REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Percheziţii în Constanţa: oamenii legii au descoperit maşini furate şi arme deţinute ilegal

Percheziţii în Constanţa: oamenii legii au descoperit maşini furate şi arme deţinute ilegal

Replica API 6 septembrie 2014 | 00:00 734

Surprize-surpruze, acasă la Polojan

Surprize-surpruze, acasă la Polojan

În urma a două percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Constanţa, un bărbat, Dragoş Claudiu Polojan, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În plus, la domiciliul acestuia au fost găsite autoturisme fără acte de provenienţă. Acelaşi individ, în 2002, a provocat un accident rutier teribil, un om decedând.

La data 4 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase din cadrul IPJ Constanţa au documentat activitatea infracţională a lui Dragoş Claudiu Polojan, de 37 de ani, din Constanţa, privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Astfel, la aceeaşi dată poliţiştii S.A.E.S.P. au efectuat două percheziţii domiciliare pentru depistarea deţinătorilor ilegali de arme şi muniţii, ocazie cu care a fost identificat un pistol într-un autoturismul utilizat de către bărbatul menţionat anterior. De asemenea, cu ocazia percheziţiei la domiciliul persoanei bănuite, poliţiştii au identificat două autoturisme pentru care aceasta nu a putut prezenta documente justificative, iar în urma verificărilor în aplicaţia furt de auto, unul dintre cele două autoturisme figura ca fiind sustras. Poliţiştii au ridicat arma de foc pentru continuarea cercetărilor şi au indisponibilizat cele două autoturisme. Bărbatul este cercetat de poliţişti în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, urmând ca cercetările să fie continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia. În plus, în 2002, Polojan a provocat un teribil accident rutier, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite şi una a murit. El se afla la volanul unui microbuz de transport persoane şi rula dinspre Tulcea către Constanţa. Ajungând în apropiere de Mihail Kogălniceanu, din pricina vitezei excesive şi a carosabilului umed, a părăsit partea carosabilă şi s-a înfipt într-un pom.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218