REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PERCHEZIȚII în Hârșova: 2 persoane reținute!

PERCHEZIȚII în Hârșova: 2 persoane reținute!

Replica API 20 martie 2019 | 01:52 348

Polițiștii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, au efectuat 2 percheziții domiciliare, în orașul Hârșova. 2 persoane au fost reținute.

Polițiștii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, la data de 19 martie a.c., au efectuat 2 percheziții la locuințele a 2 bărbați, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat și deținere a uneltelor de pescuit de către persoane neautorizate.

În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea confiscării, o barcă de tip lotcă din lemn gudronat, 4 setci de tip monofilament, în lungime de 250 de metri, 9 setci trifilare din nailon, în lungime de 390 de metri, 2 role cu fir pentru setci, în lungime de 200 de metri, 13 unelte tip vintire, 1 unealtă tip prostovol, 1 năvod și mai multe cabluri cu sârmă galvanizată și altele cu sârmă din aluminiu.

Valoarea bunurilor ridicate în vederea confiscării este de aproximativ 17.200 de lei.

Din cercetări a rezulat că persoanle în cauză ar fi folosit bunurile la comiterea de infracțiuni de braconaj piscicol, pe fluviul Dunărea.

În cauză, polițiștii continuă cercetările față de cei 2 bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și deținere a uneltelor de pescuit de către persoane neautorizate, aceștia fiind reținuți, pentru 24 de ore, și introduși în arestul IPJ Constanța.

La data 20 martie a.c., bărbații, în vârstă de 45, respectiv 50 de ani, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova cu propuneri legale.

În activități au fost angrenați luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste nimicuri
0
0
De fratii Valcu este vorba cumva?? Dar la cati se ocupa de asa ceva in harsova si oamenilor le este frica sa vorbeasca nu ma mira sa fie vorba si de altii
0
0
Sa se termine cu tigani din spatele pieti . Si tigancile pe strada cu saci de haine.Si ajutoare socieale sa nu se acorde pana nu asi fac orele .Avem handicapati care sant jmecheri prin oras de tie frica sa treci noaptea pe langa ei. Copiilor le este frica sa iasa din scoala la terminarea orelor de frica tiganilor.
2
0
Bostan e unul dintre ei, sau urmeaza?
8
1
Titei esti un mare sifon la nita si teliceanu
4
1
MOARTE tiganilor !!!
3
0
de profesie tigan lingurar copaier din colonia Fetesti ajuns prin sifoanari si limbi in cur en gros militian la politia transporturi si ascult non stop romani in telefoane.Sunt o mare javra internationala iar faptele descrise mai sus intrau in compententa politiei frontiera dar eu dau din coate sa ascult toata pulimea din tara.o zdreanta de tigan ca mine trebuie exterminata cat mai repede.
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367