REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PERCHEZIŢII în Constanţa şi Cluj la o grupare infracţională specializată în proxenetism!

PERCHEZIŢII în Constanţa şi Cluj la o grupare infracţională specializată în proxenetism!

Replica API 1 februarie 2018 | 13:03 573

Oamenii legii au efectuat 11 percheziții pentru destructurarea unui grup infracţional, implicat în comiterea de infracţiuni de proxenetism. 5 persoane au fost reținute, fiind vorba despre Cartali Serdai, Grigorenco Iulian, Zamfir Laurențiu Marius și Paraschiv Petronel-Marian.

Polițiștii BCCO Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au efectuat, la data de 30 ianuarie a.c., 11 percheziții la locuințele a opt persoane, pe raza județelor Constanța și Cluj. Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în infracțiuni de proxenetism, comise în diferite orașe din Olanda.

În urma percheziţiilor au fost găsite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sume de bani, sisteme informatice și medii de stocare și substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive. 7 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, pentru audieri, dintre care 5 persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Ulterior, au fost reținute, în vederea punerii în executare a mandatelor europene de arestare emise pe numele acestora. ”Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, în temeiul disp. art. 102 alin. 1 din Legea nr. 302/2004, privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală, la datele de 30.01.2018 și respectiv 31.01.2018, au înaintat Curții de Apel Constanța documentele privind pe numiții Cartali Serdai, Grigorenco Iulian, Zamfir Laurențiu Marius și Paraschiv Petronel-Marian în vederea luării măsurii arestării preventive, pentru punerea în executare a unor mandate europene de arestare emise de către Parchetul Teritorial din Rotterdam – Olanda, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, șantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, spălarea banilor, infracțiuni prevăzute de Codul penal olandez. Faptele penale reținute de către autoritățile judiciare olandeze sunt incriminate şi de legea penală română, pedeapsa maximă prevăzută de lege fiind închisoarea de până la 10 ani”, potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

În cauză s-au efectuat investigații, acționându-se în mod coordonat și în baza unei cooperări judiciare a procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța cu lucrătorii de poliție din cadrul B.C.C.O. Constanța, B.C.C.O. Cluj, I.P.J. Constanța – Serviciul Investigații Criminale și cu procurorii ce au format echipe comune de investigații, atât din cadrul autorităților judiciare olandeze cât și din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată – Serviciul Teritorial Constanța, cu implicarea instituției judiciare europene de cooperare judiciară EUROJUST.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orasul este condus de multe decenii tocmai de boraturi de genul celor amintite de tine. De ce crezi ca acest loc perfect pentru a fi un paradis a ramas in schimb si va ramane zeci de ani o duhoare de de basini ale clanurilor locale?!Mangalia este orasul din care daca ai posibilitatea,mai bine pleci,daca tii la demnitate,la a fi om . Ramai aici pe riscul tau,pentru ca nimeni,nici autoritati si altcineva nu va reusi sa aduca civilizatia si tot ce ar merita un oras cu asa vechime,cu istorie de mii de ani.Mangalia este in mainile unor scursuri,la toate nivelurile.Fugiti ,cei care aveti unde!
0
0
Luati si pestii din Mangalia ca prea s-au inmultit !!! Proxenetii pesti ai Mangaliei: Beinur, Raim Iuzeir , Raim ala mare , Dumitru Vasile zis Vasilica , Tamer , Posmag Alexandru o duce pe Posmag Cristina nevasta la produs alaturi de cateva fete , Dorin Dumitru Adrian zis Adi Grasu si el o duce pe nevestasa Reyna la produs alaturi de alte fete , Rustem Taner , Mico , Yusty , Tanior , neamu Flori Buruiana Manka , neamu Soare , Vali Aguta , tiganii de la gara , tiganii de pe Bd 30 decembrie , tiganii de pe str. Sirenei si Albatros ,
5
1
p druga knd?marcel faruk si restu knd ii luati numai droguri si prostetiate
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614