesti de la Braila
11
0
Sai iei ciocanu in gura lu podo si la toti din 4-5
1
30
pestii din 4-5 impart spaga unde trebuie si stau pres in fata politiei
10
4
Desfintati urgent politia locala , produce doar poaguba la buget!! Desfintati urgent politia locala , produce paguba la buget !! Desfintati urgent politia locala , produce doar paguba !!
17
1
Podo Catalin a luato pe Alina de la Tancu Alina CM pe Facebook si o scoate la produs!! Un proxenet
44
4
Pesti din km 4-5 Vira Calu Bidi Manuta Grigorenco Broasca Velicu Placinta Oaie CAND AVETI DE GAND SA-I ARESTATI Acesti nemernici de oameni care se cred smecheri au corupt fetele de la 16 ani si le-au trimis la produs in Anglia Belgia Elvetia Spania,etc. De ce nu-i arestati?De ce ai lasati in pace? Perchezitii arestatii si condamnati 15 ani de inchisoare sa vada smecheria ce inseamna din afacerea cu sperma
32
3
Ne plac puiule si ne putem gratis
13
11
CETIN NORIS MEMEDALI
12
6
Faruk e proxenet, daca stau mai bine sa ma gandesc e prostituata defapt !!
21
8
un milian local,primeste de la primarie, un salariu mai mare decat a unui general de armata...si nu face...nimic..nimic...fumeaza...fumeaza...si iar...fumeaza..si la salariu lunar rica 55-75 milioane lei..plus norma de hrana...revoltator..nu se mai poate tolera asemenea nedreptate nationala...dle ORBAN....ce faceti???nu vedeti???Comunitari din Cernavoda dorm acasa la tura de noapte si in weekeend dupa amiaza, in loc sa patruleze pe jos prin oras! Desfiintati politia locala,la Darabani Botosani sa desfiintat,se poate in toata tara!
27
2
Bravoooo Police !!!
7
5
Asa este Podoleanu este un proxenet ai dreptate
34
6
veniti la primaria cernavoda ca lesbiana de ANCA GUTU va da gratis limbi in zona inghinala la modul PREMIUM .
11
3
Sa.mi bag pula.n codul asta penal , facut de penali !! Pedeapsa pt asfel de scursuri umane n.ar trebui sa fie sub 25 de ani !! De ce nu este pedeapsa mare , astfel incat scursurii de jegos sa.i piara cheful de vandut femei ? Cea mai josnica forma de a face bani , sincer , acestor scursuri penale le.as baga zilnic un par in cur !
26
6
Podo Catalin este un proxenet!!!
55
11
Acesti indivizi fac parte din pleava societatii. Sunt rebuturi umane. Sunt erori ale naturii.
23
5
aceste scursuri trebuie violate cu un par bine ascutit !!!
25
4
si interlopii din Cernavoda de ce nu ii deranjeaza oamenii in negru?.Exista o explicatie???
28
6
sa se duca la facultate!
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920