REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

PERCHEZIȚII ÎN AGIGEA şi OVIDIU: CAMIOANE PLINE CU CEREALE SE ABĂTEAU DE LA... RUTĂ!

PERCHEZIȚII ÎN AGIGEA şi OVIDIU: CAMIOANE PLINE CU CEREALE SE ABĂTEAU DE LA... RUTĂ!

Replica API 2 august 2018 | 00:16 721

Percheziții în judeţul Constanța! La data de 2 august anul curent, mascații au descins în Agigea şi Ovidiu, fiind vorba despre un dosar care se referă la delapidare şi tăinuire într-o speţă legată de transportul de cereale. Potrivit informațiilor noastre, acțiunea este a IPJ Constanța!

UPDATE: Mai exact, oamenii legii au descins la trei imobile, două în Agigea şi unul în Ovidiu. Este vorba despr faptul că, pe perioada recoltării grâului, un grup de persoane, în baza înţelegerii cu anumiţi şoferi ale autocamioanelor care transportau cerealele către Porţile 7 şi 9 ale Portului Constanţa, programau "abateri" de la rute, iar cantităţi destul de mari ajungeau în curţile locuinţelor lor. Şoferii primeau sume de bani în schimb. Cea mai mare parte a cerealelor a fost dusă la un depozit din Ovidiu, unde era valorificată.

În urma percheziţiilor au fost ridicate 20 de tone de cereale, suma de 50.000 de lei şi două autocamioane utilizate la transportul cerealelor. La sediul Poliţiei au fost conduse 12 persoane în vederea audierilor, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, complicitate la delapidare şi tăinuire.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La articolu raja dancila nu se comenteaza la fel si subiectu felix . Rep sunteti cu psd
0
0
De ce nu faci si o sesizare scrisa daca tot cunosti asa multe ?. Dragi ziaristi poftiti o informatie foarte pretioasa. Porniti la investigatii ziarstice. Prelica asteapta doar articole scrise de servicii de presa ale institutiilor.
2
0
Delapidare cu materiale de constructii ,balastru ,nisip de rau ,piatra cap de bou s-au sparta face parte din evaziune fiscala ? Firma SC.VIRALEX COMPLEX 2015 din Costinesti cu sediul firmei varianta DC4 fosta statie de betoane Costinesti,jud.C-ta vinde astfel de materiale fara acte doar cu aviz de insotire a marfii asa cum o si achizitioneaza de la diverse persoane certate cu legea, doar cu gandul la imbogatire rapida fara munca prea grea depusa.Ne mai miram de unde isi permite doua auto Mercedes ultimul model,vila ,,Balan'' pe Tineretului ,nr.108,Costinesti,viata de lux.DNA,ANAF va solicitam!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218