REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PERCHEZIŢII în Constanţa la traficanţi de cocaină şi ecstasy! Butuc a fost ARESTAT

PERCHEZIŢII în Constanţa la traficanţi de cocaină şi ecstasy! Butuc a fost ARESTAT

Replica API 5 octombrie 2015 | 13:40 1343

Percheziţii de amploare în Constanţa, la mai mulţi indivizi bănuiţi de trafic de droguri, fiind vorba despre ecstasy şi cocaină. Mai multe persoane au fost conduse la audieri, la sediul DIICOT Constanţa şi două propuse spre arestare. Cu mandat pentru 30 de zile s-a ales Ionel Daniel Tudorache, zis Butuc, pe când Cristian Pătraşcu, zis Patric, a fost arestat la domiciliu. Procurorii au depus contestaţie pe 5 octombrie.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, la data de 2 octombrie a.c., au efectuat o acţiune pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. În cadrul acţiunii, poliţiştii şi procurorii au surprins în flagrant delict un bărbat, în vârstă de 27 ani, din municipiul Constanţa, asupra căruia s-au găsit 20 de grame de cocaină şi 25 de comprimate ecstasy, pe care acesta intenţiona să le pună în vânzare. De asemenea, au fost puse în executare şapte mandate de percheziţie, atât la domiciliul bănuitului, cât şi la alte persoane despre care existau indicii că ar fi implicate în activitatea infracţională. În urma percheziţiilor domiciliare efectuate, au mai fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două grame de cocaină, un comprimat de ecsatsy, precum şi instrumente folosite la porţionarea, ambalarea şi consumul drogurilor de mare risc. Şase persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanţa, pentru audieri şi dispunerea măsurilor procedurale ce se impun. Pe baza probatoriului administrat în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 ore, a două persoane, Ionel Daniel Tudorache, zis Butuc, şi Cristian Pătraşcu, zis Patric, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de de mare risc şi deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, pentru consum propriu. Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus măsura arestării, pentru 30 de zile, a lui Ionel Daniel Tudorache, iar faţă de cea de a doua a fost luată măsura arestului la domiciliu. “Dispune arestarea preventivă a inculpatului Tudorache Ionel Daniel, zis Butuc, pe o perioada de 30 de zile, de la data de 04.10.2015 la data de 02.11.2015 inclusiv. (…) Dispune luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpatul Pătraşcu Cristian zis Patric, pe o durată de 30 de zile, de la 03.10.2015 până la 01.11.2015, inclusiv”, potrivit portalului instanţelor. Însă, procurorii au formulat contestaţie pe 5 octombrie. Precizăm că acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La activităţi au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614