REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PERCHEZIȚII în Constanța într-un dosar de TRAFIC de DROGURI! Patru persoane ÎNCĂTUȘATE!

PERCHEZIȚII în Constanța într-un dosar de TRAFIC de DROGURI! Patru persoane ÎNCĂTUȘATE!

Replica API 3 decembrie 2019 | 02:11 646

Procurorii DIICOT Călărași, la data de 28.11.2019, au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a 4 persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, introducerea în țară de droguri de risc și contrabandă calificată.

În cauză, s-a reținut faptul că, pe raza județului Călărași a acționat o rețea infracțională formată din 6 persoane, ce a avut ca principal scop derularea de activități pe linia introducerii în țară de droguri de risc (canabis), pe care membrii rețelei le-ar fi cultivat pe teritoriul Spaniei, cu scopul de a le comercializa către diferite persoane din județul Călărași. La data de 29.11.2019, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Călărași, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Călărași, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a unui număr de două persoane, în timp ce primeau un colet ce conținea cantitatea de 200 de grame de rezina de canabis, de la angajatul unei firme de curierat. Ulterior, în aceeași zi, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Călărași, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Călărași au efectuat 9 percheziții domiciliare, pe raza județelor Călărași și Constanța, în urma cărora au mai fost ridicate aproximativ 6 kg. de cannabis, sumele de 47.200 de euro și 32.000 de lei, un cântar folosit la cântărirea drogurilor, 8 telefoane mobile și 2 arme cu aer comprimat și muniție.

Apoi, cei 4 inculpați au fost prezentați Tribunalului Călărași cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar față de alte două persoane a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Constanța, a lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Călărași și D.G.P.M.B, precum și a jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe jegu ala de Tedd din Palazu nu il mai vede nimeni ?
1
0
Desfiintati politia locala,la Darabani Botosani sa desfiintat,se poate in toata tara!
7
1
militienii iar au gresit grav! In astfel de cazuri nu trebuie sa foloseasca catuse ci gloante! In cap, in ceafa, in piept sau oriunde in alt punct vital ptr ca tot pe noi ne baga la cheltuieli, "cazare cu pensiune completa", asistenta medicala si juridica, procese etc, intr-un cuvant statul cheltuie o gramada din banii nostri cu astfel de nenorociti care, multumita pzdeului si lui tudorica, oricum nu fac multi purici in inchisoare, datorita recursului compensatoriu care a pus in libertate mii de criminali, violatori si pedofili.Multumim psd! Si oricum o inmormantare este mai ieftina!
11
1
Nu ai dreptate,pentru ca daca ar fi asa cum zici asta inseamna ca in Romania ar trebui sa avem o lege ca in Thailanda pentru traficanti de droguri.
4
0
Zagavi zis Frisca cu ROBY vand droguri la licee mi a imbolnavit copilul am facut reclamatie la DIICOT
5
0
da 24h si dupaia le dati drumul praf in ochi pai cum altfel cand sunteti mana in mana cu interlopii care va imprumuta cu bani si toate alea javrelor
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367