REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PERCHEZIȚII ÎN TECHIRGHIOL ȘI EFORIE LA TRAFICANȚI DE ETNOBOTANICE

PERCHEZIȚII ÎN TECHIRGHIOL ȘI EFORIE LA TRAFICANȚI DE ETNOBOTANICE

Replica API 18 iulie 2018 | 00:04 785

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT au efectuat 5 percheziţii la locuințele membrilor unei grupări infracționale, bănuiți de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive, în zona de sud a litoralului românesc.

Mai exact, la data de 17 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, au efectuat 5 percheziții la domiciliile unor persoane din localitățile Eforie și Techirghiol, din județul Constanța și au pus în executare 7 mandate de aducere. Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive (etnobotanice). Aceste persoane sunt bănuite că ar fi acţionat pe raza localităților Techirghiol, Eforie, Tuzla și Agigea. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat aproximativ 30 de grame de substanță vegetală susceptibilă a avea proprietăți psihoactive, 2 cântare electronice și 4.130 de lei. În baza probatoriului administrat în cauză, procurorii au dispus continuarea urmăririi penale față de 6 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 58 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. În aceste activități au fost angrenați și polițiști din Techirghiol și Eforie, precum și jandarmi din Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ok,au traficat,au consumat, sa sufere consecintele legale DAR mai e o problema MAREEEE DE TOT,vrem numele acelor senatori si deputati care au initiat si votat un astfel de act,legalizand magazinele de vise cu ceva vreme in urma.CINE A INITIAT PROIECTUL?CINE A VOTAT LEGEA?TOTI CEI CARE AU SUSTINUT PROIECTUL LA NIVEL PARLAMENTAR LA PUSCARIE SUNT LA FEL DE VINOVATI CA SI CEI DE ACUM.Deaceea intr o DEMOCRATIE PARTICIPATIVA poporul nu ar fi votat legea propusa de ei.Vedeti de ce nu mai merge cu DEMOCRATIA REPREZENTATIVA?pt subiecte de genul ce puteau fi usor evitate
1
0
Bocai vinde pe sestache in Techirghiol dintr-un bmw gri si dintr-o skoda albastra. vinde plicuri prin parcari si pe la statuie la fel si in eforie cica el lucra in constructii da vinde prafuri de rupe
3
0
Un lucru bun,dar cam greu.Nu inteleg de ce sunt lasati sa vanda otravurile alea si autoritatile nu iau masuri.
3
0
Nimic nu mai este ce a fost o data !!!
1
0
aoleu, au intrat peste mine in casa si au daramat chirpicii si peretii de pamant.....
5
5
toti care vand droguri sa fie electrocutati.. toti din tghiol, eforie , agigea sunt zombi.au stricat toate generatiile de copii.
4
1
doamne ce lingau esti pupincuristulei
5
1
"distrug copii nevinovati" vaiiii mama ce nevinovati sunt copii
1
2
Bravo si nota 10 D.I.I.C.O.T CONSTANTA si POLITIEI ROMANE.
7
2
La valul lui traian se vand etnobotanice , Murfatlar , Poarta Alba , Medgidia . DIICOT sa le acorde atentie acestor nemernici care distrug copii nevinovati .
8
0
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Chivu Razvan zis Chivake , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
8
2
Mai mult respect pt primarul din Eforie !!! E doar problema lui ca consuma etnobotanice
8
4
Duceti-i in piata,si cu toate plicurile in gura,spinzurati,Fara Mila,asta merita scursurile care vind moarte la plic,spinzurati,Fara regrete
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218