REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Percheziţii în cartierul constănţean Anadalchioi! Vizată: o bandă de hoţi care dă spargeri la societăţile comerciale

Percheziţii în cartierul constănţean Anadalchioi! Vizată: o bandă de hoţi care dă spargeri la societăţile comerciale

Replica API 31 octombrie 2013 | 00:00 218

Mai multe percheziţii domiciliare se desfăşoară în această dimineaţă în cartierul constănţean Anadalchioi! Străzile vizate: Ion Alexandrescu şi Semănătorului. Potrivit primelor informaţii, vizată este o grupare de hoţi care se ocupă cu furturile din societăţi comerciale.

Ar fi vorba de patru percheziţii, ancheta fiind a Serviciului de Investigaţii Criminale. O persoană a fost deja ridicată şi băgată în dubă. Este vorba de Ţendurel Acî, de 32 de ani, soţia lui rămând în poartă în lacrimi. Ea a declarat că nu ştie ce se întâmplă, dar şi faptul că bărbatul ei lucrează în construcţii, iar mascaţii au intrat peste ei în casa, i-au speriat şi i-au ridicat din pat. De precizat faptul că tot pe strada Ion Alexandrescu oamenii legii au tras pe dreapta un autoturism cu numere de Bulgaria care rula cu muzica la maxim. Cinci persoane au fost percheziţionate corporal. În autoturism oamenii legii au descoperit două bâte de bassebal ţinute în portieră.

Ce spun poliţiştii

La data de 31 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică, beneficiind de sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale şi al lucrătorilor IJJ Constanţa au efectuat patru percheziţii la domiciliile a tot atâtea persoane suspectate de săvârşirea mai multor infracţiuni. Cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, sunt suspectaţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale, fapte comise în intervalul iunie-septembrie 2013, cu un prejudiciu total estimat la 60.000 lei. Cu această ocazie au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor o serie de bunuri de natura celor reclamate ca sustrase. Totodată, a fost depistat şi un bărbat din Constanţa, dat în urmărire naţională, întrucât se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani închisoare pentru furt calificat. Cercetările sunt continuate de către oamenii legii în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptelor cât şi a tuturor persoanelor participante la săvârşirea acestora, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de Parchet competentă.

Vom reveni

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367