REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PERCHEZIȚII în Constanța și Tulcea, într-un dosar de TRAFIC de DROGURI de RISC

PERCHEZIȚII în Constanța și Tulcea, într-un dosar de TRAFIC de DROGURI de RISC

Replica API 20 ianuarie 2020 | 00:00 342

Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate din Tulcea, împreună cu procurorul D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat 15 percheziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. 5 persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Mai exact, la data de 17 ianuarie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității din Tulcea au efectuat 15 percheziții domiciliare în cadrul unei acțiuni ce a vizat destructurarea unei grupări infracționale organizate specializate în trafic de droguri de risc și mare risc, în județele Tulcea și Constanța, la domiciliile unor bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 31 de ani. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 1.200 de grame de canabis, 3 pastile de ecstasy și 3,45 de grame de rezină de canabis. Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 15 telefoane, peste 7.000 de euro, 500 de USD, 50 de lire sterline, 32.000 de lei și un autoturism. În aceeași zi, polițiștii au condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea 19 persoane, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale. Ulterior, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, față de 5 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, respectiv deținere de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu. În cursul zilei de 18 ianuarie a.c., persoanele reținute au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea celor cinci pentru 30 de zile. Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și al Direcției Operațiuni Speciale, precum și al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea. La activități au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Liceele din Constanta sunt pline de marihuana si etnobotanice facute cu diluant si insecticide. Poarta 6, Bratianu si Tomis Nord sunt full!!!! Nu va mai prefaceti ca totul e ok, pt ca nu este! Bine ca politia imparte flyere prin mall! Dealerii folosesc drone sa vada daca vin masinile de politie cu girofarurile aprinse, iar politia cica are totul sub control! Numai caterinca!
3
0
Ce facem cu cesti nemernici care vand ETNOBOTANICE . Au imunitate , au toate bolile de nu sunt bagati pentru catva ani la racoare ? CHIAR NU POT SA INTELEG . Ii tot prindeti pe cei care consuma , dar de ce nu ii prindeti si pe cei care le vand ? De ani de zile sunt care vand Etnobotanice si vad ca politia nu ii aresteaza . Jandarmi laearga dupa cei care consuma dar nu este suficient pentru ca acesti consumatori sunt victime si ale celor care le vand si a jandarmilor care le da suturi si pumni , asa pe blat cu am invatat ei la scoala de militie . TARA DE CACAT CONDUSA DE INCOMPETENTI .
1
0
Cand aduceau valurile la mal cocaina,nu a mai fost prins nimeni!
5
2
N a spus cumpanasu ca diicotu nu e bun ?
2
1
Bagati-i la beci cat mai repede.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614