REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PERCHEZIȚII în județul Constanța! Au fost ridicate PROBE

PERCHEZIȚII în județul Constanța! Au fost ridicate PROBE

Replica API 22 octombrie 2019 | 19:15 1091

Oamenii legii au descins, în seara de luni, 21 octombrie, în județul Constanța, în localitățile Almălău și Ostrov, la mai multe persoane suspectate de contrabandă. Potrivit informațiilor noastre, de la domiciliile în cauză au fost ridicate motorină, sume de bani, dar și țigări.

Cercetările continuă, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Au fost 27 de percheziții!

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au pus în aplicare, în cursul zilei de luni, 27 de mandate de percheziție domiciliară, pe raza județelor Constanța și Călărași, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict. Au fost ridicați peste 350.000 de lei, peste 100.000 de țigarete și 300 de grame de aur.

Astfel, un bărbat, de 31 de ani, a fost depistat, în data de 21 octombrie, în flagrant delict, pe apa fluviului Dunărea, în zona localității Ostrov, de către polițiști din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Constanța, în timp ce ar fi primit 37.440 de țigarete de diverse mărci, fără a avea aplicate timbre de accizare românești.

Din cercetări a reieșit faptul că doi membri de echipaj ai unei nave sub pavilion Ucraina ar fi valorificat, în mod repetat, motorină neaccizabilă și țigări fără timbre de accizare românești, către mai multe persoane, care le-ar fi comercializat ulterior la un preț mai mare.

În urma acțiunii, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat 27 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Constanța și Călărași.

Au fost ridicați, în vederea confiscării, 365.900 de lei, 7.635 de euro, 40 de leva, 64.840 de țigarete, 2.660 de litri de motorină, 300 de grame de aur, 12 telefoane mobile, 4 motoare de barcă, 11 plase monofilament și o pompă de extragere a combustibilului.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă, tăinuire și delapidare, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

13 persoane au fost conduse la sediul S.R.P.T. Constanța pentru audieri. Dintre acestea, 7 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de miercuri, să fie prezentate parchetului, cu propuneri corespunzătoare.

Activitățile au fost realizate cu sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Constanța, Tulcea, Călărași, Serviciului de Poliție Delta Dunării, Serviciului de Poliție Transporturi Maritime și jandarmilor din cadrul I.J.J. Constanța.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa prosti sunteti cu torii pe voi va asculta politia telefoanele si nu stiti pe cine sa mai dati vina
1
0
Aurel saceanu este cel care a sifonat , are 4 dosare pe rol si de frica ca se duce la puscarie toarna tot ce stie. Nu scapi de puscarie Aurele. Sa iti iei chiloti noi pe tn. Te asteapta baieti la poarta alba
1
3
Cristo savu si a infundat toata familia Saracu tica a picat aiurea doar din cauza la ce vb savu.... Urmeaza margine pe lista ala este filat de cateva luni bune prea il cocolosea pe savu pai normal daca ii qducea mistreti
4
2
Sa mai vorbeasca la telefoane acum toti .
4
0
Savu e acuzat de mai multe fapte dar are spate
2
2
Mare mafie
3
1
Argintaru ia chemat pe toti la el a fost doar de fatada Argintaru alin este cel care ii toarna pe toti se va afla cat de curand
1
5
La ostrov e mafie mare
3
1
Gresiti ,Savu este acuzat de tainuire si favorizarea infractorului, daca turna nu pica si el
7
1
Nimeni nu aude de Ostrov. Pana cand se intampla ceva. Atunci toata lumea stie de Ostrov si ce fel de oameni sunt in el.
9
0
La primarie nu se duc mascatii sa vada ce e si acolo. Vin numai la astia mai mici !!
8
1
Pentru a face rau se face repede ,dar om cu om se mai intalneste
9
1
DNA si la Politia Locala, sa verifice unde fac agenti serviciu la tura de noapte si cate ore au pauza de masa?Cum este posibil sa stai la pauza de masa acasa cate 3-4 ore cu masina statului in fata blocului si cu salariu peste 4000 de lei?Sa tot fi bugetar cand primarul doarme!
9
3
Mafie mare la Ostrov
6
1
va sifonati mai rau ca fetele va credeti baieti dar de fapt ... va sparg astia in declaratii
7
3
Dar cum este posibil ca oameni ,politisti cu carte,cu studii sa te uiti in gura unuia care doar face acuzatii false vrand sa faca rau doar pt ca este el dusmanos? judecati voi oamenii cu minte mai multa ca la cei fara minte nu putem avea pretentii
5
5
Acesti politisti care sunt pusi sa pazeasca . Sunt mai infractori decat infractori . Adica sunt organizati . Ar trebui ca pedepsele sa fie cel putin duble pentru politisti corupti . Poate ca daca vor fii dublate pedepsele , va mai descuraja infractionalitatea .
10
2
Si la Almalau mai este si ala lu pacuraru care si a facut conac la padure unde merge si braconeaza
11
7
Sa se faca dreptate in sistem
16
0
Mai Satana la Oltina au facut stai linistit!!!nu mai dati nume si bagati lumea la necaz ca nu vau luat manancarea din farfurie,fiecare cun se descurca
4
5
Mare mafie cu 10 pachete de tigari.Altii au furat tara si sunt bine merci in vilele lor luxoase. E urat sa va turnati unii pe altii,atata vreme cat sunteti din acelasi sat. Dintotdeauna s a facut bisnita sunt vremuri in care fiecare se descurca cum poate imoortant e ca nu dau in cap nimanui si nu intra in casele altora.
11
6
Savu are pe Margine la putere d-aia face numai rau si ce face el nu se pune
19
3
Savule Dumnezeu nu doarme la cat rau ai facut la prajoaia ai turnat un sat intreg pe saceanu lai turnat ca nu are carnet u ai mers 4 ani fara permis
10
5
Furam cu totii si ne dam in gat. Natie de prosti. Si saceanu sa isi vada de ale lui, ca ii pune unu pielea-n bat
8
12
Cristi savu si nelu Barbu cara motorina la saptamana are Saceanu filmare cu savu cu motorina cand o descarca si la el in poarta si o baga la dossar
23
1
Nu a impuscat pe nimeni doar mistreti se impusca cristi savu agent la politia De frontiera face braconaj de ani buni nimeni nu face nimic prinde migranti pe camp le ia Bani din buzunare mafie mare la ostrov
22
3
De crezi asta domnu Relu? Te-a inpuscat cineva la ostrov?
7
8
Plin de braconieri si infractori in Ostrov, sunt si inarmati pucariile.
11
6
In vagaunile astea de sate, chiar nu stiu din ce traiesc locuitorii. Locuri de munca ioc.
20
1
Sa faca niste perchezitii si pe la oltina k au ramuri si acolo
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367