REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Percheziţii în Constanţa, Ovidiu şi Valu, la traficanţii de droguri: au fost descoperite culturi de cannabis şi kilograme de marijuana

Percheziţii în Constanţa, Ovidiu şi Valu, la traficanţii de droguri: au fost descoperite culturi de cannabis şi kilograme de marijuana

Replica API 14 mai 2015 | 23:41 715

7 indivizi, săltaţi pentru audieri

7 indivizi, săltaţi pentru audieri

O grupare de traficanţi de droguri a fost destructurată la malul mării! Poliţiştii BCCO au efectuat 9 percheziţii domiciliare în municipiul Constanţa, Ovidiu şi Valu lui Traian (strada Eminescu), fiind găsite kilograme de cocaină, o instalaţie pentru cultură de canabis „in door”, dar şi alte substanţe vegetale susceptibile a avea proprietăţi psihoactive. 7 persoane au fost conduse la audieri, însoţite de jandarmi. Potrivit informaţiilor noastre, indivizii au fost filaţi mai multă vreme, fiind infiltrat şi un agent sub acoperire.

Poliţiştii BCCO Constanţa au depistat 7 persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, de cultivarea şi punerea în vânzare a drogurilor de risc şi efectuarea de operaţiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Astfel, la data de 13.05.2015, ora 11.30, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au derulat o acţiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc şi a operaţiunilor ilicite cu substanţe susceptibile a avea proprietăţi psihoactive. Au fost puse în executare 9 mandate de percheziţii domiciliare în Constanţa, Ovidiu şi Valu lui Traian, pe strada Mihai Eminescu. Acţiunea a vizat un grup infracţional organizat, care în perioada 2014 - 2015 a pus în vânzare droguri de risc şi sustanţe susceptibile a avea proprietăţi psihoactive pe raza municipiului Constanţa. În urma descinderilor oamenii legii au fost identificat o instalaţie pentru cultură de canabis „in door”, 30 grame de marijuana, 3 kilograme de substanţă vegetală susceptibilă a avea proprietăţi psihoactive şi 800 grame de substanţă pulverulentă susceptibilă a avea aceleaşi proprietăţi. Poliţiştii BCCO au condus la DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa 7 persoane care sunt bănuite de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, cultivarea şi punerea în vânzare a drogurilor de risc şi efectuarea de operaţiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Acţiunea poliţiştilor s-a derulat sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanţa, sprijiniţi logistic şi operativ de către S.R.I. - Direcţia Judeţeană Constanţa, I.P.J. Constanţa - Serviciul Criminalistic, I.J.J. Constanţa şi G.M.J. Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367